View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mapleIII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 1:33 pm Post subject: Je CL75 opravdu pro šikovnou ženu? :-) |
|
|
Mějme ženu, která má ráda hezké a malé věci, pěkný kulatý telefon s kytičkami by ji jistě radost udělal, zrcátko taktéž nebude k zahození. Ale současně je to chytrá Java programátorka, která jistě bude využívat J2ME možností daného telefonu, určitě tedy dojde i na datový kabel a podobné věci; současně je již zvyklá na Siemens.
Teď technicky vzato, CL75 jsem zatím v ruce nedržel, ale dočetl jsem se, že se obtížně otvírá jednou rukou (docela mínus), že má vcelku pomalejší Javu (http://www.jbenchmark.com/result.jsp?jbtype=ZtJBenchmarkResults&phonetype=Siemens&orderby=score), tu ve fóru jsem se dočetl, že jsou snad i potíže s připojením k PC/datovým kabelem a tak. Taky že na pultech zatím ani moc není.
Máte už někdo o chlup více zkušeností? První dojmy mi jasně říkaly - "to je ten správný telefon", ale jak o něm zjišťuju více, tak jsem stále více v rozpacích, zda by to byl dobrý dárek.
Nějaký jiný tip z rodiny siemensů? Nemusí to být nutně véčko, ale přišlo mi takové šikovné
Martin |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 2:15 pm Post subject: |
|
|
Ak chces plnohodnotny Siemens pre sikovnu zenu,tak CL75 moc neodporucam. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 2:22 pm Post subject: Re: Je CL75 opravdu pro šikovnou ženu? :-) |
|
|
mapleIII wrote: | Mějme ženu, která má ráda hezké a malé věci, pěkný kulatý telefon s kytičkami by ji jistě radost udělal, zrcátko taktéž nebude k zahození. Ale současně je to chytrá Java programátorka, která jistě bude využívat J2ME možností daného telefonu, určitě tedy dojde i na datový kabel a podobné věci; současně je již zvyklá na Siemens.
Teď technicky vzato, CL75 jsem zatím v ruce nedržel, ale dočetl jsem se, že se obtížně otvírá jednou rukou (docela mínus), že má vcelku pomalejší Javu (http://www.jbenchmark.com/result.jsp?jbtype=ZtJBenchmarkResults&phonetype=Siemens&orderby=score), tu ve fóru jsem se dočetl, že jsou snad i potíže s připojením k PC/datovým kabelem a tak. Taky že na pultech zatím ani moc není.
Máte už někdo o chlup více zkušeností? První dojmy mi jasně říkaly - "to je ten správný telefon", ale jak o něm zjišťuju více, tak jsem stále více v rozpacích, zda by to byl dobrý dárek.
Nějaký jiný tip z rodiny siemensů? Nemusí to být nutně véčko, ale přišlo mi takové šikovné
Martin |
Musím se přidat k názoru, že se špatně otevírá jednou rukou. Je to zatraceně těžký, kluzký a nešikovný...Nicméně v recenzi, kterou chystáme, se dozvíte více. |
|
Back to top |
|
 |
mcroslav12 badatel

Joined: 13 Nov 2005 Posts: 124 Location: Slovakia-v Topolčanoch
261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 4:48 pm Post subject: Re: Je CL75 opravdu pro šikovnou ženu? :-) |
|
|
mapleIII wrote: | Mějme ženu, která má ráda hezké a malé věci, pěkný kulatý telefon s kytičkami by ji jistě radost udělal, zrcátko taktéž nebude k zahození. Ale současně je to chytrá Java programátorka, která jistě bude využívat J2ME možností daného telefonu, určitě tedy dojde i na datový kabel a podobné věci; současně je již zvyklá na Siemens.
Martin |
A co tak CF75!!! Ja vim neni to moc pro ženy!!! Ale zagdy to blondynce dojde!!!!!  _________________ Siemens C35-C35i- S55- CX65-CF75- A už mam CX75-Fw 13 original rs mmc-silicon power 256mb- dca 500 domaca vyroba
hhs 550 domaca vyroba |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:40 pm Post subject: |
|
|
no musim oponovat.co se otvirani tyce,tak po tydnu prace s tim telefonem nemam problem,je to delane na nehet a palcem z boku to jde snadno..jinak bych byl k tomu telefonu obezretny jako k cemukoliv jinemu co je OEM..
ale damam se libi a hodne se po nem ptaji. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
mapleIII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
budik01 wrote: | no musim oponovat.co se otvirani tyce,tak po tydnu prace s tim telefonem nemam problem,je to delane na nehet a palcem z boku to jde snadno..jinak bych byl k tomu telefonu obezretny jako k cemukoliv jinemu co je OEM..
ale damam se libi a hodne se po nem ptaji. |
A jak je to s připojení k počítači? Popř. subjektivní rychlost Javy? |
|
Back to top |
|
 |
Bonfire čestný člen

Joined: 28 Mar 2004 Posts: 3887 Location: Brno, Viničné Šumice Phone: HTC HD2 9259.32 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Wed Nov 16, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
CL75 ma celkem pomalou javu, tusim kolem 500 bodu... CF75 kolem 1000 (tak nejak to bylo na webu jbenchmarku) _________________ C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8
>> Siemens Museum <<
Koupím Siemens, který nemám. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|