Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lexxey kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 09, 2005 10:49 pm Předmět: melodie na sieCF62 ze SiemensManie |
|
|
Už několik měsíců bych si ráda objednávala některé z nabídky polyfonních melodií na SiemensManii, ale "bohužel" je mým operátorem T-Mobile . Je snad řešením koupit si SIM jiného operátora nebo se v BLÍZKÉ budoucnosti já i ostatní dočkáme možnosti objednání i pro telefon s T-M??? Co si myslíte? Díky Lexxey |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 2:53 pm Předmět: Re: melodie na sieCF62 ze SiemensManie |
|
|
prečo chceš platiť za nové melódie? Veď je ich plno a nete a keď si kúpiš kábel,tak aj dosť ušetríš a zároveň si budeš môcť aj sťahovať nové hry a obrázky do mobilu.Kábel je dobrá investícia.Určite sa ti viac oplatí ako platiť operátorovi za tie smiešne melódie.Na nete sú aj oveľa dlhšie a krajšie reálne zvuky - wav. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lexxey kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem tím spíš měla na mysli, že třeba konkrétně na SiemensManii se mi libí pár melodií, které bych si i objednala, ale jako zákazník T-Mobilu nemám možnost Jinak jsem o kabelu také přemýšlela Lexxey |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|