View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
Patous007 wrote: | Mick. wrote: | Omluva bude a veliká to si pište placená a na těchto stránkách nejsem zmetek.
Nechápu ovšem co má můj názor že nic není, společného stím jestli bude aplikace placená nebo ne. Nebo jestli ji dáš jen přátelům.
Dáš ji přátelům nic neuvidíme a potvrzuije to můj názor že nic není.
Takže pokudbude, bude placená omluva na těchto stránkách. Doufám že jste ochotni se k něčemu takovýmu taky zavázat. Někdo to spochybní a začnete kopat že nic nemusíte dělat. Tak nedělejte já to přežiji, Udělejte placený já si to koupím.
Řekl jsem že za takovou aplikaci dám třeba 200. |
Víš co Sašo?? Di do *******!  |
_________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
2 Mick: Dej mi mail, pošlu ti důkaz místo slibů...
Edit.... A pak jsem zvědav, jak plníš sliby ty...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích.
Last edited by Ricky on Fri Apr 29, 2005 7:19 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:17 pm Post subject: |
|
|
Plně s tebou souhlasím co jsi zde napsal.
Doufám že budu mít možnost se omluvit.
Byl bych moc rád kdybych se pletl.
A je mi jedno jestli zaplatím nebo ne.
Dnes jsem koupil hru NY night v češtině něco jak simcity a taky mě nebylo líto peněz. Dvacet procent her co máš odemně je za mý prachy takže nebudu mít problém aplikaci koupit, pokud ji budete dělat za prachy.
Jen ji dělat že? |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Plně s tebou souhlasím co jsi zde napsal.
Doufám že budu mít možnost se omluvit.
Byl bych moc rád kdybych se pletl.
A je mi jedno jestli zaplatím nebo ne.
Dnes jsem koupil hru NY night v češtině něco jak simcity a taky mě nebylo líto peněz. Dvacet procent her co máš odemně je za mý prachy takže nebudu mít problém aplikaci koupit, pokud ji budete dělat za prachy.
Jen ji dělat že? |
Nooo, to pěkně spaříš...  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
Ten příspěvek jsem napsal pozdě měl být výše, spousta mě vás předběhla mail [email protected]
Nevím proč mi spousta lidí bere moje názory. Sliby plním. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Ten příspěvek jsem napsal pozdě měl být výše, spousta mě vás předběhla mail [email protected]
Nevím proč mi spousta lidí bere moje názory. Sliby plním. |
Máš to tam. Tímto končím spekulace na téma, zda na tom opravdu děláme nebo ne. Větší důkaz dát nemůžu. Dále vás důrazně žádám o to, aby jste nepokračovali v hádkách a nadávkách, je to možná dobrá reklama, ale kazí to reputaci tohoto topicu a taky je to mimo téma... Děkuji. Ricky  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
Nikomu jsem nenadával jen vyjádřil pochybnost nadávali mě jiní.
Mýlil jsem se omlouvám se za mé pochybnosti
Když jsem aplikaci uviděl jen mi spadla čelist je neuvěřitelná a asi se jen tak z nějakou nedá porovnat.
Omluva platí bude zde na Siemensmanii placená.
Pokud chcete smaži, tuto aplikaci do doby než vydáte plnou verzi.
Bude mě ale bolet srdce.
Skláním se před vámi pánové. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Nikomu jsem nenadával jen vyjádřil pochybnost nadávali mě jiní.
Mýlil jsem se omlouvám se za mé pochybnosti
Když jsem aplikaci uviděl jen mi spadla čelist je neuvěřitelná a asi se jen tak z nějakou nedá porovnat.
Omluva platí bude zde na Siemensmanii placená.
Pokud chcete smaži, tuto aplikaci do doby než vydáte plnou verzi.
Bude mě ale bolet srdce.
Skláním se před vámi pánové. |
V pořádku, Micku, omluva přijata... Jinak jak jsem ti napsal, nemusíš ji mazat, pouze ji zatím NIKOMU a NIKAM nedávej, klidně ji používej, jen nespoléhej na správnost všech výsledků. Jsem rád, že se ti líbí, doufáme, že se bude líbit i ostatním a pokud přijde na účet (uvedený v O aplikaci ) jakákoliv finanční částka, budeme moc rádi a pomůže nám to v další práci... Jinak vše v pohodě a už se netrapte s omluvama a hádkama, nám postačí, když už se to nebude opakovat...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
Že bych se taky začal hádat, abych dostal betaverzi  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
1shark1 wrote: | Že bych se taky začal hádat, abych dostal betaverzi  |
Já tušil, že je to spiknutí za účelem dostat to z nás! Ne neboj, já tohle už považuju za dostatečný důkaz a kdo ne, musí si počkat... Nikdo další - pokud to nutně nebude potřebovat (musí být doloženo potvrzením lékaře nebo rodičů ), nebo pokud nezaplatí tučnou částku 8) , už nedostane žádnou nehotovou a špatně počítající verzi... 8)  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:05 pm Post subject: |
|
|
1shark1 wrote: | Že bych se taky začal hádat, abych dostal betaverzi  | vydrž........... _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
Aplikaci jsem smazal kluci mé pochybnosti vyvrátily. A je čestné čekat na aplikaci jako ostaní. Docela je mi trapně a stydím se. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:36 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Aplikaci jsem smazal kluci mé pochybnosti vyvrátily. A je čestné čekat na aplikaci jako ostaní. Docela je mi trapně a stydím se. |
Hodnotím kladně tvou fér povahu, ale už to raději neprobírejme prosím... Stalo se a je to O.K.
(uživatel Ricky podává ruku na znamení usmíření ...) 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
Kdy uz, prosim te, bude ta aplikace hotova? Uz se na ni strasne tesim, protoze bych neco takoveho skutecne vyuzil.. Az ta aplikace bude komplet, tak me ji pls. posli na mail: [email protected] |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
radavacatko wrote: | Kdy uz, prosim te, bude ta aplikace hotova? Uz se na ni strasne tesim, protoze bych neco takoveho skutecne vyuzil.. Az ta aplikace bude komplet, tak me ji pls. posli na mail: [email protected] |
Táááák jsem se vrátil z víkendu na Jižní Moravě, kde jsem si předchystal vzorečky a jdu je tam naflákat a odzkoušet, pokud se zadaří, tak 2D objekty by mohly být dneska všechny kompletní a odzkoušené... Na maily to každému nebudem posílat, to bychom se zbláznili, po včerejšku to nebudu posílat ani těm, kteří to "nutně" potřebují. Až to bude, bude to TADY "vyvěšeno"... (aspoň vzroste sledovanost)  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích.
Last edited by Ricky on Sun May 01, 2005 3:55 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|