Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Celkem hlasů : 214 |
|
Autor |
Zpráva |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 8:33 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 9:34 pm Předmět: |
|
|
Nesmelo sa pýtam kedy by to bolo hotové?
Zišlo by sa mi to na prijímačky  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 9:40 pm Předmět: |
|
|
sssugi napsal: | Nesmelo sa pýtam kedy by to bolo hotové?
Zišlo by sa mi to na prijímačky  |
Pište datumy, kdy to máte a možná se domluvíme přes icq nebo mail... Ale jinak na podobné dotazy neumíme odpovědět a nebudeme tipovat, pak bychom mohli být nařknuti, že nedodržujeme termín... Takže raději žádný termín není a o to to bude větší překvapení...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 5:29 am Předmět: |
|
|
Ricky: Uz je to tady, zacinaji se objevovat nespokojeni uzivatele. Jako bych to uz nekdy sam zazil Rozhodne se tim nenechte ovlivnit, aplikace vypada moc dobre a dovedu si PRESNE predstavit, kolik to dalo prace. A taky vim, jak ruzne negativisticke nazory (pripadne nadavky) dovedou cloveka otravit. Takze hodne stesti a pevne nervy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
neoxs1 Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 10:58 am Předmět: ;o) je to hezky |
|
|
no urcite sa mnohy nemozu dockat.
ja sa len xcem opytat ci by sa nedali poslat aspon beta testovacie verzie nech tych nedockavcov to aspon trochu zamestna ICQ 228813477 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 3:23 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | Ricky: Uz je to tady, zacinaji se objevovat nespokojeni uzivatele. Jako bych to uz nekdy sam zazil Rozhodne se tim nenechte ovlivnit, aplikace vypada moc dobre a dovedu si PRESNE predstavit, kolik to dalo prace. A taky vim, jak ruzne negativisticke nazory (pripadne nadavky) dovedou cloveka otravit. Takze hodne stesti a pevne nervy... |
jj souhlasím _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
2nigol: Díky za podporu, koukám, chlape, že tys vždycky na naší straně!
2 hanes.strnad: Díky i tobě! Máme rádi své fanoušky...
2neoxs1: Beta verze jsem zamítl, protože chceme, aby se šířily pouze ty plné, funkční a relativně úplné. Testera máme a jsme s ním spokojeni. Vemte to tak, že čím více by bylo testerů, tím složitější komunikace mezi autory a testery by byla a tím by se oddaloval termín vydání...
Nicméně asi budu ochoten pár jednincům, kterým hoří u zadku nějaký termín zkoušek či písemek, osobně zaslat nynější verzi, ale na jejich vlastní riziko na oplátku za slib, že po použití program nebudou šířit a smažou jej po vydání plné verze, aby nedocházelo k omylům... Nakonec ten program tu na to je, aby pomohl a "přijít s křížkem po funuse" je přímá cesta ke ztrátě klientely...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 5:08 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | 2nigol: Díky za podporu, koukám, chlape, že tys vždycky na naší straně!
2 hanes.strnad: Díky i tobě! Máme rádi své fanoušky...
2neoxs1: Beta verze jsem zamítl, protože chceme, aby se šířily pouze ty plné, funkční a relativně úplné. Testera máme a jsme s ním spokojeni. Vemte to tak, že čím více by bylo testerů, tím složitější komunikace mezi autory a testery by byla a tím by se oddaloval termín vydání...
Nicméně asi budu ochoten pár jednincům, kterým hoří u zadku nějaký termín zkoušek či písemek, osobně zaslat nynější verzi, ale na jejich vlastní riziko na oplátku za slib, že po použití program nebudou šířit a smažou jej po vydání plné verze, aby nedocházelo k omylům... Nakonec ten program tu na to je, aby pomohl a "přijít s křížkem po funuse" je přímá cesta ke ztrátě klientely...  |
dík mám jednu otázku:kolik to ted zabíra zhruba kb? _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 6:55 pm Předmět: |
|
|
Já vám říkal, že na tom dělají ...
Už aby to bylo venku. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 8:41 pm Předmět: |
|
|
No doufám že pujdu ještě na nástavbu..tam by se mi to hrozně hodilo jen tak dál pánové.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
noexp napsal: | No doufám že pujdu ještě na nástavbu..tam by se mi to hrozně hodilo jen tak dál pánové.  |
Neboj, plánujeme další spolupráci a máme pár novách nápadů a námětů na další aplikace, ale nejprve se pokusíme dodělat toto ... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 8:49 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | noexp napsal: | No doufám že pujdu ještě na nástavbu..tam by se mi to hrozně hodilo jen tak dál pánové.  |
Neboj, plánujeme další spolupráci a máme pár novách nápadů a námětů na další aplikace, ale nejprve se pokusíme dodělat toto ... 8) | jake pokusime? DODELAME  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
capo di tutti capi napsal: | Ricky napsal: | noexp napsal: | No doufám že pujdu ještě na nástavbu..tam by se mi to hrozně hodilo jen tak dál pánové.  |
Neboj, plánujeme další spolupráci a máme pár novách nápadů a námětů na další aplikace, ale nejprve se pokusíme dodělat toto ... 8) | jake pokusime? DODELAME  |
Teda ty jsi aktivní! Neboj, já to řekl jako ftip... Jen mám dneska škádlivou náladu... No já s tímp řes víkend bohužel moc nehnu, maximálně v pátek a v neděli večer, ale vidím to bídně... A jak Milan nevím...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|