Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 7:46 am Předmět: Nefunguje mi displej u M55 |
|
|
Ahoj.Mam M55 a mam problemek.Sel sem do kina (nepodstatny) a vypnul sem si mobil,kdyz sem si ho po kine zapnul,jak si tak si mi funguje displej jen napul.Upresnim: Pri zadavani pin,nevidim hvezdicky,jen se mi hejbou rucicky na levy strane,ze ty cisla fakt mackam,po zadani mam bilej displej (zadnej pozdrav) a pak uz mam na mobilu jen videt baterku,signal, a pozadi,ani tlacitko menu.Kdyz jdu to tel.seznamu tak neni nic videt,kdyz mi nekdo vola,vidm jen obrazek (zde na tom obrazku je videt jmeno volajiciho,bile) nebo zvonek.Na displeji na pozadi je i videt bile napis T-mobile.Vypada to,jako by mi vypadli barvy nebo se prestal zobrazovat ten text.Pri zpravach nevidim vubec nic,ani pri dorucenejch ani kdyz se je snazim psat...Jeste kdyz jdu do Menu,mam tam normalne obrazky videt,ale pokud nejake vyberu,uz zas neni nic videt.Zadny text ten mobil proste nezobrazi.Mam firmware 11.Co s tim??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 9:47 am Předmět: Re: Nefunguje mi displej u M55 |
|
|
Vladoss napsal: | Ahoj.Mam M55 a mam problemek.Sel sem do kina (nepodstatny) a vypnul sem si mobil,kdyz sem si ho po kine zapnul,jak si tak si mi funguje displej jen napul.Upresnim: Pri zadavani pin,nevidim hvezdicky,jen se mi hejbou rucicky na levy strane,ze ty cisla fakt mackam,po zadani mam bilej displej (zadnej pozdrav) a pak uz mam na mobilu jen videt baterku,signal, a pozadi,ani tlacitko menu.Kdyz jdu to tel.seznamu tak neni nic videt,kdyz mi nekdo vola,vidm jen obrazek (zde na tom obrazku je videt jmeno volajiciho,bile) nebo zvonek.Na displeji na pozadi je i videt bile napis T-mobile.Vypada to,jako by mi vypadli barvy nebo se prestal zobrazovat ten text.Pri zpravach nevidim vubec nic,ani pri dorucenejch ani kdyz se je snazim psat...Jeste kdyz jdu do Menu,mam tam normalne obrazky videt,ale pokud nejake vyberu,uz zas neni nic videt.Zadny text ten mobil proste nezobrazi.Mam firmware 11.Co s tim??? |
pokud je v zaruce, tak reklamovat a jinak prehrat firmware _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|