Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 8:35 am Předmět: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 10:48 am Předmět: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
Quentin napsal: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Nechápu dost dobře dotaz, ale... V hlavním menu je jiné rozložení (a vůbec obecně ten soubor je jiný) než v menu hlubších, tam je menu pouze textové, takže tam asi těžko nacpeš ikonky jako do hl. menu. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 12:20 pm Předmět: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
wizaard napsal: | Quentin napsal: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Nechápu dost dobře dotaz, ale... V hlavním menu je jiné rozložení (a vůbec obecně ten soubor je jiný) než v menu hlubších, tam je menu pouze textové, takže tam asi těžko nacpeš ikonky jako do hl. menu. |
ale wizaarde
Pokud si vytvoris extras menu, do ktereho si das ikony, pojede ti v pohode. Nebo si ho muzes stahnout tady ze SiemensManie. Bohuzel nevim, co znamena "nejdou", zkus to nejak objasnit.... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolf začátečník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 51 Bydliště: Banska Bystrica
61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 12:40 pm Předmět: |
|
|
ja som to jeden cas mal...ikonky na vsetky polozky v hlavnom menu...ale sa to strasne dlho nacitalo tak som to racej dal prec  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 1:02 pm Předmět: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
szkepek napsal: | ale wizaarde
Pokud si vytvoris extras menu, do ktereho si das ikony, pojede ti v pohode. Nebo si ho muzes stahnout tady ze SiemensManie. Bohuzel nevim, co znamena "nejdou", zkus to nejak objasnit.... |
Aha... tak vedle...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 2:13 pm Předmět: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
wizaard napsal: | szkepek napsal: | ale wizaarde
Pokud si vytvoris extras menu, do ktereho si das ikony, pojede ti v pohode. Nebo si ho muzes stahnout tady ze SiemensManie. Bohuzel nevim, co znamena "nejdou", zkus to nejak objasnit.... |
Aha... tak vedle...  |
to se stane kazdemu, mir  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 2:52 pm Předmět: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
wizaard napsal: | Quentin napsal: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Nechápu dost dobře dotaz, ale... V hlavním menu je jiné rozložení (a vůbec obecně ten soubor je jiný) než v menu hlubších, tam je menu pouze textové, takže tam asi těžko nacpeš ikonky jako do hl. menu. |
Ikonky pre jednotlive polozky menu si mozes dokonca stiahnut aj u nas v sekcii Ikonky menu  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 4:01 pm Předmět: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
hanni napsal: | wizaard napsal: | Quentin napsal: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Ikonky pre jednotlive polozky menu si mozes dokonca stiahnut aj u nas v sekcii Ikonky menu  |
Lentie animované dosť spomalujú. _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dájen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 12:29 pm Předmět: |
|
|
Mám podobný problém jako zakladatel tohoto tématu. Stáhla jsem si v sekci ikony- menu meesages ve stylu ikon a přes ODT do Config-Japp-FlexMenu jsem tam vrazila všechno co se extrahovalo a nic. Já jsem si myslela, že když otevřu v menu zprávy místo písmen : vytvořit novou, doručeno, odesláno....atd. budou ty bezva ikony. Ale po vypnutí a zapnutí tam nejsou-jsou tam stále ty písmena. Odpovědi od szkepek nerozumím: co si mám vytvořit, jaké menu a jak??? Jsem začátečník a moc tomu nerozumím, poradí někdo???
Ještě musím dodat, že po tomhle, co jsem to tam nacpala se mi úplně změnila složka Downloads a místo češtiny tam mám angličtinu a navíc položky které tam nebyli jako textové moduly, archiv zpráv atd. Bylo to tím nebo ne, aj ak to dostanu zpět do češtiny.
Poznámka. než jsem to tam nacpala tak jsem si udělala zálohu celé složky FlexMenu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|