Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Yanou kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 7:29 pm Předmět: M55 - vibrace a melodie u příchozí SMS |
|
|
Zdravím a chci se zeptat - je možný u M55 nastavit nějak inteligentně vyzvánění upozorňujcící na SMSku? Potřeboval bych nejlépe jednoduchý pípnutí. A to samý u vibrací, postačilo by jedno zavrnění.
Hledal jsem kdejaký nastavení v mobilu, pročítal si celý fórum a nic jsem neobjevil. Budu vděčnej za každou radu
Díkes Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:30 pm Předmět: |
|
|
Sehnat ti proste nejakou kratickou melodii,ja mam ted velmi kratkou,pri zapnutejch vyibrich mi zavibruje pouze trikrat. Nebo jestli mas kabel,tak si v jakymkoliv programu treba v Siemens Mobile Control vytvorit vlastni melodii,tedy jen pipnuti. A nebo co sem taky mel. V mobilu v aplikace CubasisMobile si muzes vytvaret melodie,tak si vytvor neco jako pipnuti a mas to. _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:31 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam se za chyby v textu  _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|