clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware 58 pro x65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware 58 pro x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hubert
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2005 9:41 pm    Předmět: ini na rozložení kláves Odpovědět s citátem

Plzz, kde najdu ini soubor na rozložení kláves pro FW 58? Nějak se mi ho nedaří na saitě najít Crying or Very sad
----------------------------------------------------
S65 FW 58 swup cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 1:05 pm    Předmět: odstranění zamrzávání při vyhledávání ve skupinách. Odpovědět s citátem

Nechci dělat ukvapené závěry, ale zřejmě jsem přišel na to jak odstranit zamrzání při vyhledávání ve skupinách. Nechtěl jsem se smířit s tím, že někomu to dělá a někomu ne. Mě to dělalo (ano minulý čas je správně-už nedělá) a to po zavedení factory mode a kompletním vyčištění EEPROM pomocí EEPROMFORM je najednou po problému. Krásně vyhledává, nezamrzne dokonce ani když dám počáteční písmeno od kterého nemám žádný záznam- automaticky skočí na začátek následujícího písmena v abecedě, tak jak by to mělo být. Myslím si, že by tato očista pomohla i na problém zamrzání při SMS, který se tady aktuálně řeší. Nikdy jsem tento problém neměl nemůžu ověřit.

Tento problém do EEPROM telefonu zanese zřejmě výrobce. Doporučuji všem kdo tento problém mají vyzkoušet, ať se potvrdí jestli to tak platí obecně anebo to u mě byla náhoda.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento postup brzy vyzkouším. Jen chci dodat, že jsem se s tím zamrzáním neměl problémy, než jsem začal patchovat Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pnov napsal:
Tento postup brzy vyzkouším. Jen chci dodat, že jsem se s tím zamrzáním neměl problémy, než jsem začal patchovat Think

Nemyslím si, že problém je v patchích, ale v zasvinění EEPROM, protože teď se mi dostala do ruky M65 právě koupená a ta to dělá taky. Je otázka však, jestli to není způsobené jak zde již bylo napsáno prostředím operátorů, protože byl koupený u podivného prodejce jako oficiální dovoz-takže zbytky po cizím operátorovi (spojovací profily atd..)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EmbreOnyx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si ted zkusil vycistie eeprom a stejne to ve skupinach mrzne porad dal tak nevim, asi to bude jeste necim jinym.

Edit: Tak jsem to jeste zkousel a jisty vliv to muze mit, ted to zamrzlo az na 4 pokus, 3 hledani byly OK. Jinak pri zamrznuti neni nutne vytahovat baterii, staci cca minutu podrzet tlacitko na vypnuti a telefon se vypne.
Edit2:
Jinak mam dalsi poznatek! Spolehlive jede vyhledavani na vsech pismenech mimo "e" a "t" kde to zamrzne vzdy. Dalsi vec je, ze vyhledavani "jede" jen ve skupine ve ktere mam 100 kontaktu, ve skupinach pod 20 to mrzne okamzite na vsech pismenech.

Naposledy upravil EmbreOnyx dne ne listopad 20, 2005 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
tomas.pikalek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 6:47 pm    Předmět: Čištění EEPROM Odpovědět s citátem

Mám problém s čištění toho eepromu. Ten prográmek (nevím jak se jmenuje, někde je tady na to návod) se mi odmítá spojit s S65.
Mám DCA-510. Všechny ostatní programy se s tím spojí (WinSwup, VKlay...)
Co s tím?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po kliknuti Service mode mas vypnuty mobil a stlacas cervene tlacidlo?
mISHA
badatel
badatel

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze jsem take zkusil a tentokrat oficialni lg4 a vyhledavani ve skupinach je ok ( s65 - skupina s 270 kontakty ).

jinou zajimavou veci je to, ze po teto zmene telefon prestal reagovat na muj kabel ( mam postaveny kabel jeste z dob c35, ktery jsem pote predelal na s55 ). hmmm Confused
ond
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
jamaica napsal:

Arrow !!!žádné zamrzání při vyhledávání ve skupinách - tohle se mi nestávalo ani u FW50!!!
( o tom zamrzání při vyhledávání ve skupinách - komu z Vás se to stává - bylo by taky dobrý říct jestli máte telefon s Variant A412 a nebo jinou a byl telefon koupen s cejchem operatora a nebo čistej ve volnym prodeji a oficialně určenej pro český a nebo slovenský trh)

No člověče to jseš zatím jediný o kterém slyším, že má telefon z řady 65, který mu při vyhledávání ve skupinách nezamrzne. Měl jsem jich v ruce dost (tak kolem 15) a zatím to dělaly všechny a zatím ve všech verzích softu. Já konkrétně tu funkci nepoužívám, ale náhodou jsem na ní kdysi narazil. Jen pro úplnost uvedu postup při které telefon zamrzne, abychom věděli o čem se bavíme. Takže:
1. najedu v menu na ikonu s nápisem adresář - vlevo nahoře
2. vyberu a najedu na položku skupiny
3. vyberu a najedu na nějakou skupinu, kde mám více kontaktů (více než 5, nejlépe třeba 70 - to je podstatné, protože při vyhledávání ve skupině s malým počtem kontaktů se chyba neprojeví a telefon normálně kontakt vyhledá a nezasekne se)
4. vyberu a teď zadám nějaké písmeno uprostřed abecedy třeba m a mělo by mi to najet na kontakt začínající tímto písmenem. nestane se však nic a telefon lze pouze vrátit zavěšeným sluchátkem zpět, ale už je stejně nějaký divný - pomalu reaguje, zobrazuje neúplné nabídky a tak...

Jenom ještě pro dopřesnění mám jako standardní seznam aktivován adresář a kontaktů tam mám ke 400. Mám momentálně S65/53 variant A412, bez operátora - volný prodej, originál siemens cz záručák s hologramem - žádný záručák prodejce. Jak jsem psal již dříve dcera má CX75 a ve firm 05 jí to dělalo také, odstraněno bylo ve firm 12. Tak přísahám.

No a me potom mobil (c65) nejde ani vypnout.

Motorola V100 => Siemens C35i => A55 => A52 => C65 (fw 25>43>56) => SXG75 (fw 26) + Fujitsu-Siemens Pocket LOOX C550 (WM 5>6) + SE K320i
Dante
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 9:25 am    Předmět: Re: ini na rozložení kláves Odpovědět s citátem

Hubert napsal:
Plzz, kde najdu ini soubor na rozložení kláves pro FW 58? Nějak se mi ho nedaří na saitě najít Crying or Very sad
----------------------------------------------------
S65 FW 58 swup cz

Pridavam se k dotazu. Existuje tento soubor?

Motorola D160 > M3888 > T180 > T2288 > T250

Nokia 7110 > 6230

Others Panasonic G520, Sony CMD J1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2005 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo psal,že FW50 je spolehlivější Rolling Eyes
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledne INI subory su pre FW50..
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2006 9:03 am    Předmět: Re: Čištění EEPROM Odpovědět s citátem

tomas.pikalek napsal:
Mám problém s čištění toho eepromu. Ten prográmek (nevím jak se jmenuje, někde je tady na to návod) se mi odmítá spojit s S65.
Mám DCA-510. Všechny ostatní programy se s tím spojí (WinSwup, VKlay...)
Co s tím?

Mas zavedeny SKEY?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Přejdi na: