Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DusanMares začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so duben 09, 2005 8:01 am Předmět: Zablokoval jsem si kod pristroje,jak to napravit?? |
|
|
Ahoj,dal jsem do mobilu kod pristroje 5-mistny a ted jsem zablokoval SX1 a nepamatuji si kod,nevite prosim jak to rozbehnout? Nemuzu z nej volat atd.. pise telefon je zablokovan,  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so duben 09, 2005 8:06 am Předmět: |
|
|
Ano vime SERVIS!!!Muzes vyuzit tady navod ze SM ktery ti poradi jak alespon dostat data z SX1!!Cena za masterkod je tam 400-600 nekde jen 300 kc!!Muzes se na internetu podivat i po nekom kdo ti kod vygeneruje!!!Toho praveho najdes na www.gsmforum.com ale uz pry MC neoskytuje bohuzel!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DusanMares začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so duben 09, 2005 10:29 am Předmět: |
|
|
dekuji ten odkaz,nejde skoda, nevim kde na netu najit nekoho,jinak kam to poslat do servisu? Neznate adresu? diky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|