clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Karta vadná nebo nezformátovaná

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Karta vadná nebo nezformátovaná
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom106
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 4:09 pm    Předmět: Karta vadná nebo nezformátovaná Odpovědět s citátem

Mám CX 75 a při zapnutí telefonu a zadání pinu to zobrazí hlášku: Karta vadná nebo nezformátovaná. Jinak všechno funguje normálně. Nevíte někdo co s tím? Pomůže když zformátuju MMCard. Poraďte. Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mělo by to pomoct,naformátovat kartu.Doporučuji formátování karty v telefonu.Mě někdy vyskakuje tato hláška u karet formátovaných v pc wink
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj kamosovi toto robilo na S65...zformatoval som mu v telefone kartu a bolo po probleme.
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 5:21 pm    Předmět: Re: Karta vadná nebo nezformátovaná Odpovědět s citátem

Tom106 napsal:
Mám CX 75 a při zapnutí telefonu a zadání pinu to zobrazí hlášku: Karta vadná nebo nezformátovaná. Jinak všechno funguje normálně. Nevíte někdo co s tím? Pomůže když zformátuju MMCard. Poraďte. Díky.

Ono to pry blbne, pokud na karte mas ulozeneho neco s ceskou diakritikou (tzn. hacky, carky) v nazvu souboru. Zkus to projit a popripade prejmenovat a uz by to melo byt vsechno v poradku.

Gianni is BACK
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 5:58 pm    Předmět: Re: Karta vadná nebo nezformátovaná Odpovědět s citátem

Tom106 napsal:

Ja mám CX75 týždeň FX 05 a tiež sa mi to stalo niekoľkokrát, a pritom na kartu som nič okrem fotiek nedával, karta bola úplne nová a na začiatku som ju naformátoval v mobile, nikde inde predtým ani nebola.
NIELEN to,
a najmä pri GPRS cez internet pomocou Bluetooth je spojenie nespoľahlivé,
padá modem, uspí sa, a nepomôže ani reštart notebooku, treba vypnúť a zapnúť CX75, dokoca sa mi stalo pár krát, že telefón sa sám vypol.
Po konzultáciách so Siemensom mi doporučili prísť nahrať nový fw 08, ale vraj ho len testujú, a keďže nechcem stratiť záruku, čakám, ale CX75 ma sklamala, mám skúsenosť so Siemensami 8 rokov, ale také problémy som zatiaľ nemal.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A není to tím, že ta karta třeba vůbec nefunguje?
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 6:02 pm    Předmět: Re: Karta vadná nebo nezformátovaná Odpovědět s citátem

stano.mania napsal:
Po konzultáciách so Siemensom mi doporučili prísť nahrať nový fw 08, ale vraj ho len testujú, a keďže nechcem stratiť záruku, čakám.

Co? Shocked Vždyť už je FW 12 a oni teprve testujou 08?!
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 6:03 pm    Předmět: Re: Karta vadná nebo nezformátovaná Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
stano.mania napsal:
Po konzultáciách so Siemensom mi doporučili prísť nahrať nový fw 08, ale vraj ho len testujú, a keďže nechcem stratiť záruku, čakám.

Co? Shocked Vždyť už je FW 12 a oni teprve testujou 08?!

Na Slovensku je to TAK.
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, to jsem si neuvědomil d'oh! .
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
A není to tím, že ta karta třeba vůbec nefunguje?

Podozrivé je, že napriek týmto podivným hláškam, karta funguje bez problémov, len to neteší, že píše o chybách a funkčné to je: ja na kartu fotím a všetko ide OK, z času na čas síce fotoaparát vypíše, že nemôže uložiť snímku, ale to píše aj keď kartu nepoužívam. Dúfam, že nové verzie to odstránia. (je tam fw 05, a ak by bola na tejto stránke siemens orig fw, hneď to nahrám, ale nechce stratiť záruku).
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stano.mania napsal:
Podozrivé je, že napriek týmto podivným hláškam, karta funguje bez problémov, len to neteší, že píše o chybách a funkčné to je: ja na kartu fotím a všetko ide OK, z času na čas síce fotoaparát vypíše, že nemôže uložiť snímku, ale to píše aj keď kartu nepoužívam. Dúfam, že nové verzie to odstránia. (je tam fw 05, a ak by bola na tejto stránke siemens orig fw, hneď to nahrám, ale nechce stratiť záruku).

Je to tim, ze Tvoje karta neni kompatibilni s telefonem. Me to delalo stejny problem, tak jsem kartu reklamoval, vymenil vyrobce (ted mam ATP) a od te doby to jede bez problemu ..... takze chyba karty neni zalezitosti firmware.

Gianni is BACK
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gianni83 napsal:
stano.mania napsal:

Je to tim, ze Tvoje karta neni kompatibilni s telefonem. Me to delalo stejny problem, tak jsem kartu reklamoval, vymenil vyrobce (ted mam ATP) a od te doby to jede bez problemu ..... takze chyba karty neni zalezitosti firmware.

Tak to mi pripadá ako dávno dávno, keď sme vkladali bulharské diskové jednotky do SMEPov a tie chodili len v určitých stojanoch a tak sme ich označili, aby to aspoň tak fungovalo.
Aj s Flopy disketami sa stáva, že napr. Dell to neprečíta, oznámi "formátovať" ale napr. HP to zvládajú bez problémov.
Ak to nie je problém fw, tak je to určite problém nielen výrobcov, ale aj noriem pre čítanie a zápis na karty.
alpine
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 17, 2005 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gianni83 napsal:
stano.mania napsal:

ME to pise taky a mam v telefonu zatim kartu co byla v originalnim baleni...
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 18, 2005 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolil bych si tu polemizovat s problémem při zápisu.Z osobní zkušenosti vím že problém je v naformátovíní karty v PC a ne v telefonu.Nevadí ani háčky a čárky v názvu složek na kartě.Myslím si že telefon formátuje trochu jinak než PC,i když by oboje mělo být naformátované na FAT16.A v tom je asi potom potíž.Ale jak říkám,každej muže mít jiný zkušenosti.Tohle by se muselo pořádně otestovat s s více typama karet a telefonů a pak by se mohli udělat závěry co a jak je a neni.Jinak to budou vždy jen dohady.
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2005 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Dovolil bych si tu polemizovat s problémem při zápisu.Z osobní zkušenosti vím že problém je v naformátovíní karty v PC a ne v telefonu.Nevadí ani háčky a čárky v názvu složek na kartě.Myslím si že telefon formátuje trochu jinak než PC,i když by oboje mělo být naformátované na FAT16.A v tom je asi potom potíž.Ale jak říkám,každej muže mít jiný zkušenosti.Tohle by se muselo pořádně otestovat s s více typama karet a telefonů a pak by se mohli udělat závěry co a jak je a neni.Jinak to budou vždy jen dohady.

Bolo by dobre urobiť taký test, ale kto si môže dovoliť nakúpiť karty od rôznych výrobcov a testovať to veľa dní.
Ja len pripomínam, že na tej mojej novej, čo som formátoval len v CX75 sa hláška problému zápisu objavila len raz, a to ani nie vtedy, keď som komunikoval s RS-MMC kartou. Zistil som ale, že aj po tom hlásení karta pracuje normálne, pre istotu som ju znova naformátoval a teraz zase čakám, kedy sa to objaví. Problémom zostáva neistota, čo keď jedného dňa to nebude len falošný poplach.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: