Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
eugen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 10:45 pm Předmět: S55 - security code - prosim pomoc |
|
|
Dobry den,
na mojej S55ke som omylom zadal 3x po sebe nespravne security code (pomylil som si ho s PINom) a teraz uz pise iba PHONE DISABLED. Kedze mame doma flashovaci kabel, skusal som FREIA unlock s tymto vysledkom iba:
FREIA - Engine build 15, Frontend build 11
Thanks goes out for the following:
Maxim, Rolis, Sergey, PapaJoe, Lead,
TheWizard, Jozso (for hardware and cable
support and of course beta testing),
Nico, Pinker, Tom, Crew
and all the others who supports ...
COMM_LoadBoots : selected phone family is 9
TTY_OpenCOMPort : opening Prodigy
TTY_OpenCOMPort : cannot open Prodigy
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is powered on
COMM_SendBoot : sending boot 0 for model 9
COMM_SendBoot : waiting for boot ack
COMM_SendBoot : sending boot 1 for model 9
COMM_SendBoot : sending boot 2 for model 9
COMM_SendBoot : sending boot 3 for model 9
COMM_LoadBoots : Checking bootcode..
COMM_LoadBoots : internal loader version is 01.02
COMM_LoadBoots : EEPROM IMEI is 35206401237032
COMM_LoadBoots : original IMEI is 35206401237032 (locked)
COMM_LoadBoots : found SIEMENS S55 lg3 v91 (1)
COMM_LoadBoots : flash ids are 00898854 [00890016] - 5489
COMM_LoadBoots : phone ids are E20FE2BE [E20FE2BE]
COMM_UpdateIMEIBlocks : update is not accepted
TTY_CloseCOMPort : Closing Prodigy
Pricom s telefonom sa nic nestalo - stale phone disabled. Potom som skusal aj nejaky SST 5.37 tusim, tam mi phone info nacitalo, potom som skusil iba UNLOCK ... a program zacal nieco robit, ale zamrzol (dlho sa nic nedialo) a telefon stale blokovany... Mohli by ste mi prosim poradit, ci sa to da nejako doma spravit... alebo co by sa tu dalo robit. Telefonu inak vobec nic nie je a este do marca bol v zaruke... nikdy nebol otvarany, iba raz v siemens servise - menili klavesnicu.
Este - mam tam najnovsi fw91 a nejake patche... niekto mi radil, ze mozno by pomohlo dat tam cisty fw a skusit freiu este raz... neviete?
Dakujem za nejaku pomoc.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 6:33 am Předmět: |
|
|
No moc sa v odblokovani nevyznam, i ked som ho par krat robil. Skusal si vsetky moznosti vo freii v sekcii unlock?
Ale mam pripomineku k tomu SST 5.37 - niekomu zformatovala harddisk, asi by som sa jej zbavil... A skusil by som verziu 5.38. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 8:18 am Předmět: |
|
|
mas nastaveny spravny typ telefonu?vo frei? ja som mal na nepatchovanej s55 bootcore bug a slo mi unlocknut |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 10:05 am Předmět: |
|
|
skus takyto postup: Freia - unlocking functions - create log from phone - create map from log - load map to phone
obcas tento postup zabera, ked nefunguje klasicky unlock _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eugen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so srpen 13, 2005 9:47 pm Předmět: stale nic... |
|
|
tak skusal som to prave teraz vo freia, ten postup, ako si pisal, little_s, ale zasa mi napisalo to iste: update is not accepted, mal som ten bootcore bug - na ine to ani nic nerobi, tu aspon napise chybu. skusal som tam uz asi vsetko a vzdy to iste. inde mi poradili, ze jedine testpoint, ze daco rezat alebo vybrat procesor a t9 dat prec alebo ze martech. vcera som bol v nitre, kde mi to jeden mal spravit, ze ma martecha, ale po 5 minutach hovori, ze to nejde, vraj ze tam mam moc novy fw (v91), ze to musi otvorit a testpoint - ze napatie dat na kondik iba. tak som povedal, ze skusim este inde, lebo by som to chcel bez otvarania.
teraz tam mam fw91 + patche, teoreticky, keby tam dam starsi a cisty fw (16 tusim), tak by to mohlo ist aj s freiou iba bez testpointu? ale asi s tym sam doma nic nespravim uz, vsak...
a este - jeden mi napisal, ze staci, ked mu poslem IMEI a 300 sk... ale dalej uz nic, da sa to odblokovat aj iba cez nejaky kod? alebo co tym myslel... existuje nejaka kalkulacka aj na siemens, ako je na nokiu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 14, 2005 11:05 am Předmět: |
|
|
este by snad stalo za pokus, tu vo Freia vygenerovanu mapu, zapisat pomocou programu EEPROM tool 3.15 a vyssie
- mozes sa pokusit nahrat aj FW16, no neviem, ci to nieco pomoze...
