View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
Koukám že tady sou dobry temata Siemens M65 ano či ne
Koupit c65 ci nekoupit?
Ale jestli chces takovej zakladni mobil tak si C65ku kup |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | Ne sekne se jen u FW12 u fotáku, ale jinak nee |
No, on je každej telefon jinej. Já si pamatuju, že se mi na fw16 vypínala, když jsem se chtěl připojit na GPRS a jednou se mi asi 6x vypla, než se mi povedlo stáhnout MMSku.  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
dunsun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | dunsun wrote: | MartinK wrote: | jenda.69 wrote: | Já mam fw43 a zasekl se mi jenom 3x a pokaždý to bylo při JAVě
Jinak je to nejstabilnější firm, co znam a jinak než tohle mi nikdy nezamrz ani se nevypl |
Mě se sek jenom 1 za tu dobu, co ho mam (myslim tim úplnej zásek po kterym se musí vyndat baterka) a to bylo ve FW12. Jinak klasický seknutí v javě, kde se dá po podržení červenýho telefonu hodit na hlavní displej, se mi stává jenom při hře 3D Pool, takže to asi chyba C65 nebude. |
A co zkusenosti s GPRS jsou kladne ? Myslim jestli se to behem sezeni nesekne, nevypne a tak ? |
Ne sekne se jen u FW12 u fotáku, ale jinak nee |
OK. Tak snad mate pravdu. Mno a budu predpokladam potrebovat aj kabel abych to mohl napatchovat. Docela dobra firemni politika Siemensu (udelat mizerny firmware a lidi si koupi kabel na zapatchovavani :-). Jde to patchnout aj pres Infra ? A je to slozite - sem neznaly a nechce se mi cist cele forum o patchovani - jestli by to slo ve zkratce. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
dunsun wrote: | Jde to patchnout aj pres Infra ? A je to slozite - sem neznaly a nechce se mi cist cele forum o patchovani - jestli by to slo ve zkratce. |
nn.. jenom přes kabel DCA-510 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
dunsun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | bondcze wrote: | Ne sekne se jen u FW12 u fotáku, ale jinak nee |
No, on je každej telefon jinej. Já si pamatuju, že se mi na fw16 vypínala, když jsem se chtěl připojit na GPRS a jednou se mi asi 6x vypla, než se mi povedlo stáhnout MMSku.  |
A je to tady. Hmm videl sem ze verze firmaware je kolem 40 tak to snad uz vychytali... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
dunsun wrote: | A je to tady. Hmm videl sem ze verze firmaware je kolem 40 tak to snad uz vychytali... |
jj. S fw43, co mam já je to uplně v pořádku. Zatim se mi sekl jen při tý javě a pak se vypl když jsem klikal na nepochopitelnou možnost u kontaktu: Nový E-mail, ale to tam zřejmě nemá být  _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:40 pm Post subject: |
|
|
Je to best mobil vo svojej kategorii
MAly atd..
Ale keby si mohol tak radsej CX65 alebo M65...
Ak chces vecsiu pamet tak S65....
DAsa zohnat aj za 5000 aspon tak zohnal Dieg0  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:31 pm Post subject: |
|
|
Koupit. Já ho mám a jsem spokojený, a cx65 bych nechtěl, je to podle mého názoru "velká kráva".. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 9:55 pm Post subject: |
|
|
Za 5000 ,- Kč? To je skoro cena za kterou sem ho kupoval někdy v září. Ted sem se minulý týden koukal a stál novej 3500,- Kč |
|
Back to top |
|
 |
emil12 všeználek

Joined: 20 Mar 2005 Posts: 779 Location: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510
4264.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | Za 5000 ,- Kč? To je skoro cena za kterou sem ho kupoval někdy v září. Ted sem se minulý týden koukal a stál novej 3500,- Kč |
Myslim S65
Ale namam super prehlad o cenach...  _________________ Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil
Môj E-Mail neviem nanho heslo
Môj Web  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
C65 je fakt dobrá koupě. Klávesnice je dobrá, já měl ovšem ze začátku problémy s funkčními klávesami (místo nich jsem mačkal tlačítka s telefonkem), na to se ale za chvilku dá zvyknout. Má poměrně dobrý zdvih a skvěle se mačká. Joystick IMHO není tak špatný, jak se o něm píše. Možná je trochu více zapuštěný, ale to se dá přežít. Nové verze ho mají se silikonovou kapkou.
