Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
aphex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 09, 2005 10:28 pm Předmět: Vetsi pamet na SMS |
|
|
Caute, tak uspesne jsem si zvetsil na FW91 tu pamet na 1.71mb a tak jsem tam nahral vsecko co jsem mel stale tam mam spustu volneho a napadlo me zda by se dal udelat patch na zvetseni pameti pro smsky, slo by to? teda sice vam nezavidim se v tom stourat ale ocenili bysme to tady, my uzivatele S55.
Jakub  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aphex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 10, 2005 1:15 am Předmět: |
|
|
A jeste me napadlo ze by to melo jit. je mi jasne ze SIM ma mista jasne dane, ale pamet na mobilu se da rozsirit. A ted k te ideji. Je tam misto na 100 smsek ale obcas vam prijdou souvisle smsky zabalene jako do jedne. Tim myslim ze tam je nejake misto a chce to jenom roztahnout. teda asi tak nejak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: pá červen 10, 2005 6:31 am Předmět: |
|
|
Je to uz nejky piatok, co som mal S55, ale myslim, ze pamat je zdielana aj na SMS, takze teoreticky by sa ich tam mohlo vojst dost hodne. A myslim, ze je tam archivacia SMS tak si ich presuvaj tam. Ja som tam mal asi 300 SMS od priatelky... _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 10, 2005 11:56 am Předmět: |
|
|
Jo o Archivaci vim ale to proste neni to co chci, to chce rict hele mam pamet na 500 smsek, takhle si to musis nejak porad archivovat spravne se ti to neradi, pojmenovat... moc trable najednou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rancakdaniel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 3:09 pm Předmět: hm.. |
|
|
Ta archivacia je podla mna the best...ved si to mozes triedit akolen chces, das si zlozku "Priatelka" a tam davas "Ostatne" a presuvas tam...a ked bude plna pamat tak hodis cez BT do PC a je opat volna...
Jedna s veci ktora je urcite lepsa ako u konkurencii. Viem ze arcivaciu maju aj ine mobily no neviem otom ze by bola manipulacia taka jednoducha...bud cez PC alebo len v samotnom fone....
Dobra vecicka ta archivacia....  _________________ Dano alias Fizzy >>> S55 >>> S65 512MB + SPV C500 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|