Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Celkem hlasů : 214 |
|
Autor |
Zpráva |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 12:04 pm Předmět: |
|
|
Tak to jo...myslel sem to co jste do ted naprogramovali, videl sem ze screeny jsou z verze asi 2.5.7 tak treba tu  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 12:26 pm Předmět: |
|
|
Red_Dwarf napsal: | Tak to jo...myslel sem to co jste do ted naprogramovali, videl sem ze screeny jsou z verze asi 2.5.7 tak treba tu  |
Hi no už máme asi verzi 2.8.3, ale to je jedno, dáme vám tu tedy demíčko, které bude počítat jen pár jednodušších 2D objektů  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 3:16 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | MLB napsal: | Ricky napsal: | Tak problém s arcsin, arccos a arctan úspěšně vyřešen! Tak můžeme jet dál...  |
Tak sa podelte s ostatnimi, pls. |
Na googlu jsem našel hafo stránek, ale většinou hrozné hatmatilky, ale pár bylo v angličtině, tak jsem rozumněl a jedna byla ta rozhodující:
myslím, že to byla henson.newmail.ru a od tamtud jsem stáhl funkce...  |
Thank you very much  _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
MLB napsal: | Ricky napsal: | MLB napsal: | Ricky napsal: | Tak problém s arcsin, arccos a arctan úspěšně vyřešen! Tak můžeme jet dál...  |
Tak sa podelte s ostatnimi, pls. |
Na googlu jsem našel hafo stránek, ale většinou hrozné hatmatilky, ale pár bylo v angličtině, tak jsem rozumněl a jedna byla ta rozhodující:
myslím, že to byla henson.newmail.ru a od tamtud jsem stáhl funkce...  |
Thank you very much  |
No a teď hledám třetí odmocninu... :-&
EDIT: Demo bude asi dneska večer...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
Počíta iba niekoľko geometrických útvarov ale stále pracujeme na plnej verzii, kde toho bude oveľa viac. V programe budú tiež premeny jednotiek dĺžky, povrchu, objemu a premeny veľkostí uhlov. Pravdepodobne pridáme aj výber jazyka.
Ak by ste našli nejaké nedostatky, chyby alebo ak máte návrhy na zlepšenie, tak píšte. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
MilanLaslop napsal: | Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
Počíta iba niekoľko geometrických útvarov ale stále pracujeme na plnej verzii, kde toho bude oveľa viac. V programe budú tiež premeny jednotiek dĺžky, povrchu, objemu a premeny veľkostí uhlov. Pravdepodobne pridáme aj výber jazyka.
Ak by ste našli nejaké nedostatky, chyby alebo ak máte návrhy na zlepšenie, tak píšte. |
Jsem zvědav, kolik bude testerů...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | MilanLaslop napsal: | Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
Ak by ste našli nejaké nedostatky, chyby alebo ak máte návrhy na zlepšenie, tak píšte. |
Jsem zvědav, kolik bude testerů...  |
super
nemohli byste uvěřejnit verzi s jehlanem a komolym jehlanem
My z toho máme zejtra psát  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:27 pm Předmět: |
|
|
1shark1 napsal: |
super
My z toho máme zejtra psát  |
To ešte nemáme vytvorené, takže nemôžeme. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | MilanLaslop napsal: | Tu je demo verzia: http://www.mojweb.sk/milanlas/wap/matikar_demo.jar
hodně testerů bude,sám se mezi ně v zítřejší hodině matamatiky a fyziky zařadím  _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
MilanLaslop napsal: | 1shark1 napsal: |
super
My z toho máme zejtra psát  |
To ešte nemáme vytvorené, takže nemôžeme. |
Je mi líto, ale jak říká Milan... To bych nestihl zveřejnit ani kdybych se na to hned vrhnul...
Chci pak číst vaše pochvaly a připomínky! Jo a berte to tak, že v té narychlo udělané demo verzi jsou ještě chyby, které už v nedodělané plné verzi jsou dávno opravené... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 11:56 am Předmět: |
|
|
Ricky napsal: |
Myslim ze hodne jinak jak sem se na to zbezne mrk tak dost dobry, poklona panove  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
Red_Dwarf napsal: | Ricky napsal: |
Myslim ze hodne jinak jak sem se na to zbezne mrk tak dost dobry, poklona panove  |
Díky! Těšte se na plnou verzi...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 9:56 am Předmět: |
|
|
To si piš že se těšíme, jen aby sme se jí dožili  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 10:41 am Předmět: |
|
|
Red_Dwarf napsal: | To si piš že se těšíme, jen aby sme se jí dožili  |
Když ne vy, tak aspoň vaše děti... Ne neboj, zanedbávám kvůli tomu učení do školy... Ale raději neslíbím žádný přesný termín , protože mohou zase nastat komplikace, které to oddálí...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 11:52 am Předmět: |
|
|
Nemusí být "přesný".... Stačí řádově jestli za tyden nebo za 3 měsíce  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|