Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
paula.x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:46 pm Předmět: zmeškané hovory - kde nic tu nic |
|
|
mam c65 a za posledni tyden se mi vickrat stalo,ze mi nekdo volal, hovor sem neprijala,tak sem pak rozklikla neprijaty hovory a nic...nic novyho,vubec zadnej zaznam.. nevite nekdo cim to? musi bejt chyba ve SW a tim padem je nutny to kvuli zaruce posilat buh vi kam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:50 pm Předmět: |
|
|
Mně se to taky dělo a stačilo jen vymazat seznam nepřijatých hovorů a vše bylo zase v pohodě.
Jednou za čas to promazávej. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
paula.x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:56 pm Předmět: |
|
|
diky:) to me taky napadlo, kdyz sem mobil zas zapla,tak tam byla podivna zluta ikonka s vykricnikem a po rozkliknuti seznam dorucene... ale u oskara mi neochotne nebyli schopny rict vic nez poslat na opravu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: čt březen 31, 2005 4:42 pm Předmět: Re: zmeškané hovory - kde nic tu nic |
|
|
paula.x napsal: | mam c65 a za posledni tyden se mi vickrat stalo,ze mi nekdo volal, hovor sem neprijala,tak sem pak rozklikla neprijaty hovory a nic...nic novyho,vubec zadnej zaznam.. nevite nekdo cim to? musi bejt chyba ve SW a tim padem je nutny to kvuli zaruce posilat buh vi kam? |
Na CX65ke som zistil, ze hovory ktore som odmietol, sa ukladaju do prijatych hovorov a neprevzate volanie, ktore ukoncil volajuci, sa ukladaju do neprijatych hovorov. Pozri sa do prijatych hovorov, ci tam tiez nemas tie odmietnute. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|