View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 9:21 pm Post subject: CX65 FW50 - txt soubory - sekání |
|
|
Chci-li na mý CX65 s FW50cz otevřít normálně v mobilu (ne v Readmaniacu, Microreaderu...) textový soubor s libovolným kódováním, tak se mi otevře okno s ikonkou v horní liště a nic víc a v popiscích tlačítek je akorát zpět, text se nenačte a jediná možnost, jak z toho vylízt je podržet červené sluchátko, potom se nedá dostat do menu, můžu spustit akorát položky rychlého spuštění a když z jedné z nich potom taky vylezu, tak mám zobrazenou stavovou obrazovku a telefon vůbec na nic nereguje. Jediná možnost je vytrhnou baterku a znovu zapnout. Prosím o pomoc. Netuším v čem je chyba. Měl jsem FW12cz, FW47en a v těch jsem mohl otevírat úplně všechno a bez zamrznutí.
Aktualizováno: teď jsem zjistil, že disk Config mám v telefonu označen jako 3 místo 2. Nevadí to? _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 9:57 am Post subject: Re: CX65 FW50 - txt soubory - sekání |
|
|
michalvrtatko wrote: | Chci-li na mý CX65 s FW50cz otevřít normálně v mobilu (ne v Readmaniacu, Microreaderu...) textový soubor s libovolným kódováním, tak se mi otevře okno s ikonkou v horní liště a nic víc a v popiscích tlačítek je akorát zpět, text se nenačte a jediná možnost, jak z toho vylízt je podržet červené sluchátko, potom se nedá dostat do menu, můžu spustit akorát položky rychlého spuštění a když z jedné z nich potom taky vylezu, tak mám zobrazenou stavovou obrazovku a telefon vůbec na nic nereguje. Jediná možnost je vytrhnou baterku a znovu zapnout. Prosím o pomoc. Netuším v čem je chyba. Měl jsem FW12cz, FW47en a v těch jsem mohl otevírat úplně všechno a bez zamrznutí.
Aktualizováno: teď jsem zjistil, že disk Config mám v telefonu označen jako 3 místo 2. Nevadí to? |
Jen dotázek, proč to teda neotevíráš přes Microreader nebo Readmaniac?  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 2:24 pm Post subject: Re: CX65 FW50 - txt soubory - sekání |
|
|
Mark Pawl wrote: |
Jen dotázek, proč to teda neotevíráš přes Microreader nebo Readmaniac?  | Otvírám to přes ty programy, ale když omylem otevřu nějaký texťák v menu telefonu, tak to docela naštve, když se mi telefon zasekne  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
GUFFy kolemjdoucí
9.92 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
Mám podobný problém, ale stane se mi to i přes programy (pípne a vypne) a dokonce když hraju Colina05, telefon mi napíše CHYBA JAVA! a vypne se.
Ale myslím, že můj tel. je odepsaný. Ale to už sem nepatří a vytvořím nový topic. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|