Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 6:12 pm Předmět: hledam solidni emailovy klient pro S65 |
|
|
Zdravím, po zkušenostech s aplikaci Seznam email klient, kterou se mi nepodarilo rozjet (opravdu netusim, proc to nefunguje i pres spravne nastaveni, a tak sem rezignoval) se chci poptat po nejakem email klientu, ktery by splnoval nasledujici?
- fungoval
- nemel problemy s cestinou jako vestaveny klient
- komunikoval s adresarem telefonu pri vkladani emailovych adres
Tot vse, jestli neco takoveho existuje, tak mi prosim dejte vedet, diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
proste kdyz stahnu email s diakritikou, tak aby ho to zobrazilo korektne, tzn. bez nejakych "paznaku", i kdyz klient, který by zobrazoval ceskou diakritiku a nemuselo se patchovat asi neexistuje, nebo snad jo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě existuje. Ginzo Ti dal odkaz, ten je asi nejlepší, ale mně bohužel nefunguje. Ostatní s ním ale problémy nemají. Takže tedy MailMan, nebo já používám SimpleMail (ten diakritiku úplně odstraňuje). Oba jsou free, MailMan je lepší. Dokáže pracovat i s přílohami. (je to samozřejmě samostatná java aplikace, vestavěný e-mailový klient v telefonu Ti to neopraví, ale mailMan je stejně alespoň podle mě lepší, než ten vestavěný) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
tak to je v poho a jak je to s tim adresarem? komunikuje nektery se standartnim adresarem pri vkladani adres? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 19, 2005 7:02 pm Předmět: |
|
|
Ano, je to tam napsaný. Ta nejnovější zkušební verze (ale měla by už být plně funkční, mně jako jediná funguje, ještě mám problém s odesíláním, ale to mám všude, ne že by ta verze byla špatná. potřeboval bych nějakej alternativní SMTP server. Mám takovej dojem, že ten od Atlasu nerozchodím.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

Založen: 19. 03. 2005 Příspěvky: 332 Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: ne listopad 20, 2005 3:50 am Předmět: |
|
|
dava: nejsem si jistej, ale poskytuje vubec atlas sluzbu smtp serveru? protoze dost free webmailu ma moznost posilani mailu pouze prez web. _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 8:39 am Předmět: |
|
|
Myslím, že by měl. Ale POP3 podporuje. Tak by snad měl podporovat i SMTP. Ale na počítači mi SMTP myslím taky nefungoval. Musím používat nějaký alternativní SMTP localhost. Proto hledám něco takovýho i na mobil. Teď používám SimpleMail a ten SMTP nepotřebuje. Můžu tu kolonku vynechat a v návodu je napsaný, že se použije alternativní smtp server. Ale Mailman bych používal radši. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|