Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 5:12 pm Předmět: Jak na slovník SlovoED ??? |
|
|
Nainstaluju slovnik slovoed do mé SX-1 podle navodu ale kdyz ho spustim tak mi napise "please reinstal" nevite co s tim a jak jej rozchodit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 6:51 pm Předmět: Re: Jak na slovník SlovoED ??? |
|
|
OZracing napsal: | Nainstaluju slovnik slovoed do mé SX-1 podle navodu ale kdyz ho spustim tak mi napise "please reinstal" nevite co s tim a jak jej rozchodit? |
nemáš tam naistalované slovníky .. jinak pokud máš slovníky ve formátu myslím *.prc .. tak si vytvoř adresář ve složce E(C):\system\apps\SlovoEdDicts\ a sem to nahraj .. a je to .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 7:25 pm Předmět: |
|
|
ja tam ty slovniky nahrane mam..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 7:26 pm Předmět: |
|
|
OZracing napsal: | ja tam ty slovniky nahrane mam..  |
v jakým formátu si je tam dával ?? normálka instalačky ve formátu sis nebo je máš v prc?? _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
nainstaloval jsem slovoed.sis a nakopiroval tam slovniky *.prc nemusí být treba presne pojmenovany nebo tak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 7:45 pm Předmět: |
|
|
OZracing napsal: | nainstaloval jsem slovoed.sis a nakopiroval tam slovniky *.prc nemusí být treba presne pojmenovany nebo tak? |
ne .. většinou se jmenují 0002.prc a jiná čísla .. ale musí být přesně v adresáři **\system\apps\SlovoEdDicts\ nakopírovaný _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 7:47 pm Předmět: |
|
|
mam to vsechno na e: a kdyz restartnu tel tak mi nenajede...nekde je problem..nemas nejakou funcni verzi slovo ed? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 7:47 pm Předmět: |
|
|
OZracing napsal: | mam to vsechno na e: a kdyz restartnu tel tak mi nenajede...nekde je problem..nemas nejakou funcni verzi slovo ed? |
nejsem momnetálně doma .. ale hned se ti podívám .. jestli máš icq tak mi písni .. 317769051 _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
Hmm.. taky bych se zeptal, mate nekdo SlovoED 2.0 - ten co je tedka na jejich strankach a "PLNE" funkci ? Zkousel jsem figl s tema dll.. nic a taky podle tech jednotlivych databazi nic (kdo zna, vi o cem mluvim ^^) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 6:46 am Předmět: |
|
|
NO slovoed mam a nevim o tom ze by se tam nejake slovniky hazely a nebo ze by dokonce nefungoval Zeerax vi o cem mluvim :-p _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 1:56 pm Předmět: |
|
|
HDS napsal: | NO slovoed mam a nevim o tom ze by se tam nejake slovniky hazely a nebo ze by dokonce nefungoval Zeerax vi o cem mluvim :-p |
hmm....no ale já zase nevím.... _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 2:07 pm Předmět: |
|
|
ZeeRaX napsal: | Hmm.. taky bych se zeptal, mate nekdo SlovoED 2.0 - ten co je tedka na jejich strankach a "PLNE" funkci ? | Hledej a najdeš  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
staso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 14, 2005 11:26 am Předmět: Moje skusenosti |
|
|
Zdravim, nedavno som bojoval so SlovoEd takze taketo su moje skusenosti. Najskor mal som z niekade stiahnute verziu 1.0 aj s cracknutym dll suborom a par slovnikmi (pcr subory). Chcel som ale verziu 2.0, lebo som chcel vyskusat jej nove vlastnosti. Tak som spravil tak, ze z oficialnej stranky som si stiahol trial verziu s nejakym malym slovnikom. To som nainstaloval a samozrejme to odo mna chcelo registraciu slovniku. Tak ma napadlo, ze ci finta nie je v tom, ze ono to chce registrovat iba slovniky a nie samotnu aplikaciu. Tak som si rucne na spravne miesto na karte nakopiroval slovniky z tej mojej starej verzie a ten novy slovnik, co som si stiahol z oficialnej stranky som cez spravcu aplikacii klasicky odinstaloval (bol to obycajny .sis, takze no problem). Nastartoval som SlovoEd a mal som tam funkcne tie stare slovniky a pritom to odo mna nechce uz ziadnu registraciu. Takze jediny predpoklad aby to cele fungovalo je mat z niekade stiahnute funkcne (asi cracknute) slovniky. Tot vsjo...
Este ked som pritom. Nepoznate nahodou niekto nejaku aplikaciu na SX1 co sluzi na ucenie sa cudzich slovicok. Nieco ako java programik Vocabulary pre 55-kove siemensy. Uz davno take nieco zhanam a nic neviem najst. Vsimol som si, ze prave SlovoEd ponuka aj moznost oznacit si v slovniku slova a z tych on potom urobi kviz, pomocou ktoreho sa tie slovicka moze clovek ucit. Ja by som ale chcel nieco kde by som si dal vlastny subor so slovickami, ktore sa chcem ucit a on by mi ich postupne predhadzoval a po stlaceni napr. zobrazil spravny preklad. Takze nepoznate niekto nieco taketo?
Vdaka za radu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 3:32 pm Předmět: Re: Moje skusenosti |
|
|
staso napsal: | Zdravim, nedavno som bojoval so SlovoEd takze taketo su moje skusenosti. Najskor mal som z niekade stiahnute verziu 1.0 aj s cracknutym dll suborom a par slovnikmi (pcr subory). Chcel som ale verziu 2.0, lebo som chcel vyskusat jej nove vlastnosti. Tak som spravil tak, ze z oficialnej stranky som si stiahol trial verziu s nejakym malym slovnikom. To som nainstaloval a samozrejme to odo mna chcelo registraciu slovniku. Tak ma napadlo, ze ci finta nie je v tom, ze ono to chce registrovat iba slovniky a nie samotnu aplikaciu. Tak som si rucne na spravne miesto na karte nakopiroval slovniky z tej mojej starej verzie a ten novy slovnik, co som si stiahol z oficialnej stranky som cez spravcu aplikacii klasicky odinstaloval (bol to obycajny .sis, takze no problem). Nastartoval som SlovoEd a mal som tam funkcne tie stare slovniky a pritom to odo mna nechce uz ziadnu registraciu. Takze jediny predpoklad aby to cele fungovalo je mat z niekade stiahnute funkcne (asi cracknute) slovniky. Tot vsjo...
Este ked som pritom. Nepoznate nahodou niekto nejaku aplikaciu na SX1 co sluzi na ucenie sa cudzich slovicok. Nieco ako java programik Vocabulary pre 55-kove siemensy. Uz davno take nieco zhanam a nic neviem najst. Vsimol som si, ze prave SlovoEd ponuka aj moznost oznacit si v slovniku slova a z tych on potom urobi kviz, pomocou ktoreho sa tie slovicka moze clovek ucit. Ja by som ale chcel nieco kde by som si dal vlastny subor so slovickami, ktore sa chcem ucit a on by mi ich postupne predhadzoval a po stlaceni napr. zobrazil spravny preklad. Takze nepoznate niekto nieco taketo?
Vdaka za radu... |
a všimli ste si když ty slovníky vybalíte ze sisu tak sou stejně velký jako ty starý do slovoed verze 1 ? .. docela překvápko _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
|