Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 10:03 am Předmět: Problém po oživení M55. |
|
|
Dobry den.Podle nejakeho navodu z techto stranek jsem ozivil kamaradovi M55-ku.Prej zniceho nic prestala slapat.Po zapnuti se sama hned vypla.Po oziveni se ale objevil celkem zasadni problem-asi v 1\3 displeje je asi 3mm pruch od zhora dolu a nefunguje rada klaves 1,4,7,*.Neznate nekdo radu jak to zprovoznit?kouknul jsem i dovnitr jestli neni neco preruseno-vycistil vse co slo ,FF prehral ruzne druhy a stale nic.Vypada to na neopravitelnou zavadu no a na reklamaci mu to prej nevemou protoze si vymenil kryt :o( .
Díky vsem za rady .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 10:35 am Předmět: |
|
|
LOL no tak zkus sem dat navod podle ktereho si to delal (odkaz) to ,ze ti nefunguje jedna rada klaves je typicke pro spatne riznutej testpoint ,ale o rezani testpointu nic nepises..takze nevim..nefunkcnost displaye by taktez mohla byt zpusobena spatne provedenym testpointem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 1:00 pm Předmět: re |
|
|
zkousel jsem to vice zpusoby(programy) jeden je na :http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105
S testpointem jsem nic nedelal,ale nemuzu zarucit ze s nim nikdo nic nedelal.Nez ho dal me,prej ho mel u nejakyho experta na mobily a ten mu rekl ze je v haji a vratil mu ho ve stejnem stavu-zapnes-vypne se.Proto me zarazilo ze me se ho podarilo alespon najet.
Jeste je sance? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 4:18 pm Předmět: Re: re |
|
|
copus napsal: | zkousel jsem to vice zpusoby(programy) jeden je na :http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105
S testpointem jsem nic nedelal,ale nemuzu zarucit ze s nim nikdo nic nedelal.Nez ho dal me,prej ho mel u nejakyho experta na mobily a ten mu rekl ze je v haji a vratil mu ho ve stejnem stavu-zapnes-vypne se.Proto me zarazilo ze me se ho podarilo alespon najet.
Jeste je sance? |
Jestli ten expetr byl opravdu EXPERT, tak to vypadá na servis, ale tahle míra poškození je dost velká, takže v servisu hodně zaplatíš. Ať tvůj kamarád začne myslet na koupi novýho telefonku... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 6:54 pm Předmět: re |
|
|
Jina cesta neni? Co ten tespoint? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 6:59 pm Předmět: re |
|
|
hm,tak jsem si objasnil co je ten tespoint a asi to s tim nema nic spolecneho co ? kdyz prehrávání funguje.Telefon taky fachá,jen bohuzel s tou psanou vyjimkou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 9:06 pm Předmět: Re: re |
|
|
copus napsal: | hm,tak jsem si objasnil co je ten tespoint a asi to s tim nema nic spolecneho co ? kdyz prehrávání funguje.Telefon taky fachá,jen bohuzel s tou psanou vyjimkou  |
No jo, ale ten mobil si myslim (čistě můj názor) je už dost zdemolovanej a znova testpoint by byl už k ničemu, spíše ke škodě, věř, že servis ti to (snad) udělá líp, ale příjde to draho...
Já osobně bych myslel na novej mobil, ale to už jsem tady asi psal.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 9:09 pm Předmět: Re: re |
|
|
Lewa napsal: | copus napsal: | hm,tak jsem si objasnil co je ten tespoint a asi to s tim nema nic spolecneho co ? kdyz prehrávání funguje.Telefon taky fachá,jen bohuzel s tou psanou vyjimkou  |
No jo, ale ten mobil si myslim (čistě můj názor) je už dost zdemolovanej a znova testpoint by byl už k ničemu, spíše ke škodě, věř, že servis ti to (snad) udělá líp, ale příjde to draho...
Já osobně bych myslel na novej mobil, ale to už jsem tady asi psal.. | Ved by som ich tam vsetkych plnohodnotne nahradil ja sam v servisoch (okrem jedneho nemenovaneho servisu v cesku ze krokodyl ).Skus sa pozriet po tokm testpointe a ak je zlomeny alebo prerezany tka ako ces bud ho dorez abo tam daj tenky kablik.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|