Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tichac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 05, 2005 3:03 pm Předmět: Hloupa otázka |
|
|
Lidi chtel bych se zeptat mám CX65 Fw 12 a chci 43 Mám si z tel vygenerovat nejaký kody nebo tam mám fláknout hned FW43./krom toho žesi udělám zálohu FF/ A ještě něco slišel jsem že u 43 nezvoní budík když je tel. vypnutý co je na tom pravdy???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Založen: 12. 01. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Zaslal: út duben 05, 2005 3:16 pm Předmět: Re: Hloupa otázka |
|
|
tichac napsal: | Lidi chtel bych se zeptat mám CX65 Fw 12 a chci 43 Mám si z tel vygenerovat nejaký kody nebo tam mám fláknout hned FW43./krom toho žesi udělám zálohu FF/ A ještě něco slišel jsem že u 43 nezvoní budík když je tel. vypnutý co je na tom pravdy???? |
Něco ti poradim, cti tady tyhle diskuse co sou k tomu urceny, mno a je to tu uz milonkrat receno.Musis si prvni vygenerovat loader, vse je popsano zde: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322 a na dalsich strankach na SM.Potom si udelas pomoci V_Klay zalohu FF a doporucuji i zalo EEPROM, z vlastni zkusenosti Mno a potom uz si nahrajes normalne FW43. Vse na SM tu je staci jenom hledat: http://www.siemensmania.cz/search.php a potom se ptat Nemusi se hned zakladat novy diskuse. Mno a stim budikem nevim ja nemam tu potrebu pres noc vypinat a zapinat mobil...A budik mam tak hlasite ze by zbudil i mrtveho  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 172 Bydliště: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 9:18 pm Předmět: |
|
|
BUdik chodi i u vypnutyho...  _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|