View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 7:43 pm Post subject: Re: Tak bude zdarma... ;-) |
|
|
T-Bird wrote: | Ricky wrote: | Tak jsme se s Milanem po velice živé diskuzi, kdy jsme oba byli na stejné straně dohodli, že Aplikace bude zdarma, protože nestojíme o to, aby pár lidí zaplatilo a ostatní to tahali jako warez... A přece nebudeme vydělávat na studentech, pro které především je program určen... Studenti sobě!  |
To je od vás fakt hezký!  |
No ale to neznamená, že by nám někdo, komu se náš prográmek zalíbí a rozhodne se ohodnotit naši snahu a strávený čas, nemohl poslat dobrovolný příspěvek! To člověka potěší, povzbudí a motivuje k další práci...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:03 pm Post subject: Re: Tak bude zdarma... ;-) |
|
|
T-Bird wrote: |
Tak mi dej čislo tvýho konta!  |
000000-1455311053/0800 Jsem zvědav, kolik lidí mi pomůže splatit kontokorent...
P.S. Posílejte částky, které se dobře dělí dvěma...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
Jak to vypadá, chlapci? Bude to dokonce školního roku? My totiž budeme psát čtvrtletku z geometrických útvarů a tak mě napadlo že bych využil Vaši aplikaci. Už se na ni těším, napište jaké teď s tím máte problémy atp. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Jak to vypadá, chlapci? Bude to dokonce školního roku? My totiž budeme psát čtvrtletku z geometrických útvarů a tak mě napadlo že bych využil Vaši aplikaci. Už se na ni těším, napište jaké teď s tím máte problémy atp. |
No včera a dneska jsem se do toho zase naplno pustil a můžu říct, že jsme na tom takhle:
Statistika: (k 22.4.2005 17:30)
Na Matikářovi už děláme 39 dní,
program má zatím 4243 řádků,
obsahuje 101 obrázků,
jar soubor má velikost 174 557 B...
Jinak už je hotových (tzn. funkční, doplněné, opravené a otestované) 9 dvourozměrných obrazců z 18 ( myslím)... Ostatní jsou třeba už taky v pohodě, ale ještě jsem je netestoval na příkladech... Snad budu mít ještě čas a chuť s tím pohnout jako včera a dneska...
2Onecar: Kdy máš tu čtvrteletku?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:53 pm Post subject: |
|
|
Za 3 týdny... Jinak velice slušná statistika, neuvažovali jste o tom že byste třeba to prodali redbossu? Dost by ste si vydělali, takovou aplikaci jsem ještě nikdy neviděl... Hodně zdaru a chutě do díla! |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:53 pm Post subject: |
|
|
To jsem byl já  _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Za 3 týdny... Jinak velice slušná statistika, neuvažovali jste o tom že byste třeba to prodali redbossu? Dost by ste si vydělali, takovou aplikaci jsem ještě nikdy neviděl... Hodně zdaru a chutě do díla! |
Tímhle tématem jsme se s Milanem zabývali už mnohokrát, ale jak už jsme psali výše, vždy jsme dospěli ke stejnému závěru - lidi by stejně nezaplatily, protože by se to hned objevilo na stránkách s warezem... Přečti si mé předchozí příspěvky a nebo to můžem probrat na icq
Zkusíme to stihnout vydat co nejdříve, ale nic neslibuju, je s tím dost práce a ten čas při tom moc utíká...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Za 3 týdny... Jinak velice slušná statistika, neuvažovali jste o tom že byste třeba to prodali redbossu? Dost by ste si vydělali, takovou aplikaci jsem ještě nikdy neviděl... Hodně zdaru a chutě do díla! | Dobry napad ale to by musel najprv predat az potom davat ludom na SM .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Onecar wrote: | Za 3 týdny... Jinak velice slušná statistika, neuvažovali jste o tom že byste třeba to prodali redbossu? Dost by ste si vydělali, takovou aplikaci jsem ještě nikdy neviděl... Hodně zdaru a chutě do díla! |
