Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ysk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 8:50 pm Předmět: M75 |
|
|
Dobry den mam zajem o koupi telefonu m75 nebo motoroly e398 chci levnejsi telefon s mp3 prehravacem o funkcech atd. jsem obeznam zajima me spis simens m75 jako takovy hlavne vydrz baterie kvalita a hlavne uz nejake zkusenosti s reklamaci atd.. portoze co vim o simensech sou to asi nejakazovejsi mobily:/ prave proto semi do neho moc nechce jit nejdirv baterka pak displej atd... jestli tak povidejte diky 8) _________________ Ultima Online Rulezzz:P |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 8:56 pm Předmět: |
|
|
Pochopil som to tak, že si rozhodnutý ísť do tej motorky.
Inak mám už tretí Siemens po sebe a ani s jednym som HW problémy nemal. (možno po SW stránke ale za to som si vždy mohol sám ) Vyzerá to tak, že Siemens-om musíš dôverovať a až potom ti pôjdu bezproblémovo.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Neeveew kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 8:57 pm Předmět: Rada do života |
|
|
Já ti to řeknu takto, měl sem MC60 a přežila mě a ted mám M75 a stále žije a funguje. Hodněkrát sem s ním vzteky pořádně švihnul o zem a ten telefon je bez škrábnutí, jinak funkce jsou v poho. nestěžuju si. S kámošema ve škole měníme soubory z mobilu na mobil různý značky - mobili podobný třídy jako M75. A všechny soubory co jsou na jejich mobilech já přehraju, vtip je v tom, že oni nepřehrajou některý moje soubory, protože maj šunky za stejnou cenu...
Takže doporučuju M75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|