Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá září 02, 2005 9:02 pm Předmět: zamrzání při PIN |
|
|
Ahojda mám problém se zadávánim pinu a dokonce i kódu přístroje.Měl jsem ho píchlej comp a nahrával jsem si nové téma ,které jsem si vyrobil a po nahrání jsem kabel prostě jenom vytáhl a hotovo,ani jsem nedal odpojení v SiMoCo a když jsem telefon vypl a chtěl zapnout tak zamrzl u zadávání pin kodu.Jediné co nabvěhlo bylo prosím zadejte pin a to bylo vše.A to samé je i u kodu přístrroje.Vyndávání baterky a tak podobně jsem vyskoušel.Poradíte????????Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: pá září 02, 2005 9:04 pm Předmět: |
|
|
Špatná animace při zadávní pinu, dej tam simku bez pinu a změň animacie. nebo naťukej zpaměti PIN  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 7:20 am Předmět: |
|
|
a pak tu animaci nezapomen odstranit jinak si to zopakujes  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|