View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 2:52 pm Post subject: editace barevnych schemat na x65 |
|
|
existuje nejakej program na editaci barevnych schemat pro x65?? potrebuju si upravit jen barvi v jednom tematu (soubor s priponou col), protoze jinak nemuzu cist sms (nejakej chytrak dal byli pozadi, a bili text ) |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
Ten program sa vol a Editace barvenych schemat. Najdes na Sm. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
*DaN* začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
SiemensDesktopThemeEditor - najdeš ho na SM |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
Hmmmm, to se mi bude hodit. Ale pac tedka moba nemam, tak se optam - umi zmenit i barvu tech zakladnich napisu na display, jako je "Oskar" (ok, muze tam byt Eurocrap i T-Debile napis...), "hodin" a dole tech napisu "Dorucene" ci tak neco vlevo a "Menu" vpravo?
Me by se to docela siklo, kdyby to umel... Ci alespon zmenit barvu jejich lemovani - jeden skin mi super vyhovuje, jen barva toho lemovani mi nesedi k barve meho vlastniho pozadi a moznost zmenit tyhle barvicky by byla super.
Takze, jde menit barva lemovani pismen na hlavni obrazovce s timhle?
A co barva tech pismen, vzdy bude jen cerna...?  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|