View previous topic :: View next topic |
Měli byste o takovou aplikaci zájem? |
No rozhopádně! Sem s ní! |
|
90% |
[ 194 ] |
Ne děkuji, nepotřebuju nic takového... |
|
9% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 214 |
|
Author |
Message |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
každý nemá doma IrDA a WinZip
ale už dosť na túto tému ja posielam len .jar a tak je to najlepšie _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
Včera jsem si to stáhl a musím říct, že to je teda pěkně namakané . Ricky, tohle se Ti fakt povedlo . |
|
Back to top |
|
 |
Darklord45 pisatel

Joined: 23 Apr 2005 Posts: 294 Location: Slovensko, okres PO, J9 KE
670.04 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
ginzo wrote: | každý nemá doma IrDA a WinZip
ale už dosť na túto tému ja posielam len .jar a tak je to najlepšie |
Ako môžem poslať .jar cez IrDA? _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Včera jsem si to stáhl a musím říct, že to je teda pěkně namakané . Ricky, tohle se Ti fakt povedlo . |
Díky ještě jednou opozdilcům... Jen bych ještě dodal jednu podstatnou "maličkost" a sice, že jsem to nedělal sám... Nebýt mého týmu(MilanLaslop a tester Patous007), Matikář by snad nikdy nevyšel nebo by neměl v žádném případě nynější formu... 8) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:20 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Včera jsem si to stáhl a musím říct, že to je teda pěkně namakané . Ricky, tohle se Ti fakt povedlo . |
Díky ještě jednou opozdilcům... Jen bych ještě dodal jednu podstatnou "maličkost" a sice, že jsem to nedělal sám... Nebýt mého týmu(MilanLaslop a tester Patous007), Matikář by snad nikdy nevyšel nebo by neměl v žádném případě nynější formu... 8) |
hejj,ale to podstatne si nenapísal
-rusáci,tie aplikacie,bude z toho niečo - _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
Darklord45 wrote: | ginzo wrote: | každý nemá doma IrDA a WinZip
ale už dosť na túto tému ja posielam len .jar a tak je to najlepšie |
Ako môžem poslať .jar cez IrDA? |
sú na to 2 verzie
pozri sa menu-doplnky-správca súborov-Java-jam-aplications-matikar-matikar.jar a ľavé tlačidlo poslať cez
alebo ak máš bloknuté toto menu,tak si nastav Správcu súborov na nejaké tlačidlo pod displayom a zase Java-jam-aplications-matikar-matikar.jar a ľavé tlačidlo poslať cez
trebian  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Díky ještě jednou opozdilcům... Jen bych ještě dodal jednu podstatnou "maličkost" a sice, že jsem to nedělal sám... Nebýt mého týmu(MilanLaslop a tester Patous007), Matikář by snad nikdy nevyšel nebo by neměl v žádném případě nynější formu... 8) |
Nemáš zač, já jsem si nejdřív myslel, že to je něco jako jBenchmark 3D, tak jsem na to smolil, ale nedalo mi to a koukl se. Fakt gratuluju. Vzkaž klukům, že se jim, to fakt povedlo a že jim velký ConPower gratuluje .
Fakt kvalitní aplikace . BTW nemáte v úmyslu něco dalšího . |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:47 pm Post subject: |
|
|
ginzo wrote: |
-rusáci,tie aplikacie,bude z toho niečo - |
Jaktože ne? Psal jsem ti mail, že mě ty aplikace nezajímají, pokud to není okopírovaný nebo pozměněný Matikář, tak ať si každý dělá, co chce... Inspirovat se tím nenechám, protože mám spoustu plánů a nápadů na další aplikace, jen je teď málo času...
Pomalu už se začne pracovat na Fyzikáři. Více neprozradím.  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:53 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | ginzo wrote: |
Jaktože ne? Psal jsem ti mail, že mě ty aplikace nezajímají, pokud to není okopírovaný nebo pozměněný Matikář, tak ať si každý dělá, co chce... Inspirovat se tím nenechám, protože mám spoustu plánů a nápadů na další aplikace, jen je teď málo času...
Pomalu už se začne pracovat na Fyzikáři. Více neprozradím.  |
To z tebe vymáčknem. Už založ topic, ať tu není OT
BTW Nechceš udělat e-mailového klienta pro C65 aby uměl přílohy? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
Fyzikář? - Super! |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | ginzo wrote: |
Pomalu už se začne pracovat na Fyzikáři. Více neprozradím.  |
sorry,ale asi mi neprešiel filtrom,nič tam nemám od teba
BTW:na kolko kB odhaduješ fyzikára?
a topic bude až ked budeš mať po skúškovom? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
Fyzikář je opravdu OT , bude se na něm pracovat ve volných chvílích, topic založíme, až se dohodneme s Milanem, takže sledujte sekci Java hry a aplikace... Nic bližšího ještě nevíme, takže ani nepovíme... 8)  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 8:03 am Post subject: |
|
|
A do toho mejlu pro C65 se ti nechce? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Onecar wrote: | A do toho mejlu pro C65 se ti nechce? | Ne v brzké době určitě ne, ani nevím, jak na to... Nechám to zatím na zkušenějších programátorech...  |
No, ono je hlavně důležitý aby uměl přílohy.. A to by Nigol udělal, co myslíš? A má vůbec C65, aby to nějak využil? _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|