clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Aplikace na výpočet všech možných parametrů 2D a 3D objektů!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Aplikace na výpočet všech možných parametrů 2D a 3D objektů!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 28, 29, 30  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Měli byste o takovou aplikaci zájem?
No rozhopádně! Sem s ní!
90%
 90%  [ 194 ]
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového...
9%
 9%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 214

Autor Zpráva
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 7:43 pm    Předmět: Re: Stížnost! Odpovědět s citátem

michalvrtatko napsal:

Musím na to reagovat. Nepřivlastnil jsem si ji. Nepíšu o ní, že jsem ji vytvořil ani že je můj. A to že člověk ho přejmenuje při ukládání na matikar1.jar z matikar.jar, protože tam má už 1 starší verzi. Ale jinak Sorry. Příště mě kontaktuj a vyřešíme to jinak.

Klidně reaguj a mohls tu ještě napsat, cos mi napsal v SZ... Laughing Jinak chyba je právě vtom, že ji nic nenapsal... Je slušnost tam uvést, že zdejší aplikace nejdou moje výtvory, stáhl jsem je ze stránek bla bla bla, nebo u každé aplikace aspoň odkaz na autora... Je to fér vůči autorům. Na SM to dělají i u blbých témat či ikonek, tak proč ne u důležitějších programů? Shame on you

michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 7:45 pm    Předmět: Re: Stížnost! Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
michalvrtatko napsal:

Musím na to reagovat. Nepřivlastnil jsem si ji. Nepíšu o ní, že jsem ji vytvořil ani že je můj. A to že člověk ho přejmenuje při ukládání na matikar1.jar z matikar.jar, protože tam má už 1 starší verzi. Ale jinak Sorry. Příště mě kontaktuj a vyřešíme to jinak.

Klidně reaguj a mohls tu ještě napsat, cos mi napsal v SZ... Laughing Jinak chyba je právě vtom, že ji nic nenapsal... Je slušnost tam uvést, že zdejší aplikace nejdou moje výtvory, stáhl jsem je ze stránek bla bla bla, nebo u každé aplikace aspoň odkaz na autora... Je to fér vůči autorům. Na SM to dělají i u blbých témat či ikonek, tak proč ne u důležitějších programů? Shame on you

Je to v infu. A opravdu to tam bylo i před týdnem. adresa na to info je http://majkl.borec.cz/x65/info.htm, aby se každej mohl přesvědčit, že to tam je.

SM
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace?

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onecar napsal:

Ne není, je zkouškové období, nemám moc času... Ale myslím, že je už v jakž takž funkčním stadiu, ne? wink Nebo jsou tam nějaké vážné nedostatky (chyby), které bych měl urgentně doplnit, napravit? Think

1shark1
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
Onecar napsal:

Ne není, je zkouškové období, nemám moc času... Ale myslím, že je už v jakž takž funkčním stadiu, ne? wink Nebo jsou tam nějaké vážné nedostatky (chyby), které bych měl urgentně doplnit, napravit? Think

Ne, funguje v pořádku Exclamation Applause Applause Applause

michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 6:02 pm    Předmět: Nedostatek Odpovědět s citátem

Ve škole jsme brali sinovu a kosinovu větu a výpočty pomocí těchto vět v trojúhelnících nezvládá.

SM
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 6:48 pm    Předmět: Re: Nedostatek Odpovědět s citátem

michalvrtatko napsal:
Ve škole jsme brali sinovu a kosinovu větu a výpočty pomocí těchto vět v trojúhelnících nezvládá.

Jaktože ne? Shocked Vždyť jsem se je tam snažil zakomponovat a navíc některé výpočty i u deltoidu, lichoběžníku a jiných útvarů se bez sinové a kosinové věty neobejdou... d'oh! Think

Až dorazím domů, podívám se na to, uvítal bych přesnější informace, kdyžtak mě zkus po úterku kontaktovat na icq a probereme to... wink Angel

Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 6:12 pm    Předmět: Překvapen!!! Odpovědět s citátem

Shocked Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Teda pokud se jim nezbláznily počítadla, tak to jsem teda fakt v šoku! Dancing Proč my to jen neprodávali, když to má takovou stahovanost! Pray Brick wall wink Angel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 6:15 pm    Předmět: Re: Překvapen!!! Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
Shocked Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Teda pokud se jim nezbláznily počítadla, tak to jsem teda fakt v šoku! Dancing Proč my to jen neprodávali, když to má takovou stahovanost! Pray Brick wall wink Angel

Protože pak by tam třeba nebylo tak veliké číslíčko
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 6:19 pm    Předmět: Re: Překvapen!!! Odpovědět s citátem

Ricky napsal:

lebo si správny chlap a nie žebrák z Gameloftu,ktorý chce za 1 hru 3 Libry Dancing Applause

(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je fakt... Tak jen tak dál... Dancing Dancing Dancing Applause Applause Applause wink Angel
Red_Dwarf
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

noo asi bych vedel proc toho bylo doted tak malo. Nikde jsi totiz tu aplikaci neavizoval... napr na mobil manii atd Myslim ze tu cte vice lidi nez SM. Ja teda nevim, hodil sem tam do jedny diskuze link aby to nekdo vyzkousel na 3230 ale ze by to melo takovej uspech to se me nezda.... Shocked

Záviš FOREVER!!!!!!!

[email protected]

Práce není zajíc, neuteče!!! :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOne
věrný diskusník
věrný diskusník

Bydliště: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)

2073.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tam probyde jedno cislo,kámošovi jsem poslal link:)

Sony Erikson Ká sedmset padesát i

...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i

Linux for Humans....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger MSN Messenger
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechtěl ještě nikam dávat reklamu a ani o něm nikde psát, přece jenom je dělaná pro Siemensmanii a je to ještě beta verze... Ale jsem rád, když se to stahuje a ty dva tisíce za den mě fakt dostaly... Jsem zvědav, jak se to zvedne, když tam dám plnou verzi (pokud teda je ještě potřeba... wink ) Angel
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
Já nechtěl ještě nikam dávat reklamu a ani o něm nikde psát, přece jenom je dělaná pro Siemensmanii a je to ještě beta verze... Ale jsem rád, když se to stahuje a ty dva tisíce za den mě fakt dostaly... Jsem zvědav, jak se to zvedne, když tam dám plnou verzi (pokud teda je jeětě potřeba... wink ) Angel

skús dať alfu shareware a to počítadlo ťa prekvapí : cca 28 dw

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 28, 29, 30  Další
Strana 22 z 30

Přejdi na: