View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:48 am Post subject: kde se stala chyba? |
|
|
Zrovna před chvílí jsem si brouzdal v telefonu (M65, fw-12, DCA-540) abych zjistil, co eště můžu umáznout a zvětšit tak místo na disku. A co jsem neobjevil... Na adrese Data/System mam pod všema těma adresářema 3 obrázky, který by tam rozhodně bejt neměli. 1. jsem posílal jako MMS 2.jsem posílal jako MMS a 3.jsem měl na ploše jako wallpaper,ale nevzpomínam si že bych ho posílal jako MMS.Vůbec nemam potuchu, jak se tam dostali, ale ani v nejhorším snu je nemůžu smazat, ať dělam co dělam a formátovat disk se mi nechce ani v nejmenšim. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:51 am Post subject: Re: kde se stala chyba? |
|
|
Pischkot wrote: | Zrovna před chvílí jsem si brouzdal v telefonu (M65, fw-12, DCA-540) abych zjistil, co eště můžu umáznout a zvětšit tak místo na disku. A co jsem neobjevil... Na adrese Data/System mam pod všema těma adresářema 3 obrázky, který by tam rozhodně bejt neměli. 1. jsem posílal jako MMS 2.jsem posílal jako MMS a 3.jsem měl na ploše jako wallpaper,ale nevzpomínam si že bych ho posílal jako MMS.Vůbec nemam potuchu, jak se tam dostali, ale ani v nejhorším snu je nemůžu smazat, ať dělam co dělam a formátovat disk se mi nechce ani v nejmenšim. |
Nejde ti to zmazat ani cez FileManager?  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 12:19 pm Post subject: Re: kde se stala chyba? |
|
|
Drobcek9056 wrote: |
Nejde ti to zmazat ani cez FileManager?  |
Já to normálně projíždim přes Tento počítač/Siemans Device.
Přes file manager? Tam uvidim složku system a budu se v ní moct hrabat? Kdyžtak prosím link kde to stáhnout, abych to nemusel zdlouhavě hledat.
A taky by mě docela zajímalo jak se tam ty soubory dostaly, to je to co mi neleze do hlavy.
A ještě jsem zapomněl, píše mi to could not be deleted - Přístup byl odepřen, ale já tyhle obrázky už vůbec k ničemu nepoužívam a nemam je ani v telefonu. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 12:38 pm Post subject: |
|
|
Co takhle Totalcomander+VSOFS plugin 1.6? Divil bych se, kdybys o něm ještě neslyšel  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 3:26 pm Post subject: Re: kde se stala chyba? |
|
|
Pischkot wrote: | Drobcek9056 wrote: |
Přes file manager? Tam uvidim složku system a budu se v ní moct hrabat? Kdyžtak prosím link kde to stáhnout, abych to nemusel zdlouhavě hledat.
A taky by mě docela zajímalo jak se tam ty soubory dostaly, to je to co mi neleze do hlavy.
A ještě jsem zapomněl, píše mi to could not be deleted - Přístup byl odepřen, ale já tyhle obrázky už vůbec k ničemu nepoužívam a nemam je ani v telefonu. |
Pokud to budeš dělat přes něco jiného než přes MPM třeba přes simoco tak to půjde. jak se ti tam dostaly nevím. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
pnov wrote: | Co takhle Totalcomander+VSOFS plugin 1.6? Divil bych se, kdybys o něm ještě neslyšel  |
nepoužívam total comander, někdy kdysi dávno se mi ztratil a už sem ho nenašel a po pravdě řečeno jsem ho ani nějak moc extrémně nesháněl. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 3:33 pm Post subject: Re: kde se stala chyba? |
|
|
jirkab wrote: | Pischkot wrote: | Drobcek9056 wrote: |
A ještě jsem zapomněl, píše mi to could not be deleted - Přístup byl odepřen, ale já tyhle obrázky už vůbec k ničemu nepoužívam a nemam je ani v telefonu. |
Pokud to budeš dělat přes něco jiného než přes MPM třeba přes simoco tak to půjde. jak se ti tam dostaly nevím. |
A kde mam ten simoco najít, tady ve článku na používání není odkaz na download  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
http://www.siemensmania.cz/simoco.php
Stačí pohledat  _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
tak simoco bych měl a s telefonem se spojuje jedna báseň. Dostal jsem se tam i k průzkumníku disků a teď mi prosím ještě poraďte jak to mam nastavit abych viděl složku System (data/system). _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 4:30 pm Post subject: |
|
|
jo tak už jsem to našel. No ale ty obrázky nejdou smazat ani takhle. Nahlásí mi to že soubor nebylo možno smazat. to bych se z toho picnul  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 5:16 pm Post subject: |
|
|
Tak už se mi to povedlo vymáznout přes file manager. Ale byla to fuška. Hele a netušíte teda někdo jak se mi tam ty vobrázky dostaly? _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
|