clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Fonty

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Fonty
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 6:23 pm    Post subject: Reply with quote

mam malou otazecku....dle tech fotek co sem dal re5pekt sem odvodil jak se vytvari fonty....vsechno mi je jasne az na 1.jak se zmeni vzhled digitalnich hodin...to bych potreboval popsat asi kapku podrobneji
2.i kdyz nastavim v GDR tool v polozce LatinBold13 svuj font ..tak se mi nezmeni...v telefonu se mi ukaze standardni Sad..nevite nekdo proc??
vsude jinde ke zmene fontu dojde jen v tomto pripade ne.

a toto jsou pripady kde ten font neni zmenenej Sad

http://cuir.wz.cz
Back to top
View user's profile Send private message
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 6:29 pm    Post subject: Reply with quote

2cuir: taky mi to vubec neslo.... a jeste jeden OT, jak si prehral ten EikCtl.RSC? Je na zmenu barvy fontu, ze? Me to neslo nahradit, vzdy chyba....

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 6:39 pm    Post subject: Reply with quote

jaramara wrote:
2cuir: taky mi to vubec neslo.... a jeste jeden OT, jak si prehral ten EikCtl.RSC? Je na zmenu barvy fontu, ze? Me to neslo nahradit, vzdy chyba....

jo tak s tim sem se paral hodne dlouho ...je tu otom i diskuse ,kterou sem pred casem zalozil ...na tomhle linku je ...mel by si to z toho pochopit a pokud ne tak me pisni na ICQ a poradim ti
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=12184&postdays=0&postorder=asc&start=0

Back to top
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
jaramara wrote:

jo tak s tim sem se paral hodne dlouho ...je tu otom i diskuse ,kterou sem pred casem zalozil ...na tomhle linku je ...mel by si to z toho pochopit a pokud ne tak me pisni na ICQ a poradim ti
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=12184&postdays=0&postorder=asc&start=0

Diky moc, mrknu na to Applause

Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

jaramara wrote:
cuir wrote:
jaramara wrote:

Diky moc, mrknu na to Applause

jo jinak na zmenu barvy fontu to neni...to se dela v palette.dll EikCtl.rsc meni barvu digitalnich hodin Smile
No a takze jinak asi nikdo nevite jak vyresit me dva problemy s fontem co jsem popsal vyse??

Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 11:32 pm    Post subject: Reply with quote

takze na svoji druhou otazku sem si jiz odpovedel sam:)
aby se to zobrazilo spravne tak nesmi bejt vsude stejnej font....pokud se tak stane ,ze bude stejnej font tak se proste nejak u te polozky ten font vypusti a zobrazi se to standardne....takze minimalne dva fonty je potreba mit a pak se to zobrazi dobre:)
No a jestli prijd i na to jak zmenit ty hodiny tak sem asi genius ..,ale byl bych radsi kdyby ste mi nekdo poradili Smile

Back to top
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
takze na svoji druhou otazku sem si jiz odpovedel sam:)
aby se to zobrazilo spravne tak nesmi bejt vsude stejnej font....pokud se tak stane ,ze bude stejnej font tak se proste nejak u te polozky ten font vypusti a zobrazi se to standardne....takze minimalne dva fonty je potreba mit a pak se to zobrazi dobre:)
No a jestli prijd i na to jak zmenit ty hodiny tak sem asi genius ..,ale byl bych radsi kdyby ste mi nekdo poradili Smile

Vytvoril jsi neco peknyho? s diakritikou.... Ty jo s tema hodina je mi to taky zahada, chtelo by to sehnat ten GDR(bdf????) uz s tema hodinama, co tak napsat jenicekkovi, jesli je nema....

