clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zablokování kódu telefonu-->poraďte

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zablokování kódu telefonu-->poraďte

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
medved
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 10:14 pm    Předmět: Zablokování kódu telefonu-->poraďte Odpovědět s citátem

Vážení přátelé telefonů siemens,mám cx70 a v jistém stavu duševní nepřítomnosti se mi povedlo zablokovat kód telefonu, o kterém nyní píše že je blokován. Zkusil jsem updatovat firmware ale nepomohlo...nemám servisní kabel pouze datový "no-name" prosím poraďte, do servisu se mi moc nechce...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 10:30 pm    Předmět: Re: Zablokování kódu telefonu-->poraďte Odpovědět s citátem

medved napsal:
Vážení přátelé telefonů siemens,mám cx70 a v jistém stavu duševní nepřítomnosti se mi povedlo zablokovat kód telefonu, o kterém nyní píše že je blokován. Zkusil jsem updatovat firmware ale nepomohlo...nemám servisní kabel pouze datový "no-name" prosím poraďte, do servisu se mi moc nechce...

Pokud se Ti podařil update máš kabel servisní pouze je jak píšeš no name. V Papuautils(PU) si telefon odblokuješ. (Pokud ne tak ani dál nečti a jdi si kabel koupit, vyjde tě to skoro stejně jako když si telefon necháš někde za prachy odblokovat).
Pokud nemáš telefon přepnutý v servisním módu, tak si dej v PU simulaci Sim karty nahraj tam java aplikaci na PX 65v4, spusť ji nech si od PU vygenerovat a načíst všechny možné čísla a hlavně uveď telefon do servisního(factory) módu. Nejlépe dle návodu na použití PU je také zde. Dobré je použít tento program v české verzi . Stáhneš ho zde. Postupuj opatrně a než začneš cokoliv udělej si zálohu celé fullflash.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ramesses
badatel
badatel

290.20 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Update lze provést i datovým kabelem...

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2005 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale iba oficialny. Na winswup musis mat servisny.
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2005 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prv sa uisti aky kabel mas.
Zadaj *#06#-viac-acc. Tam zistis aky kabel to je. Pokila sa ti tam ukaze DCA510 pokracuj podla tohto.

Vygeneruj si vsetko mozne v PapuaUtils. Nezabudni na loader k FREI.
Ked uz budes mat loader k FREI pokracuj podla tohto navodu. Od bodu cislo 4.
Arrow http://siemensmania.cz/content.php?id=250

medved
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2005 7:39 am    Předmět: kabel Odpovědět s citátem

Však jsem provedl etn update daťákem...ale stejně to nepomihlo...ale ptal sem se u jednoho známýho a v servisu by mě to stálo asi tak 200...ale to radši koupím ten servisní kabel :o
fra.iesus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2005 9:04 am    Předmět: vazne?! Odpovědět s citátem

Na WinSwup musis mit servisni kabel? a odkdy?
Servisni kabel mam cca 2 dny ( :o) ), ale up)down-grade WinSWUPem jsem delal s nezmenenym origos datakem od siemensu - bez sebemensich problemu a to u kousku S55 a CF62 (u kazdeho cca 5-15x :o) - jsem neco zkousel) ... tak mam ja zazracny datak, nebo se nekdo plete???

(PS: URCITE to byl POUZE DATOVY kabel - nemel privedeno napeti, dokud jsem ho (asi v nedeli vecer po opici?) neprivedl!)

[N5110 > N8110 > 2xB909DS > N6210 > PANgd51 > 2xEt28 > 2xN3310 > ... :o)]

[near future: BenQ Z2 Cube?]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2005 9:58 am    Předmět: Re: vazne?! Odpovědět s citátem

fra.iesus napsal:
Na WinSwup musis mit servisni kabel? a odkdy?
Servisni kabel mam cca 2 dny ( :o) ), ale up)down-grade WinSWUPem jsem delal s nezmenenym origos datakem od siemensu - bez sebemensich problemu a to u kousku S55 a CF62 (u kazdeho cca 5-15x :o) - jsem neco zkousel) ... tak mam ja zazracny datak, nebo se nekdo plete???

(PS: URCITE to byl POUZE DATOVY kabel - nemel privedeno napeti, dokud jsem ho (asi v nedeli vecer po opici?) neprivedl!)

Pánové stále motáte dokupy napájení a to jestli je kabel servisní nebo ne. Nezáleží na tom zda kabel nabíjí nebo ne, ale jestli obsahuje elkektroniku s převodníkem. Nic víc, nic míň.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fra.iesus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 9:03 am    Předmět: tak tedy nechapu... Odpovědět s citátem

tak ted jsi mne uz zmatl totalne...

Myslel jsem ze to chapu a chapal jsem to tak, ze rozdil mezi servisnim a datovym kabelem je ten, ze s datovym kabelem se telefon domluvi jen v zaplem stavu, proto se u PAN, E/SE aj. propojoval TEST pin s vystupem napajeni z founu a u SIE privadelo napajeni externi... tak v cem je teda rozdil? Ja ke svemu kabelu nic nepredelaval a servisni se z nej stal... Neutral

[N5110 > N8110 > 2xB909DS > N6210 > PANgd51 > 2xEt28 > 2xN3310 > ... :o)]

[near future: BenQ Z2 Cube?]
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 11:22 am    Předmět: Re: tak tedy nechapu... Odpovědět s citátem

fra.iesus napsal:
tak ted jsi mne uz zmatl totalne...

Myslel jsem ze to chapu a chapal jsem to tak, ze rozdil mezi servisnim a datovym kabelem je ten, ze s datovym kabelem se telefon domluvi jen v zaplem stavu, proto se u PAN, E/SE aj. propojoval TEST pin s vystupem napajeni z founu a u SIE privadelo napajeni externi... tak v cem je teda rozdil? Ja ke svemu kabelu nic nepredelaval a servisni se z nej stal... Neutral

No já mám originál Siemens DCA500 (COM kabel bez napájení), který jsem nikdy nijak neupravoval a flashoval jsem s ním M55 naprosto, M65 pouze na W98, jinak by se musel upravit odporama aby chodil i na W-XP

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zabkacarevna
začátečník
začátečník

235.12 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 29, 2006 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Lasky, prosím Tě už několik dnu pokukuju na odblokování CX70, někde v příspěvcích z roku 2004 je že musím použít testpoint, a mám-li procesor AMD tak je to jeste horsí. Jak je to prosím s tou Freiou, jde to bez komplikací?
Díky
Fík
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 29, 2006 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na CX70 FREIA ani priamo nejde (alebo ak aj ide je to dosť komplikované a nepraktické... Omnoho jednoduchšie je to cez PU). Malo by to byť spomenuté tu: www.siemensmania.cz/faq.php
zabkacarevna
začátečník
začátečník

235.12 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 29, 2006 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky už se začínam trošku orientovat
Fík
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: