Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so září 10, 2005 10:08 am Předmět: |
|
|
cuir napsal: | duuri napsal: | hybanie tlacidiel sa da sprvait ja som to vyriesil..trosku lepdla a bolo took ale kupil som krusell a uz to neriesim:) niekde mam foto ale niesu moc dobre:( |
na lepidlo sem taky prisel ,ale to bych okamzite prisel o zaruku ..pac by to byl zasach co jde poznat a to ja nechci ..snazil sem se vymyslet zasach takovy abych o zaruku neprisel a to se mi nepovedlo .... krusel obal jako zamezi pohybu tlacitek?? |
No zamezi tomu pohybu tlacitek v podstate tim, ze je dost tesny a tlacitka se nemaji jak hybat (Vis, jak vypada ne ? - telefon budes mit celkem o dost tlustsi a nedas ho asi uz moc do kapsy.. ale zase se neposkrabe).
Jen snad ze zacatku je az moc tesny - sama se ti stlacuji tlacitka a ho strasne spatne jde vyndat (zvl. kdyz je vevnitr vlhky)
Pozn. Heh, SXko mi jeste nikdy na zem nespadlo..ale jakmile jsem si koupil Krussela, tak hned prvni a druhy den letelo na zem 3x - bezel jsem a SXko mi vypadlo a letelo roztocene asi 20m po chodbe ve skole  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: ne září 11, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
takze ve ctvrtek jsems e chtel zaregistrovat po netu do klubu siemens gold class a pri prvnim kroku registrace mi to hodilo hlasku ,ze mam neexistujici imei:( tak sem volal na onu palcenou linku a tam to se mnou operatorka zkusila znova a taky ji to hodilo tu hlasku...ta mi rekla ,ze to rekne technikum a oni me imei pridaji do databaze....tak ted cekam na e.mail ve kterem bude napsany ,ze uz se muzu registrovat....nic proste nic nevychazi ....  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
cuir napsal: | takze ve ctvrtek jsems e chtel zaregistrovat po netu do klubu siemens gold class a pri prvnim kroku registrace mi to hodilo hlasku ,ze mam neexistujici imei:( tak sem volal na onu palcenou linku a tam to se mnou operatorka zkusila znova a taky ji to hodilo tu hlasku...ta mi rekla ,ze to rekne technikum a oni me imei pridaji do databaze....tak ted cekam na e.mail ve kterem bude napsany ,ze uz se muzu registrovat....nic proste nic nevychazi ....  |
Před 3 dny jsem se pokoušel zaregistrovat Siemens mé přítelkyně a stejná hláška. Napsal jsem jim e-mail (asi ve 22.00) a druhý den hned ráno obratem odpověděli a dali to do přádku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 3:04 pm Předmět: |
|
|
No já sem teda s tou registrací do Gold Class problém neměl.....  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
Mozna trosku hloupa otazka.. registroval jsem se, kdyz jsem si SXko koupil, ale vzheldem tomu, ze si nepamatuju,ze bych zadával IMEI, tak jsem se registoval asi bůhví kde Asi to bylo jen PAGE od siemense...
Kdyz chci regnout S GOLD CLASS, tak tam mam vyplnovat prave udaje ? Jmeno prijmeni adresa atd ? NEbo se muze pouzivat i nick ^_^ ?
(omouvam se za mirne debinli dotaz xD) _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 3:45 pm Předmět: |
|
|
ZeeRaX napsal: | Mozna trosku hloupa otazka.. registroval jsem se, kdyz jsem si SXko koupil, ale vzheldem tomu, ze si nepamatuju,ze bych zadával IMEI, tak jsem se registoval asi bůhví kde Asi to bylo jen PAGE od siemense...
Kdyz chci regnout S GOLD CLASS, tak tam mam vyplnovat prave udaje ? Jmeno prijmeni adresa atd ? NEbo se muze pouzivat i nick ^_^ ?
(omouvam se za mirne debinli dotaz xD) | Co myslíš  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po září 12, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
KŘOVÁK napsal: | No já sem teda s tou registrací do Gold Class problém neměl.....  |
Já, když jsem si registroval před půl rokem svůj mobil, tak také ne. Problém byl až teď před těmi 3 dny, když jsem registroval jiný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SirWolf kolemjdoucí
113.96 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
skajler kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 16, 2005 2:00 pm Předmět: tak to jsou |
|
|
cuir preji ti hodne stesti ale ja bych se normalne nasral a jak by me to predavali traba v servisu primo do ruk tak bych ty pice tak serval ze by cumele co by me vylezlo z drzky fakt bych se nasral ale ja kdyz sem mel v servisu sx1 tak to bylo uplne v poho az na ten bordel pod dysplejem vlas lupy a prach sem tam ale casem to samo vypadalo tak uz tam je jen trožku prachu ale i tak to mam v poho ale co bych si moc a moc pral tak jak se mi sx1 rozbyje ale ne moji vynou treba ze nepujde zapnout atd. protoze bych to mel rozbity uz po 3 tak bych si potom mozna zazadal o vraceni penes tim padem 7500 kč a to bych byl uplne vysmatej a koupil bych si potom nejakou zase chtrou masinku ale zatim se nic nasere nastesti ale ja byt tebou tak bych zazadakl nekolikrat o reklamaci a jeste bych je serval ale ja bych to urcite udelal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: pá září 16, 2005 3:15 pm Předmět: Re: tak to jsou |
|
|
skajler napsal: | cuir preji ti hodne stesti ale ja bych se normalne nasral a jak by me to predavali traba v servisu primo do ruk tak bych ty pice tak serval ze by cumele co by me vylezlo z drzky fakt bych se nasral ale ja kdyz sem mel v servisu sx1 tak to bylo uplne v poho az na ten bordel pod dysplejem vlas lupy a prach sem tam ale casem to samo vypadalo tak uz tam je jen trožku prachu ale i tak to mam v poho ale co bych si moc a moc pral tak jak se mi sx1 rozbyje ale ne moji vynou treba ze nepujde zapnout atd. protoze bych to mel rozbity uz po 3 tak bych si potom mozna zazadal o vraceni penes tim padem 7500 kč a to bych byl uplne vysmatej a koupil bych si potom nejakou zase chtrou masinku ale zatim se nic nasere nastesti ale ja byt tebou tak bych zazadakl nekolikrat o reklamaci a jeste bych je serval ale ja bych to urcite udelal  |
hmmmm nevim jakou lepsi masink by sis koupil  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gladiator kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
S tou pravou půlou to mají fakt nějaký divný bö mě se hejbe taky, a levá vůbec, heh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|