Back to top
re5pekt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 11:33 am    Post subject: Reply with quote

Zdar lidi, mate nekdo nejakou utilitku na prevod z GDR do BDF?? Dost by se mi hodila... PM, ICQ, mail. Diky wink
OZracing
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

Pošlete mi prosím někdo ten českej novej hezkej font na sxo na mail [email protected] mě to totiž nejde z té stránky co je viz. tohle forum stáhnout...
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 9:31 pm    Post subject: Reply with quote

OZracing wrote:
Pošlete mi prosím někdo ten českej novej hezkej font na sxo na mail [email protected] mě to totiž nejde z té stránky co je viz. tohle forum stáhnout...

no ten font nemam a ani sem ho nijak nestahoval ,ale vytvoril sem si svuj vlastni aje celej v komixovem stylu..proste ten font comisSant nebo jak se to jmenuje...jak to vypada sem davat nebudu pac se mi nechce a nemam na to cas...takze bud to zkuste a nebo ne:),ale ja ho pouzivam a sem spokojenej.Jedine co to nema je upraveny digitalni hodiny...pac zatim sem neprisel na to jak to urobit:( skoda,ale treba na to casem dojdu.
takze na tomto odkazu si to muzete stahnout.A nahrat do adresare v mobilu
E:/system/fonts
http://cuir.wz.cz/mobil/COMIC.GDR

Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

re5pekt wrote:
Zdar lidi, mate nekdo nejakou utilitku na prevod z GDR do BDF?? Dost by se mi hodila... PM, ICQ, mail. Diky wink

asi tak tez by se mi to hodilo ,ale potreboval bych to pro wokna..pac v linuxu nevladnu...jinak
re5pekt: pokud vladens linuxem tak se tato utilitka pro linux da myslim najit bezproblemu na netu...kdyz sem hledal pro wokna programky na prevod s temito formaty tak sem narezel na same linux a dost me to stvalo.Pod linuxem by to totiz nemel bejt problem.Jinak mam na tebe otazecku ...v tom tvem fontu jsou zmenene hodiny a me by zajimalo jak si toho docilil.Klidne dalej muzem po ICQ.diky

Back to top
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 11:07 pm    Post subject: Reply with quote

2cuir:ty fonty vypadaj dost dobre, akorad by to asi chtelo trosku zmensit a mezery mezi pismenama zmensit, sry ze ti do toho kecam ale je to muj nazor.... BTW ty hodiny mi taky porad vrtaj hlavou....

Ale jak rikam pekna prace Applause Applause Applause Applause Applause

Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Wed Oct 05, 2005 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

jaramara wrote:
2cuir:ty fonty vypadaj dost dobre, akorad by to asi chtelo trosku zmensit a mezery mezi pismenama zmensit, sry ze ti do toho kecam ale je to muj nazor.... BTW ty hodiny mi taky porad vrtaj hlavou....

Ale jak rikam pekna prace Applause Applause Applause Applause Applause

me to je jedno..vrtej si jak chces...ja ho netvoril pro vas ,ale pro sebe..takze ho menit nebudu:) no a snad se nekomu podari prijit na to jak na ty hodiny a treba to nejak pujde...ja bych mozna vedel jak na to ,ale musel bych vladnout linuxem a to nevladnu a ...kamosi co jimi vladnou na to nemaji cas:( programujou a programujou a nic jinyho je nezajima...skoda

Back to top
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

Ptz mam doma Symbian ze 6681, tzn. OS 8, tak jsem zkusil dat fonty do SXka a vida vypadaj dobre... sem si myslel ze hodiny budou klasika, ale jsou taky ty pekny, ptz jsem se dival do jednoho *.mbm, ktery patri k temkum (6681) a tam ty hodiny byly..... Kdyby je nekdo sem mohl daat, tak mi pisnete, ja je poslu a daate je sem na Download wink

// sere me ze tady nejdou prilohy.... d'oh! Crying or Very sad

// takze zmena, DOWNLOAD TADY

Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

jaramara wrote:
Ptz mam doma Symbian ze 6681, tzn. OS 8, tak jsem zkusil dat fonty do SXka a vida vypadaj dobre... sem si myslel ze hodiny budou klasika, ale jsou taky ty pekny, ptz jsem se dival do jednoho *.mbm, ktery patri k temkum (6681) a tam ty hodiny byly..... Kdyby je nekdo sem mohl daat, tak mi pisnete, ja je poslu a daate je sem na Download wink

// sere me ze tady nejdou prilohy.... d'oh! Crying or Very sad

// takze zmena, DOWNLOAD TADY

blby je ,ze do GDR se nedostanu:( .... a tak nemuzu od tam vyjmout ani ty hodiny...

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum