Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pete C65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so květen 28, 2005 9:58 pm Předmět: odesilani souboru v jimmovi |
|
|
stahl jsem si noveho jimma 0.4.0 a chtel jsem zkusit odeslat nejaky soubor, ale hodilo to nejakou hlasku, jestli chci zmenit systemovy soubor nebo neco takoveho, co to znamena? odrovna mi to mobila? _________________ G500->M35i->C65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 29, 2005 8:49 am Předmět: Re: odesilani souboru v jimmovi |
|
|
Pete C65 napsal: | stahl jsem si noveho jimma 0.4.0 a chtel jsem zkusit odeslat nejaky soubor, ale hodilo to nejakou hlasku, jestli chci zmenit systemovy soubor nebo neco takoveho, co to znamena? odrovna mi to mobila? | kazda java aplikacia, ktora chce pouzit flex memory v telefone si na to musi najskor pytat povolenie... ak jej to nedovolis tak pristup k flexmemory mat nebude to iste plati aj pre pripojenie na internet. to znamena ze ak ta aplikacia je doveryhodna (ako napriklad jimm) tak to smelo mozes povolit 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: po květen 30, 2005 3:41 pm Předmět: Re: odesilani souboru v jimmovi |
|
|
igi napsal: | Pete C65 napsal: | stahl jsem si noveho jimma 0.4.0 a chtel jsem zkusit odeslat nejaky soubor, ale hodilo to nejakou hlasku, jestli chci zmenit systemovy soubor nebo neco takoveho, co to znamena? odrovna mi to mobila? | kazda java aplikacia, ktora chce pouzit flex memory v telefone si na to musi najskor pytat povolenie... ak jej to nedovolis tak pristup k flexmemory mat nebude to iste plati aj pre pripojenie na internet. to znamena ze ak ta aplikacia je doveryhodna (ako napriklad jimm) tak to smelo mozes povolit 8) |
A nedalo by se to povolovani/zakazovani nejak(treba patchem) implicitne zadat? Mobil by potom porad neotravoval... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po květen 30, 2005 5:06 pm Předmět: |
|
|
De to ale ja sem to nejak nepochopil (nebo spis mi to nefunguje:( ) Jinak navod je ZDE _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: po květen 30, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
ficik napsal: | De to ale ja sem to nejak nepochopil (nebo spis mi to nefunguje:( ) Jinak navod je ZDE |
No jo, BeIns**...
Zlata Siemensmania :o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|