Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PaCe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po duben 11, 2005 1:26 pm Předmět: Profily - ikonka profilu "Tichý" zmizela |
|
|
Přepnutím z "všeobebecného" na "tichý" pomocí pomocí klv. "*" snad používát všichni i u starších verzí siemensů. Pak jsou všechny zvuky vypnuty, resp. je to tak, jak si to v uvedeném profilu nastavíte. Na displey se ukáže přeškrtlý zvonek, spousť foťáku není slyšet, atd.
Takto mi to fungovalo, dokud jsem nedostal ten skvělý nápad přejmenovávat profily. Pak jsem se klv. "*" přepínal do profilu, který jsem si původně jmenoval "Tichý", ale po přeškrtlém zvonku ani památky. Po vrácení jména a všech nastavení inkona nikde a foťák je stále hlučný.
Jak to uvést do původního stavu?
Díky za rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po duben 11, 2005 2:18 pm Předmět: Re: Profily - ikonka profilu "Tichý" zmizela |
|
|
PaCe napsal: | Přepnutím z "všeobebecného" na "tichý" pomocí pomocí klv. "*" snad používát všichni i u starších verzí siemensů. Pak jsou všechny zvuky vypnuty, resp. je to tak, jak si to v uvedeném profilu nastavíte. Na displey se ukáže přeškrtlý zvonek, spousť foťáku není slyšet, atd.
Takto mi to fungovalo, dokud jsem nedostal ten skvělý nápad přejmenovávat profily. Pak jsem se klv. "*" přepínal do profilu, který jsem si původně jmenoval "Tichý", ale po přeškrtlém zvonku ani památky. Po vrácení jména a všech nastavení inkona nikde a foťák je stále hlučný.
Jak to uvést do původního stavu?
Díky za rady. | reset. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po duben 11, 2005 6:15 pm Předmět: |
|
|
Jj reset pomuze!!To same se muze stat jestli udelate nasledujici vec :nainstalujete PalleteExtender a prejmenujete ikony!!(ty co prejmenovat jdou) pak se z ikon stanou ikony obyc nove vytvoreneho souboru! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dwwwayne začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 14, 2005 8:49 pm Předmět: |
|
|
Reset můžeš zkusit, ale zkus toto:
V profilech si edituj tichý profil, a jako tón ohlášení zprávy si dej Vypnuto(úplně nahoře). Pak by se ti měla objevit. _________________ D520->3330->OT302->SX1 forever! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|