Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Calisto kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 1:48 pm Předmět: CX65 FW upgrade HELP |
|
|
Cau vsetci. chystam sa upgradnut fw, ale mam nejasnosti ohladom variantu fw. na stranke my-siemens.com treba pred stiahnutim fw zadat aj variant (asi sucasneho fw v tel.). ja mam tel z akcie OR ale mam
T-ecko. moja verzia fw je 25, variant B101. pre tento variant tam je vsak len verzia 43. poradte prosim, ci si mozem nahrat aj fw50 zo siemensmanie a ci s tym nebudu nejake problemy. dik. _________________ Yo, Melibeo soy, en Melibea creo, a Melibea amo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
ja mam tiez telefon z orangeu a nahral som normalne fw50 odtialto http://www.siemensmania.cz/firmware.php , slape v pohode
P.S.:Que significa melibeo en tu signatura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
& badatel

Založen: 12. 07. 2005 Příspěvky: 142 Bydliště: 32044-29460 TM
261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Calisto kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
Najprv sa ta chcem opytat ci si pred upgradom na 50 nemal problemy s tym ze ta ziadna aplikacia ani email klient nepustili na internet. nastavenia mam spravne, apn internet, atd... ale ked potvrdim pristup na net tak sa mi ukaze logo gprs a nic viac sa nedeje az po nejakych 2 minutach ze spojenie na konto nie je mozne alebo ze server nedostupny (pritom cez wap sa dam dostanem ako nic). Inac mam fw25 a dufam ze fw50 to vyriesi.
PS1: uz si niekedy umrtvil tvoje cx?
PS2: Para entenderlo tienes que leer una obra que se llama Celestina. Pero me interesa donde aprendiste espanol [/i] _________________ Yo, Melibeo soy, en Melibea creo, a Melibea amo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 9:55 pm Předmět: |
|
|
Calisto napsal: |
Najprv sa ta chcem opytat ci si pred upgradom na 50 nemal problemy s tym ze ta ziadna aplikacia ani email klient nepustili na internet. nastavenia mam spravne, apn internet, atd... ale ked potvrdim pristup na net tak sa mi ukaze logo gprs a nic viac sa nedeje az po nejakych 2 minutach ze spojenie na konto nie je mozne alebo ze server nedostupny (pritom cez wap sa dam dostanem ako nic). Inac mam fw25 a dufam ze fw50 to vyriesi.
PS1: uz si niekedy umrtvil tvoje cx?
PS2: Para entenderlo tienes que leer una obra que se llama Celestina. Pero me interesa donde aprendiste espanol [/i] |
PS1: Uz asi kazdy umrtvil svojho milacka CX-ko ... Ak mas FW25 tak si vygeneruj kody v PAPUA Utils tu
a potom aj loadery a z toho jeden pouzij v x65 Flashery tu
a potom nahraj tento FW 50 tu
a variant nepouzivaj B101 ale pouzivaj B401 !! pokial by si pouzil B101 budes mat FW v anglictine . Ale ked budes mat zalohu telefonu nieje sa coho bat cize mozes to skusat a ak ho umrtvis tak x65Flasher obnovis zalohu a mas to !! CIZE GOOD LUCK ..
PS: prelozte tie vety v spanielcine aby sme si tu nepripadali ostatny ako debily _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 7:08 am Předmět: |
|
|
s aplikaciami problem nemam, problem je v tom ze asi nemas kupeny datovy pausal od OR/TM, preto sa na wap cez CSD dostanes, ale cez GPRS nie.Musis si zakupit napr. Orange world mini(129.- mesacne) alebo nieco podobne od TM. Potom budes moct chodit na net cez GPRS.
telefon som este nikdy neumrtvil, davam pozor co nahravam, a patche tam davam iba tie ktore potrebujem
beardie napsal: | P.S.:Que significa melibeo en tu signatura? |
Co znamena "melibeo" v tvojom podpise?
Calisto napsal: | Para entenderlo tienes que leer una obra que se llama Celestina. Pero me interesa donde aprendiste espanol |
Aby si to pochopil, musis si precitat dielo/knihu, ktora sa vola Celestina.
Zaujima ma ale odkial vies po spanielsky.
Po spanielsky sa ucim v jazykovke, teraz idem do 5. rocnika. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|