clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - reproduktor-end?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

reproduktor-end?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

Telefon: 736604010
96.96 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 10:00 am    Předmět: reproduktor-end? Odpovědět s citátem

ještě včera mi všechno jelo a dnes už mi nejde žádný zvuk:( fakt nevím čím to, jestli odešel repráček nebo nějaká jiná blbost...nejde nic (3x zapípání po vyhledání sítě, žádné melodie, handsfree, když volám tak neslyším tón) prostě nic a zkousel sem pri volání zapnut/vyp mikrofon, v nastaveni zap/vyp typ zvonění a nic hej....a jeste vcera sem večer v poho volal:(
myslíte, že to je na reklamaci? jo pomocí kabelu sem asi tak mesic do něho nerypal:)
nevíte čím by to mohlo být?

240967817, [email protected], http://feerda.borec.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 10:16 am    Předmět: Re: reproduktor-end? Odpovědět s citátem

feErda.cz napsal:
ještě včera mi všechno jelo a dnes už mi nejde žádný zvuk:( fakt nevím čím to, jestli odešel repráček nebo nějaká jiná blbost...nejde nic (3x zapípání po vyhledání sítě, žádné melodie, handsfree, když volám tak neslyším tón) prostě nic a zkousel sem pri volání zapnut/vyp mikrofon, v nastaveni zap/vyp typ zvonění a nic hej....a jeste vcera sem večer v poho volal:(
myslíte, že to je na reklamaci? jo pomocí kabelu sem asi tak mesic do něho nerypal:)
nevíte čím by to mohlo být?
Já bych řek že je repráček KO.Estli si do toho nerejpal a máš záruku tak bych jim to hodil do servisu.....

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
szkepek
táta fóra
táta fóra

Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tutove HW chyba, takhle mi sem tam vyleti vybrace a pak to misto toho tak tise lupe. Staci zabouchat a on se rozjede wink Hand , ale to jen proto, ze mam k servisu daleko, jestli mas dostupny servis, urcite tam ten telefon hod.........
feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

96.96 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 10:26 am    Předmět: Re: reproduktor-end? Odpovědět s citátem

DavidT napsal:
Já bych řek že je repráček KO.Estli si do toho nerejpal a máš záruku tak bych jim to hodil do servisu.....

no jo kuwa, ale to musím dát všechno do puvodniho stavu:( fu*kSmile
nemá někdo config od CT65?Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CT65 Config
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

96.96 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
CT65 Config

nj ale to je vsecko nemecky a este se musis registrovat:/

není u spís někdo kdo má doma zálohu a poslal by mi ji na mejl? [email protected] diky

Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho mam pošlu. Mam taky CT65 a tohle mi od pádu na beton asi ze 30cm rohem displeje a asi 5 min. po tom se mi vypnul zvuk, byl sem z toho uplně hotovej ale pak se to samo od sebe zpravilo a občas mi to vypadává i teď ale moc mne to neprudí...
Zkus ještě počkat a pohroz tomu telefonu skartovačkou třeba si to rozmysli Laughing
Umyslne to zlehcuju proste jeste pockej poprvy mi to vypadlo asi na 8 hodin...

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Freeman11
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

szkepek napsal:
Je to tutove HW chyba, takhle mi sem tam vyleti vybrace a pak to misto toho tak tise lupe. Staci zabouchat a on se rozjede wink Hand , ale to jen proto, ze mam k servisu daleko, jestli mas dostupny servis, urcite tam ten telefon hod.........

To mi moje C65 taky dělá, ale stačí do ní zespoda praštit a už vibruje Smile

feErda.cz
věrný diskusník
věrný diskusník

96.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yurii napsal:
Já ho mam pošlu. Mam taky CT65 a tohle mi od pádu na beton asi ze 30cm rohem displeje a asi 5 min. po tom se mi vypnul zvuk, byl sem z toho uplně hotovej ale pak se to samo od sebe zpravilo a občas mi to vypadává i teď ale moc mne to neprudí...
Zkus ještě počkat a pohroz tomu telefonu skartovačkou třeba si to rozmysli Laughing
Umyslne to zlehcuju proste jeste pockej poprvy mi to vypadlo asi na 8 hodin...

hej tak včera sem mi ten zvuk fakt sam od sebe zapnul a jede do ted:) fakt nechapu jakto...normalne sem mel zapnute zvuky (bylo mi to vlastne jedno) a kdyz sem poslal sms a prisel mi vypis tak zapípal:) sem z toho nemoh jestli se mi to nezdalo nebo tak tak sem zkousel vsechny zvuky a tak a jedeto...proste nechapu i kdyz sem rad:)

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: