clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - cx75 pamäťová karta rs-mmc

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

cx75 pamäťová karta rs-mmc
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 6:47 pm    Předmět: Re: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Odpovědět s citátem

stano.mania napsal:
Miroslav Chodovský napsal:
Mám RS MMC 512 a soft MPM mi přes DCA 510 kopíruje MP3 rychlostí něco přes 1 MB za minutu...

Ak 1MB/min (čo je dosť rýchle na kábel DCA-510), tak potom 500MB za 500 minút. A teda 500/60 = vyše 8 hodín - a je dobre ak to nepadne, pri 1G by to bolo do 17 hodín... = STREDOVEK, či slimačie tempo.
Môj názor: ak mobil s kartou, tak len s čítačkou/zapisovačkou.
Ahoj.No to máš jistě pravdu s tou čtečkou,ale ruku na srdce kdo kopíruje do karty najednou 500 MB???Vyjde nová skladba,tak ji tam šoupnu atd.
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som si xcel kupit cx75 ale ked tak citam objavuje sa na nej dos t vela chyb... takze asi z tej cx75 nic nebude Think
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ajko napsal:
ja som si xcel kupit cx75 ale ked tak citam objavuje sa na nej dos t vela chyb... takze asi z tej cx75 nic nebude Think

tu píšu siemensmaniaci, ktorí na každom mobile niečo nájdu,
ale buďme realisti - a nie pedantisti (aj na každej žene muž nájde chybičku a opačne), ale ja v súčasnosti mám CX75 a som spokojný a celá rodina má LEN Siemensy už vyše 6 rokov, v súčasnosti: c65, cf65, cx75, c75 a svokrovci: c25, a55 Applause Applause Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ivec10
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 9:35 pm    Předmět: cx75 pamäťová karta rs-mmc Odpovědět s citátem

Takže , na úvod sa chcem poďakovať autorom horeuvedených príspevkov a pokračujem mojími skúsenosťami. Applause Mám kartu
PQIMMC512-RS-DUAL 1200.- wink , po vložení do tf som ju videl cez Irda+ /TotalCmd/,dalo sa na ňu preniesť data /malé video cca300kb, MP3 3,5Mb/ ale spustiť sa to nedalo. Adresáre som zmazal a po pripojení cez Irdu a ToCmd som sa už na kartu nedostal. Pokračoval som niekoľkokrát pokusom o format karty v tf-neúspešne. Keď ma to presato baviť nastal rýchly presun do Shar.u kde som poriešil Card Reader 29in1 USB2,0 490.- wink .Kartu som formátoval PC+CaRe,ale tesne pred koncom formátu vyhlásilo,že formátovanie neprebehlo úspešne Evil or Very Mad Nasadil som scan disc.Toto sa zopakovalo 4x Brick wall a až potom kartu zformátovalo Ok.Vkúril som ju do CX a znovu naformátoval v tf ,pripojil cez Irda a ToCmd na PC a prekopol tam niekoľko MP3 + 3MB video. Po spustení v CX všetko beží OK.Teraz tam mám video 19.35Mb=22min jeho prehrávanie ok.To je zatiaľ All akurát ta baterka by mohla viac vzdržať - 2dni nie je bohvie čo. Tak sa tu zatiaľ majte a píšte svoje poznatky a skúsenosti. Čavte ALL Hand .

Naposledy upravil ivec10 dne po prosinec 26, 2005 10:31 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 9:38 pm    Předmět: Re: rs mmc a cx 75 - rychlost kopirovania Odpovědět s citátem

Miroslav Chodovský napsal:
Ahoj.No to máš jistě pravdu s tou čtečkou,ale ruku na srdce kdo kopíruje do karty najednou 500 MB???Vyjde nová skladba,tak ji tam šoupnu atd.

Ja nemam 512 MB kartu, ale 256. A cez citacku tam kopirujem okolo 200 MB naraz, ked mi zblbne formatovanie (vacsinou po seknuti mobilu). A keby som mal 512 MB kartu, tak by som tam kopiroval naraz mozno aj 500 MB. Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
gorgeous007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 9:46 pm    Předmět: Re: cx75 pamäťová karta rs-mmc Odpovědět s citátem

ivec10 napsal:
Mám kartu PQIMMC512-RS-DUAL 1300.- wink , po vložení do tf som ju videl cez Irda+ /TotalCmd/,dalo sa na ňu preniesť data /malé video cca300kb, MP3 3,5Mb/ ale spustiť sa to nedalo.

Neboj to sa stavalo aj mne s mojou PQI RS-MMC 256 MB, ale pocase to nejako prestalo.

ivec10 napsal:
To je zatiaľ All akurát ta baterka by mohla viac vzdržať - 2dni nie je bohvie čo.

Mne vydrzala najkratsie 1 den a najdlhsie 4 a pol dna. Vyhoda, ze ma taku slabu vydrz je, ze ked ju chcem vybit, aby mi na druhy den vydrzala, netrva to dlho - 50% som vybil za dve hodiny hranim hier. wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: