View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 7:43 pm Post subject: Re: Stížnost! |
|
|
michalvrtatko wrote: |
Musím na to reagovat. Nepřivlastnil jsem si ji. Nepíšu o ní, že jsem ji vytvořil ani že je můj. A to že člověk ho přejmenuje při ukládání na matikar1.jar z matikar.jar, protože tam má už 1 starší verzi. Ale jinak Sorry. Příště mě kontaktuj a vyřešíme to jinak. |
Klidně reaguj a mohls tu ještě napsat, cos mi napsal v SZ... Jinak chyba je právě vtom, že ji nic nenapsal... Je slušnost tam uvést, že zdejší aplikace nejdou moje výtvory, stáhl jsem je ze stránek bla bla bla, nebo u každé aplikace aspoň odkaz na autora... Je to fér vůči autorům. Na SM to dělají i u blbých témat či ikonek, tak proč ne u důležitějších programů?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 7:45 pm Post subject: Re: Stížnost! |
|
|
Ricky wrote: | michalvrtatko wrote: |
Musím na to reagovat. Nepřivlastnil jsem si ji. Nepíšu o ní, že jsem ji vytvořil ani že je můj. A to že člověk ho přejmenuje při ukládání na matikar1.jar z matikar.jar, protože tam má už 1 starší verzi. Ale jinak Sorry. Příště mě kontaktuj a vyřešíme to jinak. |
Klidně reaguj a mohls tu ještě napsat, cos mi napsal v SZ... Jinak chyba je právě vtom, že ji nic nenapsal... Je slušnost tam uvést, že zdejší aplikace nejdou moje výtvory, stáhl jsem je ze stránek bla bla bla, nebo u každé aplikace aspoň odkaz na autora... Je to fér vůči autorům. Na SM to dělají i u blbých témat či ikonek, tak proč ne u důležitějších programů?  |
Je to v infu. A opravdu to tam bylo i před týdnem. adresa na to info je http://majkl.borec.cz/x65/info.htm, aby se každej mohl přesvědčit, že to tam je. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 10:54 am Post subject: |
|
|
Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace? |
Ne není, je zkouškové období, nemám moc času... Ale myslím, že je už v jakž takž funkčním stadiu, ne? Nebo jsou tam nějaké vážné nedostatky (chyby), které bych měl urgentně doplnit, napravit?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Onecar wrote: | Tak co? Je nějaká nová významná aktualizace? |
Ne není, je zkouškové období, nemám moc času... Ale myslím, že je už v jakž takž funkčním stadiu, ne? Nebo jsou tam nějaké vážné nedostatky (chyby), které bych měl urgentně doplnit, napravit?  |
Ne, funguje v pořádku  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 6:02 pm Post subject: Nedostatek |
|
|
Ve škole jsme brali sinovu a kosinovu větu a výpočty pomocí těchto vět v trojúhelnících nezvládá. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 04, 2005 6:48 pm Post subject: Re: Nedostatek |
|
|
michalvrtatko wrote: | Ve škole jsme brali sinovu a kosinovu větu a výpočty pomocí těchto vět v trojúhelnících nezvládá. |
Jaktože ne? Vždyť jsem se je tam snažil zakomponovat a navíc některé výpočty i u deltoidu, lichoběžníku a jiných útvarů se bez sinové a kosinové věty neobejdou...
Až dorazím domů, podívám se na to, uvítal bych přesnější informace, kdyžtak mě zkus po úterku kontaktovat na icq a probereme to...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:12 pm Post subject: Překvapen!!! |
|
|
Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení
Teda pokud se jim nezbláznily počítadla, tak to jsem teda fakt v šoku! Proč my to jen neprodávali, když to má takovou stahovanost!  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:15 pm Post subject: Re: Překvapen!!! |
|
|
Ricky wrote: | Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení
Teda pokud se jim nezbláznily počítadla, tak to jsem teda fakt v šoku! Proč my to jen neprodávali, když to má takovou stahovanost!  |
Protože pak by tam třeba nebylo tak veliké číslíčko  |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 6:19 pm Post subject: Re: Překvapen!!! |
|
|
Ricky wrote: | Lidi, dneska jsem se podíval na mail a tam mimo jiné x mailů od Blueboardu, že moje počítadlo na stránce s downloadem Matikáře už dosáhlo neuvěřitelných 2636 zobrazení
lebo si správny chlap a nie žebrák z Gameloftu,ktorý chce za 1 hru 3 Libry  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Red_Dwarf badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 8:38 am Post subject: |
|
|
noo asi bych vedel proc toho bylo doted tak malo. Nikde jsi totiz tu aplikaci neavizoval... napr na mobil manii atd Myslim ze tu cte vice lidi nez SM. Ja teda nevim, hodil sem tam do jedny diskuze link aby to nekdo vyzkousel na 3230 ale ze by to melo takovej uspech to se me nezda....  _________________ N3310=>N3510i=>Siemens CX65 FW9=>12=>16=>25=>43!!!!!!
Záviš FOREVER!!!!!!!
[email protected]
Práce není zajíc, neuteče!!! :-) |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
tak tam probyde jedno cislo,kámošovi jsem poslal link:) _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:43 pm Post subject: |
|
|
Já nechtěl ještě nikam dávat reklamu a ani o něm nikde psát, přece jenom je dělaná pro Siemensmanii a je to ještě beta verze... Ale jsem rád, když se to stahuje a ty dva tisíce za den mě fakt dostaly... Jsem zvědav, jak se to zvedne, když tam dám plnou verzi (pokud teda je ještě potřeba... )  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Já nechtěl ještě nikam dávat reklamu a ani o něm nikde psát, přece jenom je dělaná pro Siemensmanii a je to ještě beta verze... Ale jsem rád, když se to stahuje a ty dva tisíce za den mě fakt dostaly... Jsem zvědav, jak se to zvedne, když tam dám plnou verzi (pokud teda je jeětě potřeba... )  |
skús dať alfu shareware a to počítadlo ťa prekvapí : cca 28 dw  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|