View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
WormW wrote: | Je to tenhle postup?
Quote: |
1. Pouzit x65PapuaUtils a vygenerovat klic pro vklay a pro freia (pri fw>33 se musi pouzit testpoint)
2. pomoci freia vygenerovat map soubor (navod zde na serveru, generovat odblokovani jako pro x55)
3 spojit s VKlay a udelat zalohu FullFlash
4 zalohu FF nacist do smelteru a vygenerovat "standartni patche"
5 Patch ktery nas zajima je otevreni vsech bloku EEPROM
6 Tento patch ze smelteru pomoci VKlay zapsat do telefonu
7. Pomoci EEPROM tool zapsat map soubor (z freii) do EEPROM. Bez aplikovaneho patche z bodu 4-6 se to nepodari.
8. ukoncit EEPROM tools, zapnout a juchuuuuuu
9 ted je mozne patch odkryti bloku EEPROM odstranit, ale proc to delat?
|
Jinak mám firmware 25 a pouze stáhnutý full flash.
Zvláštní taky je, že funguje alarm - organizér. Už dvakrát mi zazvonil.  |
Tenhle postup jsem psal ja. Pokud vygenerujes BKEY (s FW25 to neni problem) pak je jednodussi a polehlivejsi pouzit tento navod:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8175&start=66
PS: Papuas varuje, ze kody vygenerovane pomoci Freia maji najaky hacek a muzou zpusobit nestabilitu founu. Nepochpil jsem to zcela. Info na http://papuas.allsiemens.com/ _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
WormW kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Jó, mobil žije, dokonce záznamy v organizéru, aplikace a hry zůstaly. Jenom profily jsou v tahu, ale to nevadí.
DÍKY
A ještě poslední dotázek - hrozí mi teď nějaké potíže s případným pozdějším nahrávání nového firmware? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|