Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Celkem hlasů : 214 |
|
Autor |
Zpráva |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Duben je za námi. A nic jen se kecá.
Založit nový forum bude zájem o aplikaci Televize? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:02 pm Předmět: |
|
|
Mick. napsal: | Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Je to tak, no . Nicmene verim, ze i pokud by se vyvoj ukoncil buou proto mit vyvojari nejakej kloudnej duvod. Mluvim z velice nedavne a velice neprijemne zkusenosti. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
hanes.strnad napsal: | Ricky napsal: | Kua sme si vybrali dobu... Teď je to zrovna na prd... Jsme oba nemocní... No a taky osobní problémy...  |
osobní?možná si chtěl říct holky.... |
Ale notak, takove problemy mame obcas vsici. Nedrazdi ho 8) . _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:05 pm Předmět: |
|
|
Jeste o cene : Za tohle chcete dve kila ? Hmm, je to vase vec a vas program, nicmene zvazte, jsetli by se vic neyvplatilo nasadit nizsi cenu, treba si to pak koupi vic lidi. Ja byh treba nad 50 ,- nesel. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
2all: Teď mě začíná srát, že jsem to tu vůbec psal, kdyby jste o tom nevěděli, tak by ste furt neremcali, nevěděli byste o co přicházíte...
Cena se sice pořád řeší nicméně jsem stále názoru, že Siemensmaniaci by měli být zvýhodněni, ale jak koukám, někteří si to ani nezaslouží. Pokud vím, nikdo z autorů tu nepsal, že to chceme prodávat za 200 Kč!
Co se týče problémů, jsou v tom těhotné holky, rozhodující písemky ve škole, nemoce, hledání brigády na léto a další standardní lidské problémy, které zdržují a zaměstnávají... Dále je důležité poznamenat, že je tu taky trojice lidí, kteří se na tom podílejí a dělí nás všechny spousta kilometrů a jediný kontakt, přes který si můžeme poslat svou práci a názory a vzkazy j přes icq a nebo mail! Takže si zkuste představit trojúhelník autora z ČR a ze SR, testera z ČR a jejich vzájemnou komunikaci!
A to tu už ani nezmiňuju ty komplikace, které byly s hledáním funkcí, které standardně nebyly a nejsou...
Takže pokud je libo, můžeme se na to vysrat a pokud to doděláme, můžeme to prodat... btw. vypadá to, že by byl zájem i jinde... Nebo nám holt budete nadále věrni a trpěliví a dočkáte se...
Mám ještě spoustu dalších nápadů na aplikace a podle vašich některých reakcí se asi pro příště poučím...
Jo a děkuji za zastání...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:26 pm Předmět: |
|
|
Mick. napsal: | Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Blbče... Jestli nebude nic tak se tady už radši neukazuj. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:27 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | 2all: Teď mě začíná srát, že jsem to tu vůbec psal, kdyby jste o tom nevěděli, tak by ste furt neremcali, nevěděli byste o co přicházíte...
Cena se sice pořád řeší nicméně jsem stále názoru, že Siemensmaniaci by měli být zvýhodněni, ale jak koukám, někteří si to ani nezaslouží. Pokud vím, nikdo z autorů tu nepsal, že to chceme prodávat za 200 Kč!
Co se týče problémů, jsou v tom těhotné holky, rozhodující písemky ve škole, nemoce, hledání brigády na léto a další standardní lidské problémy, které zdržují a zaměstnávají... Dále je důležité poznamenat, že je tu taky trojice lidí, kteří se na tom podílejí a dělí nás všechny spousta kilometrů a jediný kontakt, přes který si můžeme poslat svou práci a názory a vzkazy j přes icq a nebo mail! Takže si zkuste představit trojúhelník autora z ČR a ze SR, testera z ČR a jejich vzájemnou komunikaci!
A to tu už ani nezmiňuju ty komplikace, které byly s hledáním funkcí, které standardně nebyly a nejsou...
Takže pokud je libo, můžeme se na to vysrat a pokud to doděláme, můžeme to prodat... btw. vypadá to, že by byl zájem i jinde... Nebo nám holt budete nadále věrni a trpěliví a dočkáte se...
Mám ještě spoustu dalších nápadů na aplikace a podle vašich některých reakcí se asi pro příště poučím...
Jo a děkuji za zastání...  | No tak klud kasli na nich.Predsa len nemozu zniest to ze to robite dlho a mozno si myslia ze by to mali 10x rychlejsie urobene.BTW 200kc vravel jeden chlapik ktori to potrebocval do prace a ja som potom zopakoval ze to nejaky chlapik chcel takze.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:35 pm Předmět: |
|
|
Dieg0 napsal: | BTW 200kc vravel jeden chlapik ktori to potrebocval do prace a ja som potom zopakoval ze to nejaky chlapik chcel takze.Dieg0 |
To jo, ale pokud vím, tak jsem tu nabídku nepřijal...
btw. Překvapuješ, Dieg0...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:49 pm Předmět: |
|
|
Onecar napsal: | Mick. napsal: | Myslím že je to velký blud nikde nic, baví se o tom kolik to bude stat.
Blbče... Jestli nebude nic tak se tady už radši neukazuj. |
Neboj, o Matikáře nepřijdete... I kdybychom vám měli dát nynější verzi a dál nepokračovat, tak nezahodíme tolikadenní práci...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ale takoví lidi mě serou, oni neví jak je to někdy těžké, já si tvořím svoje net stranky a uz se tesim jak mi pak nejakej frajer rekne ze stoji za nic bo jsou delane v php nuke... Je to tezke, ja sam jsem ani nevedel kde zacit, jeste ze mi bondcze poradil! Diki, Bondcze! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 6:00 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Ale takoví lidi mě serou, oni neví jak je to někdy těžké, já si tvořím svoje net stranky a uz se tesim jak mi pak nejakej frajer rekne ze stoji za nic bo jsou delane v php nuke... Je to tezke, ja sam jsem ani nevedel kde zacit, jeste ze mi bondcze poradil! Diki, Bondcze! |
Jsem byl já.. _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 6:38 pm Předmět: Důkaz místo slibů... |
|
|
Tak tady jsou na důkaz nové screenshooty na C65:

A tady opět ty samé z CX65:

Jen jako poznámečku zde uvedu, že to jede i na emulátorech Nok*a, takže není vyloučeno, že to jede i na jiných značkách...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 7:45 pm Předmět: Re: Důkaz místo slibů... |
|
|
Ricky napsal: | Tak tady jsou na důkaz nové screenshooty na C65:
|
vypadá to fakt dobře _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 8:27 pm Předmět: Re: Důkaz místo slibů... |
|
|
hanes.strnad napsal: | Ricky napsal: | Tak tady jsou na důkaz nové screenshooty na C65:
|
vypadá to fakt dobře | tak to se pridavam... _________________ Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75
VODAFONE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|