clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Opera mini - web prohlížeč

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Opera mini - web prohlížeč
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
APOLLO
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 12:50 pm    Předmět: Re: javový prohlížeč Opera Odpovědět s citátem

sidbin napsal:
APOLLO napsal:
Ricku ty jsi machr... aplikace vypadá hustě ale mám s tím na mé C65tce problem.... dal jsem www.centrum.cz a ono to pak jenom načítá a nic z toho.. akorát jsem přišel o 3kč.. nevíte co s tím?..(vypl jsem načítání obrázků...

Shocked 3Kc?-docela dost na uvodni stranku
--ja jsem se s tim jeste vcera vecer hral a pronetoval jsem 1,20kc----a to jsem si precetl nejake clanky
-a kolik jsi prenesl dat?
právě že nic... mě to nenapočítalo ani Bajt! mě totiž nechce načíst žádnou stránku...

Tak trochu jsem si pohrál s krytem::..

http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning.JPG http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning2.JPG

stavte se někdy: http://www.zabavaprotebe.wz.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 2:38 pm    Předmět: Re: javový prohlížeč Opera Odpovědět s citátem

APOLLO napsal:
sidbin napsal:
APOLLO napsal:
Ricku ty jsi machr... aplikace vypadá hustě ale mám s tím na mé C65tce problem.... dal jsem www.centrum.cz a ono to pak jenom načítá a nic z toho.. akorát jsem přišel o 3kč.. nevíte co s tím?..(vypl jsem načítání obrázků...

Shocked 3Kc?-docela dost na uvodni stranku
--ja jsem se s tim jeste vcera vecer hral a pronetoval jsem 1,20kc----a to jsem si precetl nejake clanky
-a kolik jsi prenesl dat?
právě že nic... mě to nenapočítalo ani Bajt! mě totiž nechce načíst žádnou stránku...

Musíš mít v mobilu nastaveno APN jako internet!nesmíš tam mít wap wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
michalkopecky
redaktor
redaktor

13617.60 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 3:49 pm    Předmět: Wap Odpovědět s citátem

Zkoušeli jste číst v Opeře i wapový stránky? Je to docela maso. Stránka se načte a při načítání se objeví animace 0kB/0kB nebo nějaká taková nízká hodnota. Doporučuju všem, co chtějí ušetřit. Je to za cenu internetového spojení. cca 0,07h/kB 8)

SM
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este bych chtel podotknout pro ty co si chteji mini operu jen vyzkouset a neutrcet muzou si nainstalovat Emulator sveho founu a fouknout to do nej. podarilo se mi prez emulator dostat na net a dokonce se zalogovat na SM
topic s fotkou je na 3 strance

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem upravit celou aplikaci, aby se tam dalo vybírat buď z více jazyků a nebo to udělat tak, aby se místo Norštiny objevovala čeština, ale bohužel se mi to nedaří zpětně zkompilovat, je to děláno jako jimm přes ant, ale bohužel nemám k tomu build.xml... Embarassed Crying or Very sad Anxious d'oh!
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
Chtěl jsem upravit celou aplikaci, aby se tam dalo vybírat buď z více jazyků a nebo to udělat tak, aby se místo Norštiny objevovala čeština, ale bohužel se mi to nedaří zpětně zkompilovat, je to děláno jako jimm přes ant, ale bohužel nemám k tomu build.xml... Embarassed Crying or Very sad Anxious d'oh!

hlavne ze to funguje Applause a ze tam je misto "cesky" napsano "norsky"
tak to uz mi zily netrha a kdo umi cist tak si to umi precist na tvejch strankach kdyz si to bude stahovat ze cestina je schovana pod norstinou

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dubas_ napsal:
Ricky napsal:

hlavne ze to funguje Applause a ze tam je misto "cesky" napsano "norsky"
tak to uz mi zily netrha a kdo umi cist tak si to umi precist na tvejch strankach kdyz si to bude stahovat ze cestina je schovana pod norstinou

Přesně tak,hlavně že to jede česky Applause

kren
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazovani hacku a carek v hladkem pismu jsem drive rozjel na symbianu s Operou 6.31 prepsanim ttf fontu ceskym primo v telefonu SE910i.
Siemens neumim, budu rad kdyz se to nekomu podari.
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 6:40 pm    Předmět: Re: javový prohlížeč Opera Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Musíš mít v mobilu nastaveno APN jako internet!nesmíš tam mít wap wink

pls ako na APN Question Pray Pray Pray

(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kren napsal:
Zobrazovani hacku a carek v hladkem pismu jsem drive rozjel na symbianu s Operou 6.31 prepsanim ttf fontu ceskym primo v telefonu SE910i.

No já jsem si všiml, že jsou v jar souboru dva obrázky:
sans80b.png
sans80r.png
Ale nejsem si jist, jestli s tím mají něco společného... Think

sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
kren napsal:

No já jsem si všiml, že jsou v jar souboru dva obrázky:
sans80b.png
sans80r.png
Ale nejsem si jist, jestli s tím mají něco společného... Think

jo mas pravdu--je to tam
-asik to z odtud taha ty znaky Think

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já si ale nedokážu představit, proč tak složitě to z obrázku tahají... No ale pak podle mne nestačí pouze upravit ten obrázek, ale asi i kod... No nevím, můžete to někdo zkusit...
sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
No já si ale nedokážu představit, proč tak složitě to z obrázku tahají... No ale pak podle mne nestačí pouze upravit ten obrázek, ale asi i kod... No nevím, můžete to někdo zkusit...

u jimma je to taky tak
je tam prouzek tech ikon a odtud se to taha,takze to asi jede podle souradnic Think

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Ricky
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5862.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sidbin napsal:
u jimma je to taky tak
je tam prouzek tech ikon a odtud se to taha,takze to asi jede podle souradnic Think

To mne taky napadlo a jediný důvod, který mě napadá, proč to tak dělají je asi menší velikost programu... Think No ale jak říkám, asi to musí být ošetřeno i v programu, který testuje, která je to znak a tomu přiřazuje souřadnice v obrázku... Think A to už je trošku silnější káva... d'oh! Ale taky se můžu mýlit... wink Angel

sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ricky napsal:
sidbin napsal:
u jimma je to taky tak

To mne taky napadlo a jediný důvod, který mě napadá, proč to tak dělají je asi menší velikost programu... Think No ale jak říkám, asi to musí být ošetřeno i v programu, který testuje, která je to znak a tomu přiřazuje souřadnice v obrázku... Think A to už je trošku silnější káva... d'oh! Ale taky se můžu mýlit... wink Angel

pokud to ale vynecha ten znak (je tam mezera) tak to ten znak nezna,a proto hodi tu mezeru
-takze asi je to jeste v kodu -- nejake spatne kodovani Think

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  Další
Strana 5 z 23

Přejdi na: