Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dit3 začátečník

131.68 SMM
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 11:19 pm Předmět: Hooooodně velký problém s kódem!!A ve středu jedu do Anglie |
|
|
Moje SX1 se zablokovala a to tak že jsem zmáčkl červené tl. a zvolil jsem něco jako zablokovat mobil nebo zamknout mobil,už nevím. Ale podstatné je to, že mi při zapnutí píše"Phone is blocked. Please enter Phone code" česky"Telefón je blokován. Vložte prosím kód přístroje". Co teď?Já tam píšu jak vůl a nemůžu to nějak potvrdit. Díval jsem se na návod jak obejít mastercode ale já nedostanu do flexe mobilu ten start patch.Prosímm, potřebuji to vyřídit,ve středu jedu do Anglie!!!  _________________
MT50 fw18 --> M55 fw10 --> M55 fw11 tuning DEAD --> M55 fw91 --> SX1 fw15 :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 11:24 pm Předmět: Re: Hooooodně velký problém s kódem!!A ve středu jedu do Ang |
|
|
dit3 napsal: | Moje SX1 se zablokovala a to tak že jsem zmáčkl červené tl. a zvolil jsem něco jako zablokovat mobil nebo zamknout mobil,už nevím. Ale podstatné je to, že mi při zapnutí píše"Phone is blocked. Please enter Phone code" česky"Telefón je blokován. Vložte prosím kód přístroje". Co teď?Já tam píšu jak vůl a nemůžu to nějak potvrdit. Díval jsem se na návod jak obejít mastercode ale já nedostanu do flexe mobilu ten start patch.Prosímm, potřebuji to vyřídit,ve středu jedu do Anglie!!!  |
FAQ
Abys neříkal že su zlej:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10307
http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=325 _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|