View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
matus201 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:18 pm Post subject: Rozobratie cx75 |
|
|
Nevite niekto ako by sa dal otvorit kryt na fotoaparate? (Ak sa na telefon pozriete zo zadu je to cela ta cast okrem krytu na baterku-Zda sa mi ze sa da otvorit be z pouzitia srobovaka) |
|
Back to top |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 7:38 pm Post subject: Re: Rozobratie cx75 |
|
|
matus201 wrote: | Nevite niekto ako by sa dal otvorit kryt na fotoaparate? (Ak sa na telefon pozriete zo zadu je to cela ta cast okrem krytu na baterku-Zda sa mi ze sa da otvorit be z pouzitia srobovaka) |
Proc to? co s nim mas... radsi bych to neriskoval...je to udelany znamym sys. klik+klak nebo jak se tomu rika,a jakmile to jednou zacvaknes,od sebe to de horko tezko a hlavne musis vedet v kterych mistech ty zapadky sou ,jinak si priprav penize na novej kryt
v tehle veci byla CX-65 perfektni,dala se snadno rozebrat,a taky se podle toho chovala,vrz,vrz,vrz....nova rada JE o 100% bytelnejsi,je na ni znat nemecka preciznost,skoda ze tesne pred koncem............... a vymneny kryty mi vubec nechybej. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|