clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Kdo poradí telátku?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Kdo poradí telátku?
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dudlisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:34 pm    Post subject: Tak teda nevim Reply with quote

Taky mám ted dilema. Mám tu S65 myslela jsem že bude hezky fotit ale nic moc foti tak pochumurně a jen kdyyž je hodně světla. Tak po nich budu chtít prachy a pořídím si asi M65 nebo já nevim. Ale zase ta nemá bluetooth :-(
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:36 pm    Post subject: Re: Tak teda nevim Reply with quote

dudlisek wrote:
Taky mám ted dilema. Mám tu S65 myslela jsem že bude hezky fotit ale nic moc foti tak pochumurně a jen kdyyž je hodně světla. Tak po nich budu chtít prachy a pořídím si asi M65 nebo já nevim. Ale zase ta nemá bluetooth :-(
novsie verzie fw upravuju aj kvalitu fotiek z fotaku-odpurucam nahrat verziu 43 8)
Back to top
dudlisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:38 pm    Post subject: verze Reply with quote

a kde najdu jakou mám ted verzi? se zadává takovej ten číselnej kod že jo Smile nebo co to je Think
Back to top
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:39 pm    Post subject: Re: verze Reply with quote

dudlisek wrote:
a kde najdu jakou mám ted verzi? se zadává takovej ten číselnej kod že jo Smile nebo co to je Think
*#06# a potom este "viac"
Back to top
dudlisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:41 pm    Post subject: verze Reply with quote

Sw-version 43 tak tu už mám. To tam nahráli při té poslední reklamaci. Ale stejně ty fotky jsou hnus. Nemůžu s tim fotim vůbec v místnostech
Brick wall
Back to top
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 6:42 pm    Post subject: Re: verze Reply with quote

dudlisek wrote:
Sw-version 43 tak tu už mám. To tam nahráli při té poslední reklamaci. Ale stejně ty fotky jsou hnus. Nemůžu s tim fotim vůbec v místnostech
Brick wall
a ako mas nastavene "white balance" (vyvazenie bielej)? da sa to nastavit ked mas zapnuty fotak dakde v menu....
Back to top
dudlisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 7:11 pm    Post subject: nastavení bílé Reply with quote

podle toho kde fotim když v místnosti tak interiér a když venku tak exteriér

nebo automat. Ale stejně ty fotky sou takový tečkatý a vyblitý barvy červená není červená ale taková bledá s nazelenalým nádechem :-(
Back to top
igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 7:13 pm    Post subject: Re: nastavení bílé Reply with quote

dudlisek wrote:
podle toho kde fotim když v místnosti tak interiér a když venku tak exteriér

nebo automat. Ale stejně ty fotky sou takový tečkatý a vyblitý barvy červená není červená ale taková bledá s nazelenalým nádechem :-(
hm tak potom uz neviem... este by si mohol skontrolovat ci nemas na objektive prach Think
Back to top
dudlisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 7:25 pm    Post subject: tak to taky nevim teda .-( Reply with quote

Já jsem si ho hlavně pořídila kvůli foťáku.
Jsme porovnávali fotky z CX65 a té mé S65 a to byl rozdíl. Prostě ta CX65 má¨ty fotky živější a barevnější. Koukám že rozlišení nění všechno :-(
Back to top
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 8:11 pm    Post subject: Re: tak to taky nevim teda .-( Reply with quote

dudlisek wrote:
Já jsem si ho hlavně pořídila kvůli foťáku.
Jsme porovnávali fotky z CX65 a té mé S65 a to byl rozdíl. Prostě ta CX65 má¨ty fotky živější a barevnější. Koukám že rozlišení nění všechno :-(

Víš, kočko, ten foťák na mobilu je jen pro normální focení a pro posílání MMSek, nemůžeš po nich chtít, ať ti tam zabudují dobrý digitál... wink Je fakt, že ty barvy jsou někdy mizerie, ale já mám C65 a taky je fakt, že to je různé kus od kusu, kámoš s C65 má lepší foťák než já, nevím, v čem to je, ale ani nový FW to nezlepšil... Rolling Eyes Ale jinak spíš buď ráda, že máš S65, já bych byl nadmíru spokojenej a šťastnej!

Bonfire
čestný člen
čestný člen

Phone: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

ja v nejblizsi dobe dam svoji S65 do servisu ze nejsem spokojeny s kvalitou fotek... moje S65 je vyrobena v srpnu 2004 a srovnaval sem fotky s S65 z ledna 2005 a ty fotky byly o necem jinem (a dokonce mela ta novejsi verze starsi firmware nez ja) Think
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:11 pm    Post subject: Re: tak to taky nevim teda .-( Reply with quote

Ricky wrote:

Víš, kočko, ten foťák na mobilu je jen pro normální focení a pro posílání MMSek, nemůžeš po nich chtít, ať ti tam zabudují dobrý digitál... wink Je fakt, že ty barvy jsou někdy mizerie, ale já mám C65 a taky je fakt, že to je různé kus od kusu, kámoš s C65 má lepší foťák než já, nevím, v čem to je, ale ani nový FW to nezlepšil... Rolling Eyes Ale jinak spíš buď ráda, že máš S65, já bych byl nadmíru spokojenej a šťastnej!

Jj, ale slecna (asi) (byt tebou, nevolil bych tak familierni osloveni jako "kocko" Smile ) srovnaval fotky s CX65 a rikala, ze se ji libily vic a ze by ji i stacily...

Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:10 pm    Post subject: Re: tak to taky nevim teda .-( Reply with quote

oookoook wrote:
Ricky wrote:

Jj, ale slecna (asi) (byt tebou, nevolil bych tak familierni osloveni jako "kocko" Smile ) srovnaval fotky s CX65 a rikala, ze se ji libily vic a ze by ji i stacily...

Tu kočku jsem tam dal schválně, protože jste si očividně nikdo nevšiml, že je to žena... Laughing Laughing Laughing Jinak to opravdu nebylo nijak jinak myšleno! Angel

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:50 pm    Post subject: Re: tak to taky nevim teda .-( Reply with quote

Ricky wrote:
Tu kočku jsem tam dal schválně, protože jste si očividně nikdo nevšiml, že je to žena... Laughing Laughing Laughing Jinak to opravdu nebylo nijak jinak myšleno! Angel

Vsiml. Not talking I kdyz ne ocividne, nemusim se svym postrehem hned chlubit jako NEKDO. Ale kdyz se podivas, kolik ochotnejch pisalku se tady najednou naslo, zrejme nebudem jedini, kdo si toho vsimli... wink A stejne se mne osloveni "kocko" vubec nelibi. Brick wall

Abych nejak ospravedlnil tento prispevek, doplnim, ze CX65 zase venku foti mnooohem hur nez S65 (aspon to ostatni rikaj). Fotacky v mobilech asi jeste nejakou dobu stejne budou spis na posilani MMS, nez na cokoliv jinyho.

emil12
všeználek
všeználek

4264.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Mam CX65 a fotky su podla mna super...(kupil som ho asi v novembri) a pri tom mam fw 14 Not talking

Môj E-Mail Arrow neviem nanho heslo Smile

Môj Web Arrow Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum