View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
shubeny pisatel

Joined: 11 Apr 2005 Posts: 258 Location: Kaplice, Jížní Čechy
661.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 9:52 pm Post subject: |
|
|
[quote="DavidT"] shubeny wrote: | DavidT wrote: | shubeny wrote: | nosferatu wrote: | To jistě. Ale jinej způsob, jak ji tam přidělat, kromě přivázání gumičkou , mě nenapada |
Skus to prelepit pruhlednou izolepou 8)[/quote hh to jr nápad(to asi ne).Ale jo ta krytka z M65 by se hodila.Jen díru do bílého plastu.  |
Nebo tam dat nejakou vaticku nebo neco a pri pouzivani dycky vyndat. ale to mi prijde stupidni takze ne  | Klidně bych to udělal!Sice by to bylo divný ale účel by to splnilo..... nebo ne???? |
No to zase jo .. ale myslim ze by to bylo spis pro uzivatele co fotak nejak moc casto nepozivaj... jinak ja to asi pouziju. 8) _________________ Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
[quote="shubeny"] DavidT wrote: | shubeny wrote: | DavidT wrote: | shubeny wrote: | nosferatu wrote: | To jistě. Ale jinej způsob, jak ji tam přidělat, kromě přivázání gumičkou , mě nenapada |
Skus to prelepit pruhlednou izolepou 8)[/quote hh to jr nápad(to asi ne).Ale jo ta krytka z M65 by se hodila.Jen díru do bílého plastu.  |
Nebo tam dat nejakou vaticku nebo neco a pri pouzivani dycky vyndat. ale to mi prijde stupidni takze ne  | Klidně bych to udělal!Sice by to bylo divný ale účel by to splnilo..... nebo ne???? |
No to zase jo .. ale myslim ze by to bylo spis pro uzivatele co fotak nejak moc casto nepozivaj... jinak ja to asi pouziju. 8) | M\slim že já též ale pár lidem by se to hodit mohl. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
shubeny pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
[quote="DavidT"] shubeny wrote: | DavidT wrote: | shubeny wrote: | DavidT wrote: | shubeny wrote: | nosferatu wrote: | To jistě. Ale jinej způsob, jak ji tam přidělat, kromě přivázání gumičkou , mě nenapada |
No to zase jo .. ale myslim ze by to bylo spis pro uzivatele co fotak nejak moc casto nepozivaj... jinak ja to asi pouziju. 8) | M\slim že já též ale pár lidem by se to hodit mohl. |
Nechám si to patentovat  _________________ Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 9:42 am Post subject: |
|
|
[quote="shubeny"] DavidT wrote: | shubeny wrote: | DavidT wrote: | shubeny wrote: | DavidT wrote: | shubeny wrote: | nosferatu wrote: | To jistě. Ale jinej způsob, jak ji tam přidělat, kromě přivázání gumičkou , mě nenapada |
No to zase jo .. ale myslim ze by to bylo spis pro uzivatele co fotak nejak moc casto nepozivaj... jinak ja to asi pouziju. 8) | M\slim že já též ale pár lidem by se to hodit mohl. |
Nechám si to patentovat  | A deš na půl se mnou.  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
pholman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:03 am Post subject: pitomost |
|
|
Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:06 am Post subject: Re: pitomost |
|
|
pholman wrote: | Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. |
no tak urcite je ta fotka viac rozmazana, ked mas na sosovke prach a iny bordel |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:03 am Post subject: Re: pitomost |
|
|
pholman wrote: | Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. | Ale není musim říct když to vezmeš s porovnáním na normálnim foťáku tak je to sakra rozdíl.I na mobilu.Rozmazanost skreslení eště horší vyrovnání barev(jen u digitálu) atd..... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:16 am Post subject: Re: pitomost |
|
|
pholman wrote: | Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. |
Tak to na rozhodně není. Zkus to a uvidíš. _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
shubeny pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:30 am Post subject: Re: pitomost |
|
|
nosferatu wrote: | pholman wrote: | Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. |
Tak to na rozhodně není. Zkus to a uvidíš. |
Prach zas tak ani ne (pokud tam neni 0.5cm vsrtva) jako dys je to mastny nebo je tam zasazenej drobek. _________________ Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
v skratke: bordel (vsetkeho druhu) na objektive VADI |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:39 am Post subject: Re: pitomost |
|
|
shubeny wrote: | nosferatu wrote: | pholman wrote: | Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. |
Prach zas tak ani ne (pokud tam neni 0.5cm vsrtva) jako dys je to mastny nebo je tam zasazenej drobek. |
Tak jako tak, bordel do optiky nepatří. Porovnej to s okem. Pokud jseš v prachu, hned se ti kouká hůř. O mastnotě nebo drobku ani nemluvím  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 12:27 am Post subject: Re: pitomost |
|
|
nosferatu wrote: | shubeny wrote: | nosferatu wrote: | pholman wrote: | Ve skutečnosti je to ty fotce uplne fuk, jestli je čočka zaprášená nebo ne. |
Prach zas tak ani ne (pokud tam neni 0.5cm vsrtva) jako dys je to mastny nebo je tam zasazenej drobek. |
Tak jako tak, bordel do optiky nepatří. Porovnej to s okem. Pokud jseš v prachu, hned se ti kouká hůř. O mastnotě nebo drobku ani nemluvím  | Tak mastnotu na oku asi nemáš  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
|
Back to top |
|
 |
|