Tímhle tématem jsme se s Milanem zabývali už mnohokrát, ale jak už jsme psali výše, vždy jsme dospěli ke stejnému závěru - lidi by stejně nezaplatily, protože by se to hned objevilo na stránkách s warezem... Přečti si mé předchozí příspěvky a nebo to můžem probrat na icq
Zkusíme to stihnout vydat co nejdříve, ale nic neslibuju, je s tím dost práce a ten čas při tom moc utíká...  |
Ale vy jste říkali že byste si za to nechali zaplatit, a já měl na mysli že byste to PRODALI redbossu, tak byste nějakých pár tisíc dostali... Můj kámoš dělá něco pro redboss, zkusím něco vyzvědět-kolik dostane. Jen tak pro zajímavost... _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Anonymous wrote: | Za 3 týdny... Jinak velice slušná statistika, neuvažovali jste o tom že byste třeba to prodali redbossu? Dost by ste si vydělali, takovou aplikaci jsem ještě nikdy neviděl... Hodně zdaru a chutě do díla! | Dobry napad ale to by musel najprv predat az potom davat ludom na SM .Dieg0 |
Já myslím, že větší šanci na peníze máme od dobrovolných příspěvků... A navíc nebudeme za svině...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Ale vy jste říkali že byste si za to nechali zaplatit, a já měl na mysli že byste to PRODALI redbossu, tak byste nějakých pár tisíc dostali... Můj kámoš dělá něco pro redboss, zkusím něco vyzvědět-kolik dostane. Jen tak pro zajímavost... |
No to už je jiná... Ale já si vždy přál být hackerem a tímto krokem jsem k tomu blíž... Ne, konec srandy... Radši mi tu sumu napiš na SZ nero mail nebo icq, ať to se mnou nešlehne hned tady na fóru před fšema...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
ts,ts,ts... Ode mě můžeš nějaký ten drobný příspěvek očekávat! _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
Ja si myslím, že by bolo dosť nespravodlivé, keby si náš program niektorí ľudia kúpili a ostatní by si to stiahli z nejakej nelegálnej stránky (ktorej tvorcovia by boli považovaní za veľkých hrdinov, aj keď dokopy nič neurobili, len nelegálne umiestnili program na svoju stránku).
Je ale pravda, že na programe pracujeme veľmi dlho a je to oveľa zložitejšie, ako sa zdá. Veď len úplný základ (aby tam bolo nejaké menu a aby sa dali zadávať údaje) som robil asi tri hodiny (vtedy ešte program ani nič nepočítal). Ešte bol veľký problém urobiť ukladanie nastavení a viete si predstaviť, koľko práce si dal Ricky s obrázkami a s výpočtami? Podľa tohoto všetkého by asi mal byť program platený, ale skúste si ešte raz prečítať prvú vetu, čo som písal. Zatiaľ nám stačia vaše dobrovoľné príspevky (ak sa ešte nedohodneme nejako inak). _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
MilanLaslop wrote: | Ja si myslím, že by bolo dosť nespravodlivé, keby si náš program niektorí ľudia kúpili a ostatní by si to stiahli z nejakej nelegálnej stránky (ktorej tvorcovia by boli považovaní za veľkých hrdinov, aj keď dokopy nič neurobili, len nelegálne umiestnili program na svoju stránku).
Je ale pravda, že na programe pracujeme veľmi dlho a je to oveľa zložitejšie, ako sa zdá. Veď len úplný základ (aby tam bolo nejaké menu a aby sa dali zadávať údaje) som robil asi tri hodiny (vtedy ešte program ani nič nepočítal). Ešte bol veľký problém urobiť ukladanie nastavení a viete si predstaviť, koľko práce si dal Ricky s obrázkami a s výpočtami? Podľa tohoto všetkého by asi mal byť program platený, ale skúste si ešte raz prečítať prvú vetu, čo som písal. Zatiaľ nám stačia vaše dobrovoľné príspevky (ak sa ešte nedohodneme nejako inak). |
Já jen dodám, že tenhle názor sdílíme oba...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|