Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kýbl začátečník

Založen: 05. 10. 2005 Příspěvky: 55 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 7:44 pm Předmět: Aplikace na hromadné kopírování souborů přes Bluetooth |
|
|
Existuje nějaký prográmek, přes který můžu odesílat soubory z a do telefonu? Nebo něco na správu telefonu, NEMÁM KABEL, můžu pouze přes Bluetooth.
Zatím mi to jde jen přes Win XP, ale po jednom souboru, což je dost opruz..
Dík ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 8:29 pm Předmět: Re: Aplikace na hromadné kopírování souborů přes Bluetooth |
|
|
kýbl napsal: | Existuje nějaký prográmek, přes který můžu odesílat soubory z a do telefonu? Nebo něco na správu telefonu, NEMÁM KABEL, můžu pouze přes Bluetooth.
Zatím mi to jde jen přes Win XP, ale po jednom souboru, což je dost opruz..
Dík ;-) |
K tomu BT by si mel mit nejaky program, pres ktery se ti pujde hrabat v telefonu jako ve spravci. Poradil bych ti i jaky ale uz si nepamatuji....
Tusim ze to tak jde, ale kazda znacka BT ma svuj vlastni program, myslim.... _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 8:33 pm Předmět: |
|
|
no ono to ide aj cez total commander ked mas plugin takze... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 9:55 pm Předmět: |
|
|
pokud ten plugin rozchodis jakoze mi se to zatim nepovedlo.. _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|