Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
re5pekt začátečník

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 64 Bydliště: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 9:08 am Předmět: RMS_RC.db [email protected] ... |
|
|
Ahoj lidi, nevíte někdo jak by se daly editovat "tabulky" co si tvoří skoro každá java aplikace? Zkoušel jsem to třeba v PSpadu, ale je to k ničemu. _________________ kuchi*cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 11:34 am Předmět: |
|
|
To se neda jednoznacne rict, protoze kazda aplikace si tam uklada data ve svoji vlastni strukture. takze jedine pres nejaky hexa editor |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Založen: 08. 09. 2004 Příspěvky: 405 Bydliště: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
Ono by to urcite nejak slo, protoze do RMS muzes nacpat bud String nebo int. Otazka je, jestli poznas, co to bylo. _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
re5pekt začátečník

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 64 Bydliště: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 7:23 pm Předmět: |
|
|
pitrisek napsal: | Ono by to urcite nejak slo, protoze do RMS muzes nacpat bud String nebo int. Otazka je, jestli poznas, co to bylo. | Nevím co to je string a int, ale jestlil jsem to správně pochopil tak nějaký formát. Takže nějaký editor? Nebo to jde i v tom PSpadu? _________________ kuchi*cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 5:33 am Předmět: |
|
|
re5pekt napsal: | Nevím co to je string a int, ale jestlil jsem to správně pochopil tak nějaký formát. Takže nějaký editor? Nebo to jde i v tom PSpadu? |
Jak jsem psal, jedina bezpecna moznost editace je nejaky hex editor, kde mas presne pod kontrolou co a jak menis. Pokud to umi i PSPad, tak ho muzes pouzit (PSPad neznam). Dalsi vec je ta, ze pokud si ten program pocita treba kontrolni soucet toho, co uklada, bude ta editace pro bezneho cloveka temer nemozna. Ale myslim, ze v praxi tech programu, co pouzivaji nejaky kontrolni soucty, prip. kodovani moc nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 6:58 pm Předmět: |
|
|
re5pekt napsal: | pitrisek napsal: | Ono by to urcite nejak slo, protoze do RMS muzes nacpat bud String nebo int. Otazka je, jestli poznas, co to bylo. | Nevím co to je string a int, ale jestlil jsem to správně pochopil tak nějaký formát. Takže nějaký editor? Nebo to jde i v tom PSpadu? |
Hmm, ja teda javu nedelam (jsem na c++), ale string a int jsou prece typy promennych . Konkterne string je retezec znaku (slovo, tect) a int je celočíselná kladná hodnota (0 - 65 535). Nechápu dost dobře jak to ten clovek myslel. OBJASNIT !!! _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 7:41 am Předmět: |
|
|
szkepek napsal: |
Hmm, ja teda javu nedelam (jsem na c++), ale string a int jsou prece typy promennych . Konkterne string je retezec znaku (slovo, tect) a int je celočíselná kladná hodnota (0 - 65 535). Nechápu dost dobře jak to ten clovek myslel. OBJASNIT !!! |
Ja mam za to, ze myslel to, ze nejaky program si do toho RMS ulozi treba neco na tento zpusob:
int cislo = 65;
String nazev = "hle";
no a v tom RMS se to objevi jako retezec "Ahle" a ty nevis, co z toho muzes menit, protoze nepoznas, co bylo puvodne retezec (ktery se dejme tomu da zmenit bez vlivu na funkcnost) a co z toho je cislo, ktery treba urcuje nejaky index a pokud ho zmenis, nebude to fungovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 3:04 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | szkepek napsal: |
Hmm, ja teda javu nedelam (jsem na c++), ale string a int jsou prece typy promennych . Konkterne string je retezec znaku (slovo, tect) a int je celočíselná kladná hodnota (0 - 65 535). Nechápu dost dobře jak to ten clovek myslel. OBJASNIT !!! |
Ja mam za to, ze myslel to, ze nejaky program si do toho RMS ulozi treba neco na tento zpusob:
int cislo = 65;
String nazev = "hle";
no a v tom RMS se to objevi jako retezec "Ahle" a ty nevis, co z toho muzes menit, protoze nepoznas, co bylo puvodne retezec (ktery se dejme tomu da zmenit bez vlivu na funkcnost) a co z toho je cislo, ktery treba urcuje nejaky index a pokud ho zmenis, nebude to fungovat. |
Hmm, zacinam to chapat, nenepada me ale stejne jak to provest. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Založen: 08. 09. 2004 Příspěvky: 405 Bydliště: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Zaslal: so duben 30, 2005 1:07 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | szkepek napsal: |
int cislo = 65;
String nazev = "hle";
presne tak
Ted jsem se koukal do jednoho RMS od nokie a je to pekne zmatek. V tom vam asi nepomuzu. Je sem chtel rict, ze jsou jen 2 moznosti, co se da do RMS zapsat, takze by stacilo identifikovat tyhle dve. _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|