View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 1:46 pm Post subject: Error: AdditionalMapInfo on Comport 3 - SURI TO !!! PLS |
|
|
Prosim co znamena tato hlaska?A co mam spravit preto aby sa mi neukazala a ja mohol prehravat FW.PLS SURI TO! _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 6:24 pm Post subject: |
|
|
Neskutocne. Nemal som ani tusenie co by to mohlo byt. Dnes som sa vsak chcel zbavit vsetkych patchov tak som prehraval FW.
Zapnem winswup a privita ma tato hlaska.
Pri update-e musim vypnut nabijanie. Nahodou som prelepil miesto jedneho dva piny a hlaska bola na svete.
Hovoril si my, ze si mal odtrhnuty prvy kablik (nabijanie). Skontroluj si jeho zapojenie. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
Problem vyrieseny.LOCK
Pre zaujimavost (pre BEZYho a jeho clanok o FW ) nasiel som par chybnych hlasok u WinSwup ) :
Error: AdditionalMapInfo on Comport 3
Receive-Timeout, nothing received
Error on waiting for Compression-Answer
No BEZY trap sa )
Riesenie : prepajkovanie kablu  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|