Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 2:18 pm Předmět: |
|
|
No, myslel jsem si, že to bude některým z FS souborů. Před změnou ikon je i docela dobré si zálohovat původní FS... Inu, jak říká Krokodýl - Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zso začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ja som mal tiez ten isty problem. (inac o Sprava sub. ako o polozke v menu Doplnky nepise ani manual nic)
Mal som v mobile ikonky S65 a nejake patche systemove a graficke. Potom som nahral znovu FW43 (premenoval som FW na 25 a nahral som znovu fw43) a teraz to uz v menu mam. Ale ostali mi ikonky S65 a aj zvuk fotaku ako som mal po starom
zso
ps. nesiel mi ani menu 2-5-2 Telefon iba pipol a zamrzol _________________ C35 -> M35 -> S35 -> MT50 -> CX65 FW25 -> FW 43 -> FW 50 -> SE K750i
S65 FW 53 ->Nokia N95 8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lorder kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
szkepek - pomohl ti ten CONFIG, dneska se mi stalo uplne to same, zadny patche jsem nepouzival, proste z niceho nic zmizlo =( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Smázne to ale jenom data, be vše, Do firmware to vůbec nezasahuje. Ano můžeš použít zálohu v MPM |
Tak jsem to provedl, a hoplá, mobil sice krásně vybílenej ale Syst.souborů nikde... Zajímavé je, že např. zůstalo nastavení funkcí na klávesy, hotkey či jak se to jmenuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:04 am Předmět: |
|
|
Tak to je divné protože se nahrají zpět všechny standartní soubory. Za tu chybu by teoreticky mohl soubor Config\japp\FlexMenu\extras.fs kde je seznam položek které jsou součástí položky menu EXTRA. Aby jsi mohl ale pracovat s diskem CONFIG přímo, nevyhneš se už patchovaní.
Nastavení hotkey má na starosti EEPROM a ne FFS takže proto zůstaly nastavené. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:11 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Tak to je divné protože se nahrají zpět všechny standartní soubory. Za tu chybu by teoreticky mohl soubor Config\japp\FlexMenu\extras.fs kde je seznam položek které jsou součástí položky menu EXTRA. Aby jsi mohl ale pracovat s diskem CONFIG přímo, nevyhneš se už patchovaní.
Nastavení hotkey má na starosti EEPROM a ne FFS takže proto zůstaly nastavené. |
Patchování mi nevadí, měl jsem v úmyslu vyzkoušet nějaké grafické i systémové patche, jenže jestli jsem si všiml dobře, je třeba na to patch bootcore (návod na stránce), a pro zálohu ff zase ten patch bootcore být nesmí (dle dalšího návodu na stránce), takže jsem původně chtěl rozfungovat ten systém souborů.
Zajímavé je, že to prostě zničeho nic zmizelo. Jakým způsobem bych mohl opravit či nahradit ten extras.fs? Děkuji za rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:14 pm Předmět: |
|
|
grr zase si mě to nezapamatovalo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Krokodýl napsal: | Tak to je divné protože se nahrají zpět všechny standartní soubory. Za tu chybu by teoreticky mohl soubor Config\japp\FlexMenu\extras.fs kde je seznam položek které jsou součástí položky menu EXTRA. Aby jsi mohl ale pracovat s diskem CONFIG přímo, nevyhneš se už patchovaní.
Nastavení hotkey má na starosti EEPROM a ne FFS takže proto zůstaly nastavené. |
Patchování mi nevadí, měl jsem v úmyslu vyzkoušet nějaké grafické i systémové patche, jenže jestli jsem si všiml dobře, je třeba na to patch bootcore (návod na stránce), a pro zálohu ff zase ten patch bootcore být nesmí (dle dalšího návodu na stránce), takže jsem původně chtěl rozfungovat ten systém souborů.
Zajímavé je, že to prostě zničeho nic zmizelo. Jakým způsobem bych mohl opravit či nahradit ten extras.fs? Děkuji za rady. |
No, to neviem ake navody citas, ale s pomocou V-Klay mozes patchovat aj robit zalohy bez ohladu na to ci mas patchovane bootcore (ked ale nemas, musis si spravit loader - nic zlozite). _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Tak to je divné protože se nahrají zpět všechny standartní soubory. Za tu chybu by teoreticky mohl soubor Config\japp\FlexMenu\extras.fs kde je seznam položek které jsou součástí položky menu EXTRA. Aby jsi mohl ale pracovat s diskem CONFIG přímo, nevyhneš se už patchovaní.
extras.fs ani nezkousejte . S tim CONFIGEM jsem to jeste nezkousel, ale jak vidim tak nepomohl ani ten vas FFSint, takze bych do toho moc nadeji nevkladal .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 7:10 pm Předmět: |
|
|
MLB napsal: | No, to neviem ake navody citas, ale s pomocou V-Klay mozes patchovat aj robit zalohy bez ohladu na to ci mas patchovane bootcore (ked ale nemas, musis si spravit loader - nic zlozite). |
Byl to nějaký návod zde na siemensmanii, ale jak jsem ho teď hledal, asi jsem si to spletl s odstraněním patche bootcore pro x65papuautils. Ten loader pro patchování bootcore, to je ten px65v3?
A kdybych to měl patchované, co hledat a co upravit, abych ten systém souborů rozjel? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
No nevim, ale myslim, ze pres ODT (to neni patch, ale program) se ke Configu dostanes a extra.fs muzes v pohode prepsat. Doufam, ze Krokodyl mysli tohle. No a kdyby to fakt nepomohlo, tak bych asi doporucoval Orpheusuv fullflash... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lorder kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:14 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | No nevim, ale myslim, ze pres ODT (to neni patch, ale program) se ke Configu dostanes a extra.fs muzes v pohode prepsat. Doufam, ze Krokodyl mysli tohle. No a kdyby to fakt nepomohlo, tak bych asi doporucoval Orpheusuv fullflash... |
zkousel jsem ten extra.fs prehrat originalem a nic se nezmenilo porad bez FlexPam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:19 pm Předmět: |
|
|
Jenom jeste takovej postreh torchu mimo misu - nektery telefony, co byly upravovany pro operatory (Orange na Slovensku), v Extra vubec system souboru nemely... Nemohlo by to mit neco spolecnyho? I kdyz po prehrani FFS by se to melo objevit... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DylanX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:28 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Jenom jeste takovej postreh torchu mimo misu - nektery telefony, co byly upravovany pro operatory (Orange na Slovensku), v Extra vubec system souboru nemely... Nemohlo by to mit neco spolecnyho? I kdyz po prehrani FFS by se to melo objevit... |
jo, myslím, že neco takového bylo i u nás, ale já ho kupoval mnohem dřív jako odblokovaný a použil jsem starou simku z předchozího mobilu. Prvních pár měsíců to bylo a pak to zmizlo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Patchování mi nevadí, měl jsem v úmyslu vyzkoušet nějaké grafické i systémové patche, jenže jestli jsem si všiml dobře, je třeba na to patch bootcore (návod na stránce), a pro zálohu ff zase ten patch bootcore být nesmí (dle dalšího návodu na stránce), takže jsem původně chtěl rozfungovat ten systém souborů.
Přečti si tento článek věnuj tomu nějaký čas a uvidíš že vše bude hned jasnější a srozumitelné. Samozřejmě že vývoj jde stále kupředu, takže musíš taky dávat pozor kdy byl článek napsán a řídit se tím co je psáno v pozdějších článcích. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|