Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Celkem hlasů : 214 |
|
Autor |
Zpráva |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 7:43 pm Předmět: Re: Stížnost! |
|
|
michalvrtatko napsal: |
Musím na to reagovat. Nepřivlastnil jsem si ji. Nepíšu o ní, že jsem ji vytvořil ani že je můj. A to že člověk ho přejmenuje při ukládání na matikar1.jar z matikar.jar, protože tam má už 1 starší verzi. Ale jinak Sorry. Příště mě kontaktuj a vyřešíme to jinak. |
Klidně reaguj a mohls tu ještě napsat, cos mi napsal v SZ... Jinak chyba je právě vtom, že ji nic nenapsal... Je slušnost tam uvést, že zdejší aplikace nejdou moje výtvory, stáhl jsem je ze stránek bla bla bla, nebo u každé aplikace aspoň odkaz na autora... Je to fér vůči autorům. Na SM to dělají i u blbých témat či ikonek, tak proč ne u důležitějších programů?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalkopecky redaktor

Založen: 30. 11. 2004 Příspěvky: 1541 Bydliště: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Zaslal: čt červen 02, 2005 7:45 pm Předmět: Re: Stížnost! |
|
|
Ricky napsal: | michalvrtatko napsal: |
Musím na to reagovat. Nepřivlastnil jsem si ji. Nepíšu o ní, že jsem ji vytvořil ani že je můj. A to že člověk ho přejmenuje při ukládání na matikar1.jar z matikar.jar, protože tam má už 1 starší verzi. Ale jinak Sorry. Příště mě kontaktuj a vyřešíme to jinak. |
Klidně reaguj a mohls tu ještě napsat, cos mi napsal v SZ... Jinak chyba je právě vtom, že ji nic nenapsal... Je slušnost tam uvést, že zdejší aplikace nejdou moje výtvory, stáhl jsem je ze stránek bla bla bla, nebo u každé aplikace aspoň odkaz na autora... Je to fér vůči autorům. Na SM to dělají i u blbých témat či ikonek, tak proč ne u důležitějších programů?  |
Je to v infu. A opravdu to tam bylo i před týdnem. adresa na to info je http://majkl.borec.cz/x65/info.htm, aby se každej mohl přesvědčit, že to tam je. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 10:54 am Předmět: |
|
|
Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 4:39 pm Předmět: |
|
|
Onecar napsal: | Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace? |
Ne není, je zkouškové období, nemám moc času... Ale myslím, že je už v jakž takž funkčním stadiu, ne? Nebo jsou tam nějaké vážné nedostatky (chyby), které bych měl urgentně doplnit, napravit?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 6:00 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | Onecar napsal: | Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace? |
Ne není, je zkouškové období, nemám moc času... Ale myslím, že je už v jakž takž funkčním stadiu, ne? Nebo jsou tam nějaké vážné nedostatky (chyby), které bych měl urgentně doplnit, napravit?  |
Ne, funguje v pořádku  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalkopecky redaktor

Založen: 30. 11. 2004 Příspěvky: 1541 Bydliště: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 6:02 pm Předmět: Nedostatek |
|
|
Ve škole jsme brali sinovu a kosinovu větu a výpočty pomocí těchto vět v trojúhelnících nezvládá. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 6:48 pm Předmět: Re: Nedostatek |
|
|
michalvrtatko napsal: | Ve škole jsme brali sinovu a kosinovu větu a výpočty pomocí těchto vět v trojúhelnících nezvládá. |
Jaktože ne? Vždyť jsem se je tam snažil zakomponovat a navíc některé výpočty i u deltoidu, lichoběžníku a jiných útvarů se bez sinové a kosinové věty neobejdou...
Až dorazím domů, podívám se na to, uvítal bych přesnější informace, kdyžtak mě zkus po úterku kontaktovat na icq a probereme to...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 05, 2005 6:12 pm Předmět: Překvapen!!! |
|
|
Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení
Teda pokud se jim nezbláznily počítadla, tak to jsem teda fakt v šoku! Proč my to jen neprodávali, když to má takovou stahovanost!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 05, 2005 6:15 pm Předmět: Re: Překvapen!!! |
|
|
Ricky napsal: | Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení
Teda pokud se jim nezbláznily počítadla, tak to jsem teda fakt v šoku! Proč my to jen neprodávali, když to má takovou stahovanost!  |
Protože pak by tam třeba nebylo tak veliké číslíčko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 05, 2005 6:19 pm Předmět: Re: Překvapen!!! |
|
|
Ricky napsal: | Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení
lebo si správny chlap a nie žebrák z Gameloftu,ktorý chce za 1 hru 3 Libry  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 06, 2005 8:38 am Předmět: |
|
|
noo asi bych vedel proc toho bylo doted tak malo. Nikde jsi totiz tu aplikaci neavizoval... napr na mobil manii atd Myslim ze tu cte vice lidi nez SM. Ja teda nevim, hodil sem tam do jedny diskuze link aby to nekdo vyzkousel na 3230 ale ze by to melo takovej uspech to se me nezda....  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HOne věrný diskusník

Založen: 30. 10. 2004 Příspěvky: 495 Bydliště: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Zaslal: po červen 06, 2005 2:59 pm Předmět: |
|
|
tak tam probyde jedno cislo,kámošovi jsem poslal link:) _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: po červen 06, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
Já nechtěl ještě nikam dávat reklamu a ani o něm nikde psát, přece jenom je dělaná pro Siemensmanii a je to ještě beta verze... Ale jsem rád, když se to stahuje a ty dva tisíce za den mě fakt dostaly... Jsem zvědav, jak se to zvedne, když tam dám plnou verzi (pokud teda je ještě potřeba... )  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: po červen 06, 2005 6:45 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | Já nechtěl ještě nikam dávat reklamu a ani o něm nikde psát, přece jenom je dělaná pro Siemensmanii a je to ještě beta verze... Ale jsem rád, když se to stahuje a ty dva tisíce za den mě fakt dostaly... Jsem zvědav, jak se to zvedne, když tam dám plnou verzi (pokud teda je jeětě potřeba... )  |
skús dať alfu shareware a to počítadlo ťa prekvapí : cca 28 dw  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|