Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bee pisatel

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Žilina & B.B.
661.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 20, 2005 12:10 pm Předmět: Bootcore x65 flasher |
|
|
Mam ty taky dost blby dotaz...
...ale...
...ked dam v x65 flashery write flash tak zapisuje aj do bootcore ci ako v-klay bootcore vynecha??? Ziadne nastavenie tam nie je... Mozno hlupa otazka ale nikde som sa to nedocital a dost casto sa mi pocitac sam o sebe restartuje a keby x65 flas...zapisoval do bootcore tak by to nebolo moc dobre pre mna...
Diky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 7:56 am Předmět: |
|
|
x65 Flasher neobchadza oblast bootcore,ako V_Klay...V_Klay je vlastne jediny program,ktory umoznuje zakazat zapis do bootcore. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 7:44 am Předmět: Lost connection M65 x65flasher v1.060 |
|
|
Rád bych si udělal fšude doporučovanou fullflash zálohu, abych si mohl hrát, ale už týden se mi to nedaří .
Mám
M65 fw25
kabel DK-1 M3 USB, USB pomocí driveru na COM3
běžné spojení kabelem do mobilu mi běží
pomocí papuautils jsem si vygeneroval příslušné kódy
teď už si tři večery hraju s x65flasherem
x65flasher v1.035 po mě pořád chtěl stisknout červené tlačítko, ale nerozeznal mobil.
v1.054 po připojení vypne mobil, a po stisku červeného tlačítka se připojí, rozezná mobil, umožní načíst Flashmap. Ale při pokusu o jakýkoliv backup se dole objeví Timeout, začne počítat Fault až do 9 a pak naskočí okno Lost connection to mobile nebo něco takového.
v1.060 se chová podobně, akorát mi nabízí na začátku 5 voleb.
Toto vše jsem dělal bez patchnutého bootcore, neboť jsem někde četl že se souborem od Papuautils již není potřeba. Protože se ale pořád nedařilo, a v1.060 nabízí jako jednu z možností práci s patchovaným bootcorem, tak jsem si nahral java loader, a aktivoval.
Bohužel se nic nezměnilo, x65flasher si vypne mobil, pak po stisku červeného tlačítka ho rozezná, je schopen načíst Flashmap, ale při pokusech o backup se objevuje Lost connection. Soubory backup jsou založeny, ale mají 1kb a nic v nich není. Změna rychlosti nepomáhá, jedeto stejně při 57000 až 480 000.
Díky _________________ M65 fw50 + CX65 fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 8:42 am Předmět: |
|
|
to Marho: testoval jsi poctivě a podle opisované situace bych chybu viděl na straně kabelu, bohužel. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 9:38 am Předmět: |
|
|
Kabel, auuuu
Napřed jsem si koupil originál siemens seriovej (protože se ni nelíbilo to softwarové přesměrování USB na COM), po prozkoumání tohoto fóra se mi zalíbil DK-1 USB, který podle některých lidí na fóru chodí výborně.
Takže nakonec půjdu s pokorou pro originál siemens USB. Ten doufám bude fungovat jako servisní.
Předpokládám, že podle zákonu schválnosti bude nakonec závada v počítači. Můj firewall se v poslední době nechová zcela standardně.
Dám vám vědět jak dopadnu s novým kabelem, až ho seženu. _________________ M65 fw50 + CX65 fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 11:03 am Předmět: |
|
|
marho napsal: | Kabel, auuuu
Napřed jsem si koupil originál siemens seriovej (protože se ni nelíbilo to softwarové přesměrování USB na COM), po prozkoumání tohoto fóra se mi zalíbil DK-1 USB, který podle některých lidí na fóru chodí výborně.
Takže nakonec půjdu s pokorou pro originál siemens USB. Ten doufám bude fungovat jako servisní.
Předpokládám, že podle zákonu schválnosti bude nakonec závada v počítači. Můj firewall se v poslední době nechová zcela standardně.
Dám vám vědět jak dopadnu s novým kabelem, až ho seženu. |
Jo jo už tady taky byla závada v PC po mnohahodinových laboracích s ovladači a kabelem to byl nakonec zkrat na USB hub .
