Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Xmax88 rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005 Příspěvky: 312 Bydliště: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Zaslal: čt červen 30, 2005 8:34 pm Předmět: Odstranění tlačítek na M55 |
|
|
Ahoj Lidi prosim vas potrebuju nejakej patch kterej mi odstrani tlacitka ze spdni casti displeje, MENU, VYBER atd.... ale aby to odstranil jen na hlavni obrazovce ne v menu proste abych tam mel jen ukazatele baterie, operatora a datum+ cas zadny tlacitka
je neco takovyho? _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt červen 30, 2005 9:00 pm Předmět: |
|
|
No,tlacitka asi neodstranis patchom ale na odstranenie tych popiskov nad nimi mame na stranke v sekcii Patche patch...najdi si ho a aplikuj _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005 Příspěvky: 312 Bydliště: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Zaslal: pá červenec 01, 2005 8:25 pm Předmět: . |
|
|
ale tenhle patche by tu moznost mel obsahovat jelikoz je u nej napsano
ze po aplikovani vsech patchu v archivu bude display vypadat presne jako na obrazku jenze tyhle patche jsou pro FW11 a ja mam FW10
 _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 02, 2005 10:33 am Předmět: Re: . |
|
|
Xmax88 napsal: | ale tenhle patche by tu moznost mel obsahovat jelikoz je u nej napsano
ze po aplikovani vsech patchu v archivu bude display vypadat presne jako na obrazku jenze tyhle patche jsou pro FW11 a ja mam FW10
 |
Neblazni a dej si tam FW 91. uvidis ten hukooot jak to bude rychlejsi.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 10:19 am Předmět: |
|
|
Nie som Johny007,ale odpovedať Ti možem aj ja
Mal som M55 rok a s verziami FW mam bohate skusenosti. Veľa záleží od konkrétneho telefónu,aky FW mu najlepsie "sadne". Niekomu sa môže zdat lepsi FW10, niekomu FW11,popripade FW91. Ja som mal v telefone vsetky FW a najlepsie mi telefon chodil pod FW10..s ostatnymi FW som mal iba problemy...
Takze odporucam vyskusat vsetky a potom si vybrat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:27 am Předmět: |
|
|
Nina napsal: | Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. |
veru, stary bootcore si s FW91 nerozumie, ak sa rozhodnes pre novy FW, zozen si bootcore, resp. FF a potom nahraj tvoju zalohu EEPROM _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:44 am Předmět: |
|
|
Little_S napsal: | Nina napsal: | Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. |
veru, stary bootcore si s FW91 nerozumie, ak sa rozhodnes pre novy FW, zozen si bootcore, resp. FF a potom nahraj tvoju zalohu EEPROM |
Dekuji za tip, jen mi prosim jestli muzes trochu pro blbce vysvetli co je EEMPROM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:47 am Předmět: |
|
|
Nina napsal: |
To neva ze niesi Johnny..
Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. Radsi zustanu jen u grafickych patchu...
Drzim se tveho navodu a zatim nemam nejmensi problem, az na ty obazky co maj vic barev nez puvodni, ty se mi neukazujou... Ale to resim v Patchich..  |
Mno,neviem,co s tym Tvoj tatko robil,ale pri nahrati FW91 by telefon nemal umriet...ak teda pouzil FW vo Winswupe.
Pokial nemas problemy s FW10,nie je dovod ho menit...ono M55 je celkovo dooost pomala..a patchov je hromada na vsetky FW...takze kludne mozes napatchovat aj nejake systemove veci.
Diskusiu v patchoch som cital.S obrazkymi by problem nemal byt...aj tak musis nahravat najviac 8bitove.Tam Ta farby nepustia.Problem moze nastat,ked je ku grafickemu patchu potrebna aj mala systemova uprava(ako pisal Little_S),alebo ak aplikujes patch,ktory hlasi chybu v datach... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:56 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Nina napsal: |
To neva ze niesi Johnny..
Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. Radsi zustanu jen u grafickych patchu...
Drzim se tveho navodu a zatim nemam nejmensi problem, az na ty obazky co maj vic barev nez puvodni, ty se mi neukazujou... Ale to resim v Patchich..  |
Mno,neviem,co s tym Tvoj tatko robil,ale pri nahrati FW91 by telefon nemal umriet...ak teda pouzil FW vo Winswupe.
Pokial nemas problemy s FW10,nie je dovod ho menit...ono M55 je celkovo dooost pomala..a patchov je hromada na vsetky FW...takze kludne mozes napatchovat aj nejake systemove veci.
Diskusiu v patchoch som cital.S obrazkymi by problem nemal byt...aj tak musis nahravat najviac 8bitove.Tam Ta farby nepustia.Problem moze nastat,ked je ku grafickemu patchu potrebna aj mala systemova uprava(ako pisal Little_S),alebo ak aplikujes patch,ktory hlasi chybu v datach... |
A jak prosim zjistim, jestli je potrebna systemova uprava? Omlouvam se za blbe otazky ale jsem zacatecnik. Ted mam jeste jeden problem - ZASADNI!!!! NEJDE MI PRIHLASIT SE NA SM!!!! HELP HELP HELP!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 12:08 pm Předmět: |
|
|
Je malo graf.patchov,kde je to nutne.A ak taky stiahnes,je to vzdy na zaciatku patchu a potom nasleduje grafika - to su tie Picture xxx.
Neviem,preco Ti nejde prihlasit...co si robila? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Zaslal: po červenec 04, 2005 12:13 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Je malo graf.patchov,kde je to nutne.A ak taky stiahnes,je to vzdy na zaciatku patchu a potom nasleduje grafika - to su tie Picture xxx.
Neviem,preco Ti nejde prihlasit...co si robila? |
Ahaaaa..
Nic jsem nerobila, proste z niceho nic me to najednou nechtelo prihlasit, buuuu... Mam tady v praci Macintoshe, a ten obcas dost blbne, tak jsem to zkusila vedle v kancelari na PC a taky to nejde, buuuuu.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 5:19 pm Předmět: |
|
|
Noo je pravda ze mam novy bootcore - delal jsem testpoint.. me nejlepe sedl FW91 ale co uz ja menim FW co 3 tydny.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|