View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
halfma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 8:51 pm Post subject: CHYBA JEDNOTKY |
|
|
Kdyz chci najet do skupin vypisuje mi to CHYBA JEDNOTKY !!! Co mam delat ??Udelal jsem tovarni nastaveni a nic ! Optimalizaci jednotky a nic !! To neni mozny musi to jit !! _________________ No, moc toho neumím ale snažím se !! |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 8:59 pm Post subject: Re: CHYBA JEDNOTKY |
|
|
halfma wrote: | Kdyz chci najet do skupin vypisuje mi to CHYBA JEDNOTKY !!! Co mam delat ??Udelal jsem tovarni nastaveni a nic ! Optimalizaci jednotky a nic !! To neni mozny musi to jit !! |
Co máš za mobil a jakou verzi FW? Jinak zkus přehrát FF... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 10:57 pm Post subject: |
|
|
Muze mit v haji par bitu v flashce (me se take stalo a mob se sam vypinal...) a tim padem to updatem FW muze take cele killnout.
No, tak jako tak to musi na reklamaci...  _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
halfma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 5:28 am Post subject: |
|
|
Je to CF62 !! Musel jsem to napsat tu protoze tam mi nikdo neodpovida a ja potrebuju nutne poradit !!Ale ja s tim mobilem nic nedelal jen jsem nastavoval GPRS a menil SIMKU tot vse na kabel ho nedaval ani nenahraval FW nic !!! _________________ No, moc toho neumím ale snažím se !! |
|
Back to top |
|
 |
trodas rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
Myslim, ze je celkem fuk, co je to za mobil, pokud hlasi tohle a nedelal jsi zadne zasahy, tak to bud muzes ignorovat (a modlit se, aby se chyba neprojevila casem hur), ci reklamovat a byt bez mobu, jako ja tedka...
(ok, i nokia 3510i je mobil, uznavam, nejsem uplne bez mobu, ale... ) _________________ "It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... my config |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Tohle mi delala i C65, nemohl jsem to resit, byl jsem v Rime a byl rad, ze si aspon nactu seznam SIM a zavolam si. Casem to samo odeznelo  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
halfma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
Už mi to jde krokouš poradil !! Stačilo přehrát FFS !!! Krokouš je fakt třída !  _________________ No, moc toho neumím ale snažím se !! |
|
Back to top |
|
 |
|