300 a IMEI - snad tvoja posledna moznost _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
eugen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 14, 2005 1:31 pm Předmět: HURAAAAAAAAAAA - ide mi to |
|
|
huraaaaaaaaa, tak neviem, ci mi budete verit, ale ide mi to a spravil som to iba cez V_KLAY - nahral som si tam povodny cisty flash fw91 bez patchov - staru zalohu po upgrade fw16 na fw91 - zapnem telefon - ide, dam change security code - zobral stary a zmenil som si ho (na ten isty) - ide - vlozil som inu sim kartu (mal som lock na iba tu jednu sim) - berie aj tu - myslim, ze vsetko ide, akurat patche su prec
tesne predtym som este skusal winswup na fw20 (lebo nizsiu zalohu som vo vklai nemal) - vysledok - telefon sa nedal ani zapnut, iba zabzucal - odpoved odbornika: teraz ti uz pomoze iba martech a minimalne 500 sk
dal som tam tu zalohu fw91 (vlastnu) a hovorim - vsetko ide... takze ten druhy odbornik z nr, ze bez testpointu (otvarania) mi to nikto nespravi... hm
a inak este jedna vec - vdaka Sirus za upozornenie, ze SST sformatuje harddisk - aj to sa mi stalo :( skoro som sa vtedy rozplakal, 120 GiB dat v keli, nastastie aj to sa mi podarilo zrestaurovat, odisla iba prva particia s win98 a druha s linuxom. ostatne (data) vsetko ide...
vdaka za pomoc
a najblizsie, ked mi napise ze zly kod, tak sa musim zastavit a uvedomit si, ze o ktory kod sa vlastne jedna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 11:23 am Předmět: Re: HURAAAAAAAAAAA - ide mi to |
|
|
eugen napsal: | huraaaaaaaaa, tak neviem, ci mi budete verit, ale ide mi to a spravil som to iba cez V_KLAY - nahral som si tam povodny cisty flash fw91 bez patchov - staru zalohu po upgrade fw16 na fw91 - zapnem telefon - ide, dam change security code - zobral stary a zmenil som si ho (na ten isty) - ide - vlozil som inu sim kartu (mal som lock na iba tu jednu sim) - berie aj tu - myslim, ze vsetko ide, akurat patche su prec
tesne predtym som este skusal winswup na fw20 (lebo nizsiu zalohu som vo vklai nemal) - vysledok - telefon sa nedal ani zapnut, iba zabzucal - odpoved odbornika: teraz ti uz pomoze iba martech a minimalne 500 sk
dal som tam tu zalohu fw91 (vlastnu) a hovorim - vsetko ide... takze ten druhy odbornik z nr, ze bez testpointu (otvarania) mi to nikto nespravi... hm
a inak este jedna vec - vdaka Sirus za upozornenie, ze SST sformatuje harddisk - aj to sa mi stalo skoro som sa vtedy rozplakal, 120 GiB dat v keli, nastastie aj to sa mi podarilo zrestaurovat, odisla iba prva particia s win98 a druha s linuxom. ostatne (data) vsetko ide...
vdaka za pomoc
a najblizsie, ked mi napise ze zly kod, tak sa musim zastavit a uvedomit si, ze o ktory kod sa vlastne jedna... |
Pokud máš svou vlastní zálohu FF kde nebyl špatně zadaný kód takmáš vždy vyhráno. Stačí potom si vytáhnout z té zálohy FF svou EEPROM pomocí V-Klay a zase pomocí V-Klay EEPROM nahrát do telefonu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 06, 2006 5:52 pm Předmět: |
|
|
No moment... Ako to ze SST formatuje HDD? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skvedo badatel

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 157 Bydliště: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 09, 2006 10:52 am Předmět: |
|
|
whitewash napsal: | No moment... Ako to ze SST formatuje HDD? |
nejaka chyba v programu ale verze 5.38 uz to nedela _________________ I love my M55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|