Ale i tak originál DCA 510 je jistota. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pendialek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so duben 09, 2005 4:38 pm Předmět: *.jar |
|
|
vždyť v balíku s flascherem žádnej *.jar není, tak kde ho mám vzít |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MacHine kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 10, 2005 2:24 pm Předmět: Re: *.jar |
|
|
pendialek napsal: | vždyť v balíku s flascherem žádnej *.jar není, tak kde ho mám vzít |
Stahni si starsi verzi a vem si z ni jen prislusny .jar a .jad (napr ve verzi 1035 jsou to px65v3.jad a px65v3.jar). Funguje to, mam to odzkouseny :-) _________________ S4 > S25 > S35 > S45 > S55 > SE Z600 > S65 > S75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jersey98 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út květen 24, 2005 1:35 pm Předmět: |
|
|
Možná blbý dotaz, snažím se trochu zajímat o patchování.
Ale k tomuhle programu: prosím vysvětlit česky :
když už si udělám zálohu fullflashe(tlač.BackUp) a budu si ji chtit časem obnovit(když se něco zdrbe), jaký je rozdíl při zmačknutí tlačítka restore a Write flash. Co to udělá při tom a onom?
Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: út květen 24, 2005 3:18 pm Předmět: |
|
|
Pri Write Flash nahravas kompletnu zalohu a pri restore mas moznost vyberu medzi zalohou EEPROM firmware a tak. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 7:52 am Předmět: |
|
|
C65 fw25
kabel DK-1 M1 USB
pomocí papuautils jsem si vygeneroval "config.ini", tím jsem přehrál původní soubor v adresáři s x65flasherem.
Po spuštění mi x65flasher píše: SCANNING - tak zmačnu červený tlačítko
Následně se zobrazí: SENDING LOADER...
Asi po vteřině se mi zobrazí hláška: BOOTCORE NOT RECOGNIZED, MAKE SURE THAT YOU HAVE PATCHED THE BOOTCORE WITH PX65 MIDLET.
Tak nevím, myslel jsem, že nebudu muset patchovat BOOTCORE, když použiju ten soubor z papuautils. Nebo dělám něco špatně?
Ještě jsem pak zkusil zápis SKEY (factory mode) a zase nic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 10:22 pm Předmět: |
|
|
sonix napsal: | C65 fw25
kabel DK-1 M1 USB
pomocí papuautils jsem si vygeneroval "config.ini", tím jsem přehrál původní soubor v adresáři s x65flasherem.
Asi po vteřině se mi zobrazí hláška: BOOTCORE NOT RECOGNIZED, MAKE SURE THAT YOU HAVE PATCHED THE BOOTCORE WITH PX65 MIDLET.
Tak nevím, myslel jsem, že nebudu muset patchovat BOOTCORE, když použiju ten soubor z papuautils. Nebo dělám něco špatně?
Jsem si stáhl nejnovější verzi x65flasher R1.060.
Tady už mi to místo SENDING LOADER ukáže tuto tabulku:
Boot method
Boot password - Generate
AllOpen
Patched bootcore
Restore broken bootcore
A co mám vybrat teď? Nechci patchovat BOOTCORE! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 4:44 am Předmět: |
|
|
sonix napsal: | sonix napsal: | C65 fw25
kabel DK-1 M1 USB
Jsem si stáhl nejnovější verzi x65flasher R1.060.
Tady už mi to místo SENDING LOADER ukáže tuto tabulku:
Boot method
Boot password - Generate
AllOpen
Patched bootcore
Restore broken bootcore
A co mám vybrat teď? Nechci patchovat BOOTCORE! | BOOT PASSWORD - GENERATE !!!To stlac a mozno ti to pojde.Nprecaujem s x65 flasherom tak neviem.Diegé _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas.tichy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 9:25 am Předmět: Chybná hláška při spouštění px65i |
|
|
java.lang.ArrayIndexOut OfBoundsException
mám tam SW 50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 9:42 am Předmět: Re: Chybná hláška při spouštění px65i |
|
|
tomas.tichy napsal: | java.lang.ArrayIndexOut OfBoundsException
mám tam SW 50 |
Musíš mať fw nižší ako 36. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|