Displej je super. Je jemný a na to, že je pasivní, se velice dobře překresluje, nedělá "duchy" a verze, co jsem měl v ruce byla i výborně čitelná na přímém slunci (!). Je ale celkem malý. Hlavně v Systemu souborů, pokud máte aktivované Zobrazit sezn., se vejde jenom 3 soubory/složky (jedna nahoře, jedna dole a uprostřed jedna s datem nahrání a velikostí = 5 řádků), v Náhledu se už vejde 9 souborů/složek, jméno se ale zobrazuje pouze u aktivní (resp. na které je joystick), je tam i dobré to, že u obrázků je tam zmenšená podobizna. To jsem ale odbočil od displeje. Jinak je dobře využitý (v menu) a vůbec nevypadá tak "vyblitě" jako v recenzi na MM.
Infraport je vynikající. Dá se přes poslat všechno, co jde (mezi Siemensem, SE, novějšími Nokiemi, Alatcely): Java, obrázky, melodie, skiny, animace (a vizitka je samozřejmostí)...
System souborů je super. Můžeš si vytvářet libovolné množství složek, kde chceš. Označit si jakékoliv soubory, ty pak mazat, přesouvat nebo kopírovat. Je to skoro jak v počítači. Mezi soubory můžeš dokonce i vyhledávat (musíš ale zadat přesný název souboru i s koncovkou, např. Budík.wav).
Napiš, co chceš vědět a já odpovím. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:01 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
...označit si jakékoliv soubory, ty pak mazat, přesouvat nebo kopírovat. Je to skoro jak v počítači. Mezi soubory můžeš dokonce i vyhledávat (musíš ale zadat přesný název souboru i s koncovkou, např. Budík.wav).
|
jj, To kopírování a přesouvání je úžasný, já jsem na to poprvé čuměl a nemoh věřit vlastním očím, to jsem ještě na žádném founu neviděl! Ale to vyhledávání bych řekl že je docela k ničemu, hodí se jen když zapomeneš ve který složce to máš! _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
martin.skala badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 10:00 am Post subject: |
|
|
možná by si měl lepší koupit si cx65. 8) _________________ C35i -> MT50 -> CX65 + DCA-510 -> S75 |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
dunsun wrote: | jenda.69 wrote: | Já mam fw43 a zasekl se mi jenom 3x a pokaždý to bylo při JAVě
Jinak je to nejstabilnější firm, co znam a jinak než tohle mi nikdy nezamrz ani se nevypl |
No prave. Sem Java developer takze doufam, ze to bylo zpusobene spatne napsanou aplikaci. (i kdyz ani to by se nemelo stavat) :-(
Ale ten originalni firmware je skutecne asi hodne nestabilni ze ? Kdyz vidim kolik verzi patchu existuje ... |
Ja som tiez java developer... A aj mne sa to par krat stalo ze sa mi pri jave zasekol a nasledne vypol. Vyzeralo to na heap error lebo sa mi to stalo len ked som dlllho hral hru
Ja som s C65 veeelmi spokojny a mozem ti ho doporucit. Hlavne sa mi paci system suborov... Alebo aj pri zmeskanych hovoroch je dlzka trvania, takze viem ci mi niekto volal alebo len prezvanal. Je to naj. mobil vo svojej kategorii _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
Aj ja by som ešte bral C65 (keby nemám CX).
Je to fakt dobrý phon. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|