clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CX65: chybí Syst.souborů

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CX65: chybí Syst.souborů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, myslel jsem si, že to bude některým z FS souborů. Před změnou ikon je i docela dobré si zálohovat původní FS... Inu, jak říká Krokodýl - Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!! wink

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
zso
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som mal tiez ten isty problem. (inac o Sprava sub. ako o polozke v menu Doplnky nepise ani manual nic)
Mal som v mobile ikonky S65 a nejake patche systemove a graficke. Potom som nahral znovu FW43 (premenoval som FW na 25 a nahral som znovu fw43) a teraz to uz v menu mam. Ale ostali mi ikonky S65 a aj zvuk fotaku ako som mal po starom

zso

Exclamation ps. nesiel mi ani menu 2-5-2 Telefon iba pipol a zamrzol

S65 FW 53 ->Nokia N95 8GB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lorder
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

szkepek - pomohl ti ten CONFIG, dneska se mi stalo uplne to same, zadny patche jsem nepouzival, proste z niceho nic zmizlo =(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DylanX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Smázne to ale jenom data, be vše, Do firmware to vůbec nezasahuje. Ano můžeš použít zálohu v MPM

Tak jsem to provedl, a hoplá, mobil sice krásně vybílenej ale Syst.souborů nikde... Zajímavé je, že např. zůstalo nastavení funkcí na klávesy, hotkey či jak se to jmenuje.
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je divné protože se nahrají zpět všechny standartní soubory. Za tu chybu by teoreticky mohl soubor Config\japp\FlexMenu\extras.fs kde je seznam položek které jsou součástí položky menu EXTRA. Aby jsi mohl ale pracovat s diskem CONFIG přímo, nevyhneš se už patchovaní.

Nastavení hotkey má na starosti EEPROM a ne FFS takže proto zůstaly nastavené.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Tak to je divné protože se nahrají zpět všechny standartní soubory. Za tu chybu by teoreticky mohl soubor Config\japp\FlexMenu\extras.fs kde je seznam položek které jsou součástí položky menu EXTRA. Aby jsi mohl ale pracovat s diskem CONFIG přímo, nevyhneš se už patchovaní.

Patchování mi nevadí, měl jsem v úmyslu vyzkoušet nějaké grafické i systémové patche, jenže jestli jsem si všiml dobře, je třeba na to patch bootcore (návod na stránce), a pro zálohu ff zase ten patch bootcore být nesmí (dle dalšího návodu na stránce), takže jsem původně chtěl rozfungovat ten systém souborů.
Zajímavé je, že to prostě zničeho nic zmizelo. Jakým způsobem bych mohl opravit či nahradit ten extras.fs? Děkuji za rady.
DylanX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grr zase si mě to nezapamatovalo... Mad
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Krokodýl napsal:

Patchování mi nevadí, měl jsem v úmyslu vyzkoušet nějaké grafické i systémové patche, jenže jestli jsem si všiml dobře, je třeba na to patch bootcore (návod na stránce), a pro zálohu ff zase ten patch bootcore být nesmí (dle dalšího návodu na stránce), takže jsem původně chtěl rozfungovat ten systém souborů.
Zajímavé je, že to prostě zničeho nic zmizelo. Jakým způsobem bych mohl opravit či nahradit ten extras.fs? Děkuji za rady.

No, to neviem ake navody citas, ale s pomocou V-Klay mozes patchovat aj robit zalohy bez ohladu na to ci mas patchovane bootcore (ked ale nemas, musis si spravit loader - nic zlozite).

szkepek
táta fóra
táta fóra

Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

extras.fs ani nezkousejte Sad Sad . S tim CONFIGEM jsem to jeste nezkousel, ale jak vidim tak nepomohl ani ten vas FFSint, takze bych do toho moc nadeji nevkladal . Hand Hand
DylanX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MLB napsal:
No, to neviem ake navody citas, ale s pomocou V-Klay mozes patchovat aj robit zalohy bez ohladu na to ci mas patchovane bootcore (ked ale nemas, musis si spravit loader - nic zlozite).

Byl to nějaký návod zde na siemensmanii, ale jak jsem ho teď hledal, asi jsem si to spletl s odstraněním patche bootcore pro x65papuautils. Ten loader pro patchování bootcore, to je ten px65v3?
A kdybych to měl patchované, co hledat a co upravit, abych ten systém souborů rozjel?
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim, ale myslim, ze pres ODT (to neni patch, ale program) se ke Configu dostanes a extra.fs muzes v pohode prepsat. Doufam, ze Krokodyl mysli tohle. No a kdyby to fakt nepomohlo, tak bych asi doporucoval Orpheusuv fullflash...
Lorder
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
No nevim, ale myslim, ze pres ODT (to neni patch, ale program) se ke Configu dostanes a extra.fs muzes v pohode prepsat. Doufam, ze Krokodyl mysli tohle. No a kdyby to fakt nepomohlo, tak bych asi doporucoval Orpheusuv fullflash...

zkousel jsem ten extra.fs prehrat originalem a nic se nezmenilo Crying or Very sad porad bez FlexPam Brick wall
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom jeste takovej postreh torchu mimo misu - nektery telefony, co byly upravovany pro operatory (Orange na Slovensku), v Extra vubec system souboru nemely... Nemohlo by to mit neco spolecnyho? I kdyz po prehrani FFS by se to melo objevit...
DylanX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Jenom jeste takovej postreh torchu mimo misu - nektery telefony, co byly upravovany pro operatory (Orange na Slovensku), v Extra vubec system souboru nemely... Nemohlo by to mit neco spolecnyho? I kdyz po prehrani FFS by se to melo objevit...

jo, myslím, že neco takového bylo i u nás, ale já ho kupoval mnohem dřív jako odblokovaný a použil jsem starou simku z předchozího mobilu. Prvních pár měsíců to bylo a pak to zmizlo...
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Přečti si tento článek věnuj tomu nějaký čas a uvidíš že vše bude hned jasnější a srozumitelné. Samozřejmě že vývoj jde stále kupředu, takže musíš taky dávat pozor kdy byl článek napsán a řídit se tím co je psáno v pozdějších článcích.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: